Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiafunkciai elektriniai puodai - 2

QUOTE(saulute32 @ 2014 01 19, 13:31)

nu tai topshop visad uzsikelia kainas

QUOTE(saulute32 @ 2014 01 19, 14:28)
vis kyla klausimu biggrin.gif o tas REDMOND RMC-M20 turi tokia programa kad pati galeciau reguliuot laika ir temperatura? g.gif
ir ar tarkim is vakaro supylus piena ir kruopas kad pusryciams kose isvirtu tai ar per nakti neprarugs pienas tam puode? biggrin.gif

nu as analogiska redmond turiu, biski raides modelio skiriasi, bet kitu skirtumu nematau, tai pati laika gali tik didinti pagal pasiulyta programos laika. o temperaturos negali reguliuoti. bet man ir nereikia. as ir viso ten kelias programas tenaudoju.
Atsakyti
QUOTE(Ivatikirik @ 2014 01 20, 12:57)
Rinkdamasis iš šių dviejų puodų sau pirkčiau Philips hd3037...

Philips hd3037 kaina 328 Lt
http://www.it-taskas...ips-multicooker
Atsakyti
QUOTE(Ivatikirik @ 2014 01 20, 14:48)

aciu 4u.gif
bet verta ji pirkt ane? nera visai jau netikes tas puodas. suprantu kad yra daug geresniu, bet tam kolkas skirt lesu negaliu daug, o sito kaina tokia visai priimtina. ir kiek siekia mano menkas supratimas apie siuos puodus tai visai neprastas jis lyg g.gif
ar jeme yra visos pagrindines, dazniausiai naudojamos funkcijos? g.gif blush2.gif
Papildyta:
kaip sita suprats uzrasa Capacity: 5/10 Litres / cups
lyg 5 cia litrai, o kodel raso 10 g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute32: 20 sausio 2014 - 14:45
QUOTE(saulute32 @ 2014 01 20, 14:33)
aciu 4u.gif
bet verta ji pirkt ane? nera visai jau netikes tas puodas. suprantu kad yra daug geresniu, bet tam kolkas skirt lesu negaliu daug, o sito kaina tokia visai priimtina. ir kiek siekia mano menkas supratimas apie siuos puodus tai visai neprastas jis lyg g.gif

Verta pirkti, ar ne, galit nuspręsti tiktai patys...
Nežinau ko iš jo tikitės.

Maistą šis puodas tikrai gamins, klausimas tik ar taip kaip jūs norit.
Temperatūrą rankiniu būdu galima reguliuoti kas 20 laipsnių.
Yra programa su 95 laipsnių temperatūra, kurią galėsite puikiai pritaikyti pieniškų košių gaminimui.

Capacity: 5/10 Litres / cups
5 litrai/ 10 puodelių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ivatikirik: 20 sausio 2014 - 14:57
QUOTE(Ivatikirik @ 2014 01 20, 15:53)
Verta pirkti, ar ne, galit nuspręsti tiktai patys...
Nežinau ko iš jo tikitės.

Maistą šis puodas tikrai gamins, klausimas tik ar taip kaip jūs norit.
Temperatūrą rankiniu būdu galima reguliuoti kas 20 laipsnių.
Yra programa su 95 laipsnių temperatūra, kurią galėsite puikiai pritaikyti pieniškų košių gaminimui.

Capacity: 5/10 Litres / cups
5 litrai/ 10 puodelių

o gal dar ka geriau galit pasiulyt uz panasia kaina? +-100 Lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2014 01 20, 17:27)
o gal dar ka geriau galit pasiulyt uz panasia kaina? +-100 Lt ax.gif

+-100 Lt nieko iš esmės nepakeis.

