Aš ir nesakiau, kad jie padirbinėja Redmond ar Polaris. Į pasaulinio lygio kompanijas, kurias reikia padirbinėti su jų brendais, jie niekaip neįsipaišo. O kad va sėdi Kinijoje, manau, kad tai tik į gerą, gal nors kokybė bus patenkinama.
Jei būčiau visiška blondinė širdy, aš iš visko, pasiskaičius pasidaryčiau išvadą kad ir Redmoind ir Polaris visiškas š.
Užregistravimas įmonės JAV - puikus ėjimas. Labai didelė dalis Rusijoje galvoja, kad tai amerikiečių firma, o kas amerikietiška - tas GĖRIS. Pagrindinė jų rinka - Rusija, o savo tautiečius jie pažįsta.
QUOTE(nomke7 @ 2014 01 22, 14:12)
Aš ir nesakiau, kad jie padirbinėja Redmond ar Polaris. Į pasaulinio lygio kompanijas, kurias reikia padirbinėti su jų brendais, jie niekaip neįsipaišo. O kad va sėdi Kinijoje, manau, kad tai tik į gerą, gal nors kokybė bus patenkinama.
Jei būčiau visiška blondinė širdy, aš iš visko, pasiskaičius pasidaryčiau išvadą kad ir Redmoind ir Polaris visiškas š.
Užregistravimas įmonės JAV - puikus ėjimas. Labai didelė dalis Rusijoje galvoja, kad tai amerikiečių firma, o kas amerikietiška - tas GĖRIS. Pagrindinė jų rinka - Rusija, o savo tautiečius jie pažįsta.
Redmond turi puikius marketologus. Kiek žinau jie multifunkcinių puodų parduoda daugiau negu visi kiti gamintojai kartu paėmus, tad puodai su jų logotipu visišku š būti negali.
Va kaina yra ryškiai užkelta ir per didelė. Seni grandai Philips su Moulinex tai puikiai įrodo analogiškus puodus parduodami pigiau.
Kazin ar cia labai jau uzkelta kaina, jei puodu kainos prasideda panasiai nuo 250 lt. Yra pasirinkimo visose kainu kategorijose pagal skoni ir kisene.
QUOTE(gitulia @ 2014 01 22, 15:14)
Kazin ar cia labai jau uzkelta kaina, jei puodu kainos prasideda panasiai nuo 250 lt. Yra pasirinkimo visose kainu kategorijose pagal skoni ir kisene.
Sakot kažin ar kainos užkeltos? O galima būtu sužinoti su kuo lyginat tas Kainas?
Štai mano palyginimas -
Redmond RMC-M150
http://www.ebay.com/...0...0&_from=R40
CUCKOO CRP-HTXT1010
http://www.ebay.com/...0...0&_from=R40
Išvaizda ir kaina beveik identiška, tačiau vienas iš puodų yra aukščiausios kokybės indukcinis multifunkcinis įrenginys su puikiu vidiniu puodu, gaminantis maistą po spaudimu, arba be jo ir pagamintas Korėjoje, o kitas puodas yra kopija pagaminta Kinijoje, su paprastu kaitinimo elementu ir niekuo neišsiskiriančiu plonu vidiniu puodu gaminančiu maistą tik be spaudimo.
Gal atsiras norinčių paspėlioti kas nuo ko nusikopijavo?
Pastačius vieną šalia kito abejonių neliktų, tačiau nuotraukose to žinoma nesimato.
Galiu pasufleruoti, kad vienas iš šių puodų buvo pradėtas gaminti daug anksčiau už kitą.
Kadangi tuos puodus pekam rusijoje, tai ir apie kainos siek tiek kitokios nei amerikos ebay ir zinoma Lietuvoje.
Cuckoo modeliu nesvarsciau ir neanalizavau, kadangi musu rinkoje ju nera, o jei siustis is uz anapus, prideti transortavima, muitus ir kt mokescius, kaina gausis dviguba.
Cuckoo modeliu nesvarsciau ir neanalizavau, kadangi musu rinkoje ju nera, o jei siustis is uz anapus, prideti transortavima, muitus ir kt mokescius, kaina gausis dviguba.
