Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiafunkciai elektriniai puodai - 2

QUOTE(Ducky @ 2015 01 21, 08:23)

-Dėl kvapų ir dangčio - tokių problemų neturiu su valymu. Pabaigus gaminti, išsluostau ir palieku per naktį išsivėdinti, neuždarau. Dangtis neatsilaisvino
-"Buvo daug atsiliepimu, kad maistas (koses, ryziai) pridega, sriubos perverda" - taip pridega apačia, nes teflonas bėgant laikui susibraižo, bet kad būtų pervirę ar nedavirę tai nepastebėjau  smile.gif
- Keista dėl pašildymo  g.gif  iš pradžių juk nusistatai programą ir pradedi gaminti. Atidėti gaminimą galima atskirai. Bet aš nesinaudoju tokia funkcija.Pašildymo funkcija automatiškai įsijungia baigus programą.


ai dabar supratau ką turėjote omeny dėl atidėjimo. Negalima prieš pradedant gaminti išjungti pašildymo po programos, pašildymas įsijungia automatiškai. Ko man tikrai nereikia. Galėtų būti ši funkcija.


Ducky, kai neturėjau to puodo, tai remiuosi tik atsiliepimais, kuriuos forumuose radau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 01 21, 22:28)
Ducky, kai neturėjau to puodo, tai remiuosi tik atsiliepimais, kuriuos forumuose radau. mirksiukas.gif


aš tiesiog norėjau pakomentuoti kaip naudojasi man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2015 01 20, 23:00)
o dar koki kita galetumet pasiulyt su keramikine danga nebrangu, kaip sakiau iki 100eur?
ar uz tokia kaina keramikiniu katiliuku nerasiu nieko apart Redmond?


Su keraminiu puodu, iki 100 € tikriausiai tik Marta ir bus (modeliai MT-1971, MT-1973, MT-1939).
Atsakyti
QUOTE(MisKaprizas @ 2015 01 22, 09:57)
Su keraminiu puodu, iki 100 € tikriausiai tik Marta ir bus (modeliai MT-1971, MT-1973, MT-1939).

Vis tik po ilgų svarstymų, abejonių ir t.t. užsisakiau Redmond M90, tikiuosi nenusivilsiu pirkiniu blush2.gif Jūs turite t.p daugiafunkcinį?
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2015 01 22, 10:55)
Vis tik po ilgų svarstymų, abejonių ir t.t. užsisakiau Redmond M90, tikiuosi nenusivilsiu pirkiniu blush2.gif Jūs turite t.p daugiafunkcinį?


Sveikinu su pasirinkimu. Nenusivilsite. 4u.gif

Butinai apsilankykite cia kelis kartus isbandzius puoda ir parasykit atsiliepimus. mirksiukas.gif Atsiliepimai cia visuomet laukiami. mirksiukas.gif

Atsakyti
Klausimėlis, mano puodo aukščiausia kepimo temperatūra yra 140°C ar užtenka tokios temperatūros iškepti pyragui? Receptų knygelėje yra pyrago receptukas, ir kepimo funkcija yra, tik va kiek žiūrėjau pyragų kepimo temperatūras, kepant orkaitėse, jos daug maž visur siekai apie 160°C-180°C g.gif
Atsakyti
Užtenka. Tik keps ilgiau, nei Jums įprasta.
QUOTE(*Radiolerija* @ 2015 01 23, 11:03)
Klausimėlis, mano puodo aukščiausia kepimo temperatūra yra 140°C ar užtenka tokios temperatūros iškepti pyragui? Receptų knygelėje yra pyrago receptukas, ir kepimo funkcija yra, tik va kiek žiūrėjau pyragų kepimo temperatūras, kepant orkaitėse,  jos daug maž visur siekai apie 160°C-180°C  g.gif

Atsakyti
QUOTE(*Radiolerija* @ 2015 01 23, 10:03)
Klausimėlis, mano puodo aukščiausia kepimo temperatūra yra 140°C ar užtenka tokios temperatūros iškepti pyragui? Receptų knygelėje yra pyrago receptukas, ir kepimo funkcija yra, tik va kiek žiūrėjau pyragų kepimo temperatūras, kepant orkaitėse,  jos daug maž visur siekai apie 160°C-180°C  g.gif


Mano puodo aukščiausia pasiekiama temperatūra 130 laipsniu. Iškeptu pyragą dviem etapais. Pirma kaip įprasta kiek reikia, poto apverciu ir dar kokius 15 min dakepu.
Buna kad ir balta duona ar bulka mieline kepu (receptą imu iš duonkepes knygutes ir duonkepe suminko tešlą), tai juos irgi kepu dviem etapais.
Atsakyti
Pirmi įspūdžiai ir mintys aplankę mane:
negaliu patikėt ir atsidžiaugt....

Šiandien ryte gaminau avižinę košę....nuostabu, puiku....nei stovėt, nei maišyt nei bėga pienas,
galiu laiką su vaikais skirt ir visa šeima papusryčiavus. Kadangi neperku greitai paruošiamų košių, kur ptaktiškai virt nereikia, tai man šis puodas kažkas iš fantastikos, nes tikrai tingėdavau 20 ir daugiau minučių stovėt, maišyt ir t.t.

Pietums jau pagamintas plovas, nuostabus, skanus, tirpsta burnoje.

Tačiau turbūt savrbiausia yra tai, ką jūs visi rašėte, sakėte, kad nereikia stovėt prie puodų, viską suruošei, sumetei ir vuolia, laikas tau, vaikams ir t.t. thumbup.gif Visi sotūs, laimingi, skaniai pamaitinti.

Ačiū už patarimus, kuriuos čia gavau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2015 01 24, 13:01)
Pirmi įspūdžiai ir mintys aplankę mane:
negaliu patikėt ir atsidžiaugt....

Šiandien ryte gaminau avižinę košę....nuostabu, puiku....nei stovėt, nei maišyt nei bėga pienas,
galiu laiką su vaikais skirt ir visa šeima papusryčiavus. Kadangi neperku greitai paruošiamų košių, kur ptaktiškai virt nereikia, tai man šis puodas kažkas iš fantastikos, nes tikrai tingėdavau 20 ir daugiau minučių stovėt, maišyt ir t.t.

Pietums jau pagamintas plovas, nuostabus, skanus, tirpsta burnoje.

Tačiau turbūt savrbiausia yra tai, ką jūs visi rašėte, sakėte, kad nereikia stovėt prie puodų, viską suruošei, sumetei ir vuolia, laikas tau, vaikams ir t.t.  thumbup.gif  Visi sotūs, laimingi, skaniai pamaitinti.

Ačiū už patarimus, kuriuos čia gavau  4u.gif


Smagu, kad nenusivylėt

O su košėm tikrai nerealus reikalas, sudėjai ir pamiršai.
Aš tų irgi greitų negaminu išskyrus kukurūzų
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti