Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiafunkciai elektriniai puodai - 2

Dar man asmeniskai ryziai ir risotas iseina prastai ,ryziai abiem atvejais miltiniai pasidaro ,trapus toki,gryna kose.
Atsakyti
Labai priklauso nuo ryziu rusies. Buna tikrai tizenu ir neskaniu, o buna tokiu, kuriuos kur nori virk, nesugadinsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruze5 @ 2014 01 23, 10:16)
Dar man asmeniskai ryziai ir risotas iseina prastai ,ryziai abiem atvejais miltiniai pasidaro ,trapus toki,gryna kose.

aš kelis kartus paprastam redmonde viriau basmati ryžius gavosi nerealiai skanus, jokiam paprastam puode tokie nesigauna. ir grikiai taip pat
Atsakyti

Kiek bandžiau ryžius virti salotoms - tai super gaunasi. Tikrai paprastam puode taip skaniai nesigaudavo. Gal, tikrai reikia pabandyti kito gamintojo, kitą rūšį. Jei norite risoto skanaus, galiu patarti ryžius iš IKI prancūzų gamybos/fasavimo. Jie skirti būtent risotui gaminti. Ir skonis rolleyes.gif niam niam. Man jie skaniausi iš tų išragautų iš mūsų parduotuvėse parduodamų. Po jų Uncle Bens ryžiai. O toliau jau visi kiti.user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TheBest: 23 sausio 2014 - 15:59

Man gaunasi gerai. Priklauso nuo ryžių rūšies, proporcijų (ryžiai/vanduo ar pienas) ir gaminimo laiko bei laikymo ant pašildymo.
Atsakyti
QUOTE(TheBest @ 2014 01 23, 15:41)
Kiek bandžiau ryžius virti salotoms - tai super gaunasi. Tikrai paprastam puode taip skaniai nesigaudavo. Gal, tikrai reikia pabandyti kito gamintojo, kitą rūšį. Jei norite risoto skanaus, galiu patarti ryžius iš IKI prancūzų gamybos/fasavimo.  Jie skirti būtent risotui gaminti. Ir skonis  rolleyes.gif niam niam.  Man jie skaniausi iš tų išragautų iš mūsų parduotuvėse parduodamų. Po jų Uncle Bens ryžiai. O toliau jau visi kiti.user posted image

Aciu uz pasidalinima, reiks ir situos pabandyti, nes iki siol man irgi uz Uncle Bens skanesniu nebuvo smile.gif
Atsakyti
paskaitinejau sena tema tai aspsitojau ties siais dviem http://www.derekis.l...oduct/pmc0517ad ir http://www.derekis.l.../product/bmc600
labiau traukia polaris. gal kas ka apie juos galit pasakyt. senoj temoj maciau kad pirkot kazkas, tai jau kakiek pasinaudojusios galetumet pasidalint patirtim rolleyes.gif
Atsakyti
Apie šiuos puodus prieš porą dienų sužinojau iš Beta.lt biggrin.gif Šiaip buvau jau nuspręndus pirkti greitpuodį, bet, taip jis iki manęs ir neatkeliavo doh.gif Bet, matyt, nėra to blogo, kas neišeitų į gerą biggrin.gif Tai vat, perskaičiau abi temas ir padariau išvadą (gal ir klaidingą), kad gal visai verta nusipirkti pigesnį normalų variantą, pasibandyti: prilips/neprilips, naudosi/nenaudosi, o tada jau galvot apie tikrai gerą investiciją, kai žinosi kas tai per daiktas, kokių programų dar norėtum ir pan. Taigi, galvoju pirktis Scarlett IS-MC412S01, tuo labiau, kad čia ir atsiliepimų apie jį neblogų yra. O jei pasiteisins, tai vėliau pirkti tikrai gerą ir su greitpuodžio funkcijom. Taigi, gal dar kas turi Scarlett'ą (kolkas tik vienas žmogus pasisakė, jei ko nepraleidau) ir dar tars kokį gerą žodelį apie jį? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GreenBubble @ 2014 01 26, 23:08)
Apie šiuos puodus prieš porą dienų sužinojau iš Beta.lt  biggrin.gif Šiaip buvau jau nuspręndus pirkti greitpuodį, bet, taip jis iki manęs ir neatkeliavo  doh.gif Bet, matyt, nėra to blogo, kas neišeitų į gerą  biggrin.gif Tai vat, perskaičiau abi temas ir padariau išvadą (gal ir klaidingą), kad gal visai verta nusipirkti pigesnį normalų variantą, pasibandyti: prilips/neprilips, naudosi/nenaudosi, o tada jau galvot apie tikrai gerą investiciją, kai žinosi kas tai per daiktas, kokių programų dar norėtum ir pan. Taigi, galvoju pirktis Scarlett IS-MC412S01, tuo labiau, kad čia ir atsiliepimų apie jį neblogų yra. O jei pasiteisins, tai vėliau pirkti tikrai gerą ir su greitpuodžio funkcijom. Taigi, gal dar kas turi Scarlett'ą (kolkas tik vienas žmogus pasisakė, jei ko nepraleidau) ir dar tars kokį gerą žodelį apie jį?  biggrin.gif

imciau ir as ji, nu bet kad labai jau mazas puodas jo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2014 01 26, 23:27)
imciau ir as ji, nu bet kad labai jau mazas puodas jo doh.gif

du menesius si puoda naudoju,mano 4 asmenu seimai jo pakanka,ka begaminciau visada lieka kitai dienai ax.gif ,tai didesnio tikrai nereikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2014 01 27, 06:57)
du menesius si puoda naudoju,mano 4 asmenu seimai jo pakanka,ka begaminciau visada lieka kitai dienai ax.gif ,tai didesnio tikrai nereikia blush2.gif

Na štai sulaukėm normalaus atsiliepimo, realiai apibūdinančio konkretų modelį.
O tai, kai kas nors, niekada nesinaudojęs tokiu puodu, parašo, kad jis yra toks mažas, jog tinka tik 1-2 žmonėms košei išsivirti...
Atsakyti
o kaip su elektros išlaidom? ar labai didelės? g.gif
Atsakyti