QUOTE(panterele35 @ 2014 01 22, 00:50)
Sveikos esamos ir busimos katiliuku savininkes Tai as pries 3 metus atidariau sia tema, nes bais svaigau nuo sio puodo, o LT jo ne su ziburiu tada nesurastum, tiesiog sededavau rusiskuose saituose it seile varvindavau, bet pagaliau atejo svente ir i mano kiema, pasidariau kaledine dovana ir nusipirkau grynakrauji Kinieti - Scarlett Indigo. Verdu, kepu pyragus, mesa gabalais troskinu, plovus, sriubas ir esu absoliuciai patenkinta savo kinieciu, gali pats nusistatyti temperatura iki 150 ir gaminimo laika. Yra programa - mano receptas, jame ir nusistatai kokia temp. ir kiek laiko gaminsi viena ar kita patiekala.
Dabar savo kiniecio gaminius fotografuoju ir kaupiu, kai tik ateis ikvepimas sukelsiu i maisto gaminimo foruma.
Dabar savo kiniecio gaminius fotografuoju ir kaupiu, kai tik ateis ikvepimas sukelsiu i maisto gaminimo foruma.
gal nuoroda galima kuri butent nerandu
ir bent keleta foto ikekit patiekalu
neissirenku niekaip kuri geriau pirkt duonu nekepsiu, bet kada nekada koki pyraga noreciau issikept.
jei puodo korpusas pailgas o ne apvalus tai ir vidinis puodas bus tokios formos? as apvalaus noreciau, kad pyragas grazus butu
o is kur gaunat recept kaip tame puode gamint? ar imat bet koki recepta ir gaminat. o jei receote raso tarkim pakepint atskirai morkas ir svogunus svieste, pakui pakepint mesa. det viska i puoda ir virt. tai su sitais puodais irgi reik viska atskirai kepint, ar paprasciausiai viska dedat i puoda nekepintus ir verdat na durnas gal klausimas, bet va kazkaip neisivaizduoju kai su juo gamint
[quote=saulute32,2014 01 22, 18:18]
gal nuoroda galima kuri butent nerandu apie kokia nuoroda kalbat?
ir bent keleta foto ikekit patiekalu patieki yra ideti i daugiafunkcio puodo foruma
ir bent keleta foto ikekit patiekalu patieki yra ideti i daugiafunkcio puodo foruma
QUOTE(panterele35 @ 2014 01 22, 19:10)
noriu nuorodos kur butu jusu puodas, noriu paziuret koki butent turit
o kur tas forumas to puoo? idokit irgi nuoroda
QUOTE(saulute32 @ 2014 01 22, 23:15)
noriu nuorodos kur butu jusu puodas, noriu paziuret koki butent turit
Kai sukuriau sia tema pries 3 metus, neturejau jokio puodo, tik pries kaledas pasidovanojau, Scarlett Indigo, imeskit i google si pavadinima ir ismes foto, nes cia daug nervu kainuoja ikelt kokia foto.
http://www.supermama...howtopic=940898
QUOTE(Ivatikirik @ 2014 01 20, 21:12)
Kaip jau buvau rašęs anksčiau, tiek pigiuose, tiek brangiuose puoduose galima gaminti maistą. Lygiai taip pat, kaip galima miegoti ir ant pigios sofos ir ant kokybiškos miegamojo lovos.
Manau, kad skirtumą tarp lovų supranta daugelis, o va su multifunkciniais puodais yra sudėtingiau. Prieš pirkdami tokį puodą užduokite sau klausimą kuo aplamai multifunkcinis puodas skiriasi nuo paprasto puodo. Jei žinote, tuomet paklauskite savęs ar jums tas skirtumas yra aktualus. Jei aktualus, tuomet žinosite į ką atkreipti dėmesį renkantis iš puodų siūlomų rinkoje.
Manau, kad skirtumą tarp lovų supranta daugelis, o va su multifunkciniais puodais yra sudėtingiau. Prieš pirkdami tokį puodą užduokite sau klausimą kuo aplamai multifunkcinis puodas skiriasi nuo paprasto puodo. Jei žinote, tuomet paklauskite savęs ar jums tas skirtumas yra aktualus. Jei aktualus, tuomet žinosite į ką atkreipti dėmesį renkantis iš puodų siūlomų rinkoje.
Na taip ,bet kai apziurejom REDMOND uz 900lt tai pasirode labiau nenokybiskas uz pigesnius , kokia plasmases kokybe ir kai kurie islieti netaisiklingai ,kai kur nelygiai,kai kur bangeles net.Atrodo labai nekokybiskai vien jau pavirsius .