Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiafunkciai elektriniai puodai - 2

QUOTE(saulute32 @ 2014 01 21, 17:33)

SCARLETT IS-MC412S01 yra grynakraujis Kinietis, tačiau nėra brangus.
Turi programą su galimybe reguliuoti temperatūrą 5 laipsnių intervalu, bet sąlyginai mažą puodą.
Vidinis puodas su trijų sluoksnių teflonine danga, kuri labiau bijo braižymo, tačiau prie jos mažiau limpa maistas.

Philips HD3037/70 irgi Kinietis, tačiau ne grynakraujis.
Turi programą su galimybe reguliuoti temperatūrą 20 laipsnių intervalu, bet didesnį negu Scarlett puodą.
Philips surinkimo kokybė tikrai geresnė už Scarlett.
Jis turi 3D šildymą (nežinau kiek tai naudinga) ir vidinį akumuliatorių, kad nenusimuštų nustatymai dingus elektrai.
Taip pat Philips geriau sukomplektuotas. Pvz. komplekte yra silikoninės pirštinės karšto puodo iškėlimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ivatikirik: 21 sausio 2014 - 18:06
QUOTE(Ivatikirik @ 2014 01 21, 18:57)
SCARLETT IS-MC412S01 yra grynakraujis Kinietis, tačiau nėra brangus.
Turi programą su galimybe reguliuoti temperatūrą 5 laipsnių intervalu, bet sąlyginai mažą puodą.
Vidinis puodas su trijų sluoksnių teflonine danga, kuri labiau bijo braižymo, tačiau prie jos mažiau limpa maistas.

Philips HD3037/70 irgi Kinietis, tačiau ne grynakraujis.
Turi programą su galimybe reguliuoti temperatūrą 20 laipsnių intervalu, bet didesnį negu Scarlett puodą.
Philips surinkimo kokybė tikrai geresnė už Scarlett.
Jis turi 3D šildymą (nežinau kiek tai naudinga) ir vidinį akumuliatorių, kad nenusimuštų nustatymai dingus elektrai.
Taip pat Philips geriau sukomplektuotas. Pvz. komplekte yra silikoninės pirštinės karšto puodo iškėlimui.

na tai tada gal dar apie si galima info http://www.derekis.l...oduct/pmc0512ad biggrin.gif sitas ar Philips HD3037/70 sustresnis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2014 01 21, 18:31)
na tai tada gal dar apie si galima info http://www.derekis.l...oduct/pmc0512ad biggrin.gif sitas ar Philips HD3037/70 sustresnis biggrin.gif

Jei trumpai, tai POLARIS PMC 0512AD grynakraujis Kinietis -
http://www.alibaba.c...ti_Cooking.html

Kinijoje juos parduoda po 20-30 JAV dolerių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ivatikirik: 21 sausio 2014 - 20:14
QUOTE(Ivatikirik @ 2014 01 21, 21:12)
Jei trumpai, tai POLARIS PMC 0512AD grynakraujis Kinietis -
http://www.alibaba.c...ti_Cooking.html

Kinijoje juos parduoda po 20-30 JAV dolerių.

tai kaip suprantu Philips HD3037/70 geriau g.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Paskaiciau daug apie siuos puodus ir pasimeciau. Noriu pirkti duonkepe, bet labai reiketu ir tokio puodo. Pradejau ieskoti geriausio varianto, kad butu su duonos kepimo funkcija. Bet rastas variantas kainuoja virs 1000 litu doh.gif Konkreciai siuos modelius ziurejau

http://pigu.lt/garu_..._m90?id=4246202

ir

http://pigu.lt/garu_...m150?id=4331768

Nusiziureta duonkepe kainuoja 600, bet ar tikrai taip gerai keps duonas, keksus toks puodas kaip duonkepe? g.gif Labai gundo tas puodas, bet ar verta moket tokius pinigus? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos esamos ir busimos katiliuku savininkes smile.gif Tai as pries 3 metus atidariau sia tema, nes bais svaigau nuo sio puodo, o LT jo ne su ziburiu tada nesurastum, tiesiog sededavau rusiskuose saituose it seile varvindavau, bet pagaliau atejo svente ir i mano kiema, pasidariau kaledine dovana ir nusipirkau grynakrauji Kinieti - Scarlett Indigo. Verdu, kepu pyragus, mesa gabalais troskinu, plovus, sriubas ir esu absoliuciai patenkinta savo kinieciu, gali pats nusistatyti temperatura iki 150 ir gaminimo laika. Yra programa - mano receptas, jame ir nusistatai kokia temp. ir kiek laiko gaminsi viena ar kita patiekala.

