Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiafunkciai elektriniai puodai - 2

QUOTE(Ducky @ 2014 01 27, 10:25)
o kaip su elektros išlaidom? ar labai didelės?  g.gif

Elektrą šie puodai naudoja palyginus taupiai.
Išsivirti ką nors ant dujinės viryklės žinoma bus pigiau, bet jei lyginti gaminimą ant elektrinės viryklės ir elektrinėje orkaitėje, tai multifunkcinis puodas gaminimui elektros sunaudos mažiau.
Atsakyti
QUOTE(Ivatikirik @ 2014 01 27, 11:34)
Elektrą šie puodai naudoja palyginus taupiai.
Išsivirti ką nors ant dujinės viryklės žinoma bus pigiau, bet jei lyginti gaminimą ant elektrinės viryklės ir elektrinėje orkaitėje, tai multifunkcinis puodas gaminimui elektros sunaudos mažiau.

pas mus elektrinė viryklė, nu super tada thumbup.gif gavau dovanų Redmond, žiūrėsim kaip pritaikyti praktikoje, kol kas labai sudomino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2014 01 27, 07:57)
du menesius si puoda naudoju,mano 4 asmenu seimai jo pakanka,ka begaminciau visada lieka kitai dienai ax.gif ,tai didesnio tikrai nereikia blush2.gif

na reiks eit pamatuot savo tuimus puodus, kiek tas 2-2,5 litro yra.
o kiek programu jame? yra tokia kur galetum pats nustatyt tempertatura ir laika? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2014 01 27, 10:47)
na reiks eit pamatuot savo tuimus puodus, kiek tas 2-2,5 litro yra.
o kiek programu jame? yra tokia kur galetum pats nustatyt tempertatura ir laika? ax.gif

Pvz. 2-2,5 litrų košės dažniausiai užtenka pusryčiams 4 suaugusiems ir 3 vaikams.
Gamintojo internetiniame puslapyje teigiama, kad Scarlett IS-MC412S01 turi 12 automatinių programų, realybėje jų yra 8.
Programa, kur galėtum pats nustatyti temperatūrą ir laiką yra.
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2014 01 27, 07:57)
du menesius si puoda naudoju,mano 4 asmenu seimai jo pakanka,ka begaminciau visada lieka kitai dienai ax.gif ,tai didesnio tikrai nereikia blush2.gif

thumbup.gif Tada tikrai imsiu biggrin.gif Pas mus kol kas rimti valgytojai tik trys, bet ir kai ketvirtas jau valgys, tai pagalvojau, jei rytdienai ir neužtektų, tai gaminimo procesas vis tiek daug paprastesnis, kai nereikia prie puodo stovėt. Tik sumest viską reiks ir mausim į lauką biggrin.gif Dar sveikiau valgyt kasdien pagamintą maistą, nei pašildytą smile.gif
O jei dar ir elektros mažiau naudoja nei kaitlentė tai galutinai įtikinot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivatikirik @ 2014 01 27, 12:10)
Pvz. 2-2,5 litrų košės dažniausiai užtenka pusryčiams 4 suaugusiems ir 3 vaikams.
Gamintojo internetiniame puslapyje teigiama, kad Scarlett IS-MC412S01 turi 12 automatinių programų, realybėje jų yra 8.
Programa, kur galėtum pats nustatyti temperatūrą ir laiką yra.

koses ar kokio guliaso 2 litrai tikrai yra daug, bet jei sriubos, tai kaip ir trukumas jau man, uztai pirkau didesni. bet aisku as noriu, kad sriubu ir troskiniu bent 2 dienom uztektu
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2014 01 27, 13:31)
koses ar kokio guliaso 2 litrai tikrai yra daug, bet jei sriubos, tai kaip ir trukumas jau man, uztai pirkau didesni. bet aisku as noriu, kad sriubu ir troskiniu bent 2 dienom uztektu

Sutinku, jei nori gaminti tiek, kad užtektu 2 ar daugiau dienų, tai Scrlett IS-MC412S01 per mažas.
Atsakyti
Per rusu televizija jau kelinta karta girdziu reklamuojama firma Marta tai ilindau smalsumo delei paziuret kaip tokie puodai

http://www.multicook...unkciai-puodai/

Is vaizdo tai visi i redmond panasus. Del kainu nezinau bet lyg ciut pigesni.
Maciau ir receptu keletas yra cia ideta gal kam naudinga.
Ir kaip suprantu is cia siuntimas nemokamas.
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2014 01 27, 15:31)
Per rusu televizija jau kelinta karta girdziu reklamuojama firma Marta tai ilindau smalsumo delei paziuret kaip tokie puodai

http://www.multicook...unkciai-puodai/

Is vaizdo tai visi i redmond panasus. Del kainu nezinau bet lyg ciut pigesni.
Maciau ir receptu keletas yra cia ideta gal kam naudinga.
Ir kaip suprantu is cia siuntimas nemokamas.

MARTA - Marta Trade Inc. LTD - Atseit Anglijos įmonė, figūruojanti apsimetėlių sąrašuose ( http://best-guide.ru/?p=88 ), visa jų parduodama produkcija keliauja iš Kinijos (ko gero iš tų pačių gamyklų kaip ir Redmond).
Atsakyti
buvau siandien topocentre. tai vietoj turi Scarlett IS-MC412S01. ismatavau savo puodus turimus tai gi visi pas mane ir yra 2-2,5l, o saukiu kad Scarlett'o puodas mazas lotuliukas.gif
uzklausiau ar tik ta turi tai sake vietoj tik si, bet gali uzsakyt redmond BMC600 tai dave knygute pasiskaitinet apie ji, kurioje yra 10 receptu thumbup.gif
kitoj pardej buvo 3 redmond modeliai, bet nesigilinau kokie. jauciu uzteks (bent kol kas) scarlet, o jei jau matysiu kad jo nebepakanka tai padovanosiu mamai ir pirksiu didesni smile.gif tik gaila kad LT kalba apie si puoda info nerandu verysad.gif rusu nemoku, su verteju bandau verstis. ar gerai supratau kad yra atidejimo programa iki 24 val g.gif
topocentre 239 lt jis kainuoja, gal kur nete esat radusios pigiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2014 01 27, 18:43)
ar gerai supratau kad yra atidejimo programa iki 24 val

Scarlett IS-MC412S01 turi starto atidėjimo galimybę iki 24 val.
Atsakyti
Sveikos,labai noriu isigyti daugiafunkcini puoda ir neapsisprendziu koki rinktis ax.gif
Noriu ir gerai ir nebrangiai biggrin.gif
Blaskausi tarp siu dvieju,philips gerokai pigesnis. Man pagrinde reikia kad butu atidejimo funkcija,kad ryte sudejus maista,vakare jau garuotu ant stalo ir nereiketu tupet namie smile.gif kuri patartumet imt pradziai kol pabandysiu ir suprasiu ar tinka,arvpatinka ar reikia geresnio?

http://www.it-taskas...ips-multicooker

Ar sis

https://www.avitela....stollar-bmc600-

Is anksto dekui patarusioms. 4u.gif
Atsakyti