Dabar savo kiniecio gaminius fotografuoju ir kaupiu, kai tik ateis ikvepimas sukelsiu i maisto gaminimo foruma.
Atsakyti
Jogmile, pigu.lt tikrai nėra pigu biggrin.gif, net parduotuvėse pigiau (pvz Avitela) Čia pigiau: http://www.rde.lt/pr...nis-puodas.html ir http://www.rde.lt/pr...nis-puodas.html Duonos kepimo funksciją turi ir Scarlett (neatsimenu Nr, bet praeitoje temoje tikrai yra nuorodų) ir kaina jo tikrai ne tūkstantis.
Nepriklausomai nuo to kaip keps puodas duoną jis visiškai pilnai neatstos duonkepės kuri yra skirta duonos kepimau. Aišku duonkepė duonkepei nelygi, bet jos visos maišo tešlą pačios.
Atsakyti
Ivatikirik, su tuo kinieciu labai smarkiai perspaudet lotuliukas.gif Pasakykit kas negamina Kinijoje. Tubut nei viena stambi ir visam pasaulyje gerai zinoma kompanija neperkele savo gamybos i Kinija? lotuliukas.gif kazkaip viska jus cia smarkiai apsunkinat ir painiojat besirenkancioms protus. Man atrodo, kas renkasi ne po 2000 lt kainuojancius puodus, nemanau, kad reiktu kasti taip giliai, kaip kokia puodo savikaina gaunasi stambiam gamintojui, kas 1 ar 2 laipsnius reguliuojasi temp. ir pan. Taip galima ilgai neissirinkti puodo ar visai likti be jo.
Paciupinejot, patinka vizualiai, patinka valdymo ergonomika, pakanka funkciju, pagrindines yra, galingumas tenkina, katiliukas tinkamos talpos, tai ir imkit. Gamins troskinius, koses, sriubas patikekit. smile.gif
O redmondai, man asmeniskai labai puikus puodai, visas man reikalingas operacijas atlieka, ir dar puses nepanaudoju. Mokinukas visad pusryciams gauna sviezia kose, o per pietus gryzes randa siltus pietus, nusiskundimu po daugiau nei metu naudojimo nei is manes, nei is mano draugiu nera. Visos tikrai esam patenkintos.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2014 01 22, 08:36)
Ivatikirik, su tuo kinieciu labai smarkiai perspaudet  lotuliukas.gif  Pasakykit kas negamina Kinijoje. Tubut nei viena stambi ir visam pasaulyje gerai zinoma kompanija neperkele savo gamybos i Kinija?  lotuliukas.gif  kazkaip viska jus cia smarkiai apsunkinat ir painiojat besirenkancioms protus. Man atrodo, kas renkasi ne po 2000 lt kainuojancius puodus, nemanau, kad reiktu kasti taip giliai, kaip kokia puodo savikaina gaunasi stambiam gamintojui, kas 1 ar 2 laipsnius reguliuojasi temp. ir pan. Taip galima ilgai neissirinkti puodo ar visai likti be jo.

Dar kartą paskaičiau kas buvo mano anksčiau parašyta, bet kažkaip neradau nei vienos perspaustos vietos. Jei turit priešingą nuomonę, tai prašau konkretizuoti savo mintis.
Objektyvi informacija gyvenimą gali apsunkinti tik nesąžiningiems pardavėjams ir jų atstovams, o ne pirkėjams.

Primenu, kad nė karto nerašiau, kad esu prieš Kinijoje pagamintas prekes.
Priešingai, ne kartą rekomendavau Kinijoje pagamintus puodus, parduodamus už neperlenktą kainą, ir turinčius gerus pirkėjų atsiliepimus.
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2014 01 21, 22:20)
tai kaip suprantu Philips HD3037/70  geriau g.gif  smile.gif

Dėl to ar Philips HD3037/70 geriau, ar blogiau nepasakysiu, nes pats nesinaudoju šiais puodais.
Sprendžiant pagal informaciją apie šiuos puodus pateikiamą internete, Philips HD3037/70 atrodo rimčiau.
Atsakyti
QUOTE(Ivatikirik @ 2014 01 22, 10:19)
Primenu, kad nė karto nerašiau, kad esu prieš Kinijoje pagamintas prekes.

Taip, nei karto nebuvo parašyta, bet,
Paskaičius 58 ir 59 postus kai kurios gali susidaryt nuomonę, kad kažkokie Redmond ar Polaris ar Marta (atitinkamai ir visų kitų firmų) vadybininkėliai tik ir sėdi internete, žiūrinėja alibaba puslapį, renkasi puodus, o išsirinkus – prašymą tokiam ir tokiam kiekiui su jų firmos logotipų. Ir aišku pardavinėja dešimtimis kartu brangiau.
Nevisos gi pagalvoja, kad savikaina sudaro ne tik medžiagų, sunaudotų gamybai kaina.
Kiniečių meistriški plagiatai, tikslūs originalų pigūs klonai – didelis galvos skausmas vos ne visoms žymioms, pasaulinio lygio, firmoms. Visi gi žino, kad labai pigiai galima nusipirkt „firminių“ Gucci rankinių, laikrodžių, bet kokios firmos kvepalų, rūbų, batų ir t.t. Gariūnuose. Išvaizda tai ta pati, ir kaina ženkliai, labai ženkliai mažesnė, bet kokybė....(nežiūrint to, kad didelė dalis tikros, firminės produkcijos yra gaminama toje pačioje Kinijoje).
Atsakyti
QUOTE(nomke7 @ 2014 01 22, 12:30)
Taip, nei karto nebuvo parašyta, bet,
Paskaičius 58 ir 59 postus kai kurios gali susidaryt nuomonę, kad kažkokie Redmond ar Polaris ar Marta (atitinkamai ir visų kitų firmų) vadybininkėliai tik ir sėdi internete, žiūrinėja  alibaba puslapį, renkasi puodus, o išsirinkus – prašymą tokiam ir tokiam kiekiui su jų firmos logotipų. Ir aišku pardavinėja dešimtimis kartu brangiau.
Nevisos gi pagalvoja, kad savikaina sudaro ne tik medžiagų, sunaudotų gamybai kaina.
Kiniečių meistriški plagiatai, tikslūs originalų pigūs klonai – didelis galvos skausmas vos ne visoms žymioms, pasaulinio lygio, firmoms. Visi gi žino, kad labai pigiai galima nusipirkt „firminių“ Gucci rankinių, laikrodžių, bet kokios firmos kvepalų, rūbų, batų  ir t.t. Gariūnuose. Išvaizda tai ta pati, ir kaina ženkliai, labai ženkliai mažesnė, bet kokybė....(nežiūrint to, kad didelė dalis tikros, firminės produkcijos yra gaminama toje pačioje Kinijoje).

Na manau, kad visi žmonės turi teisę turėti savo nuomonę kiekvienu konkrečiu klausimu.
Jūs galite manyti, kad Kiniečiai padirbinėja Redmond ar Polaris, taip pat, kaip Gucci rankines.
O aš tuo tarpu turėsiu kitą nuomonę, nes puikiai žinau, kad Redmond turi vadybininkus, kurie sėdi ne tik internete, bet ir neišlenda iš Kinijos net per Kalėdas. Taip pat turėsiu nuomonę, kad Redmond būdama Rusijos įmone užsiregistravo JAV adresu, ne tam, kad Kiniečiams kiltu noras padirbinėti jų produkciją, kuri apart Kinijos ir taip niekur kitur negaminama.

Nežiūrint į visą tai dar kartą pakartosiu, kad niekada nesakiau, jog Redmond parduoda neveikiančius, niekam tikusius puodus, kurie netinka maisto gaminimui.

Atsakyti