Bendrai informacijai -
gerus multifunkcinius puodus gamina ne Kinijoje, jie kainuoja 1000-2000Lt ir Lietuvoje kol kas neparduodami.
Atsakyti
Gal kas parasytu kas naudojo pigesnius ir brangesnius puodus.
As norejau pirkti Redmond ,bet kai paziurejau i vaizda ,tai itin nekokykibiskai atrodo ,tai ka mato akys ,visos plasmases doh.gif .Vietomis ,net nelygiai islieta ,niekada tokiu neperku ir paprastai jau nesigilinu i vidu ,bet galbut jie labai gerai gamina ?
Atsakyti
QUOTE(Boruze5 @ 2014 01 20, 18:40)
As norejau pirkti Redmond ,bet kai paziurejau i vaizda ,tai itin nekokykibiskai atrodo ,tai ka mato akys ,visos plasmases  doh.gif .Vietomis ,net nelygiai islieta ,niekada tokiu neperku ir paprastai jau nesigilinu i vidu ,bet galbut jie labai gerai gamina ?

Kaip jau buvau rašęs anksčiau, tiek pigiuose, tiek brangiuose puoduose galima gaminti maistą. Lygiai taip pat, kaip galima miegoti ir ant pigios sofos ir ant kokybiškos miegamojo lovos.
Manau, kad skirtumą tarp lovų supranta daugelis, o va su multifunkciniais puodais yra sudėtingiau. Prieš pirkdami tokį puodą užduokite sau klausimą kuo aplamai multifunkcinis puodas skiriasi nuo paprasto puodo. Jei žinote, tuomet paklauskite savęs ar jums tas skirtumas yra aktualus. Jei aktualus, tuomet žinosite į ką atkreipti dėmesį renkantis iš puodų siūlomų rinkoje.

Atsakyti
QUOTE(Boruze5 @ 2014 01 20, 19:40)
As norejau pirkti Redmond ,bet kai paziurejau i vaizda ,tai itin nekokykibiskai atrodo ,tai ka mato akys ,visos plasmases  doh.gif .Vietomis ,net nelygiai islieta ,niekada tokiu neperku ir paprastai jau nesigilinu i vidu ,bet galbut jie labai gerai gamina ?

as pirkau 2 pigius redmondus, pirma mazesni, tai man jis per mazas buvo, padovanojau mamai, sau nusipirkau didesni. man jokiu problemu su juo nera ir nieko neruksta man jame. taip, ten kur mygtukai yra tas plastikas toks vietomis pasiputes, bet nemanau, kad tai trukdytu naudojimui. pas mane 10 programu ir man per akis.
mano lukesciai is puodo buvo tokie: kad vaikui parejus is mokyklos jam butu pagamintas sviezias maistas, o ne sildyta, kaip pora metu jau maitinosi. na ir man kartais kokia kose isvirtu rytui, pvz. grikiu, kurie ilgai verda. kruopu isvirimas tuose puoduose is viso man su niekuo nesulyginamas ,nu taip skaniai, tuo paciu ir susunta ir biriai. manau nuo puodo kainos tai nepriklauso. o kadangi as ir taip pagrinde gamindavau visokius troskinukus ir sriubas, tai ta ir gaminu dabar puode kuo puikiausiai. va pvz. saldytos darzoves "al dante" - na kaip tokios traskios turi gautis, man nesigaudav niekur, tik siame puode gaunasi tobulai. o mano mama is viso nuo jo nebenulipa, sriubas, plovus verda issisiepus, jai labai patinka, kad viska sudejai ijungei ir nuejai seriala ziureti, jokiu lakstymu paeiliui ka nors deti, jokiu vandens pripylinejimu papildomai, ijungei ir pamirsai. o jei paprasau su maziuku pabuti, tai nebezyzia, kad tetis liks nepamaitintas, nes puodas jam padarys. tai va, kadangi musu lukesciai tikrai neypatingi, tai jis net virsija mums juos ir man tikrai .
zodziu tikrai pagalvokit, ka planuojat gaminti, jei duonas pyragus kepti, gal ir ne ypac pigus puodas, kur nesireguliuoja tempa , as kai nieko nekepu is tokiu, o tik verdu ir troskinu tai man idealiai
Papildyta:
be to kas ta piguma kaip supranta. as uz saviski 400 sumokejau, nu nemanau, kad tai taip jau mazai uz kazkoki puoda. 1000 man tikrai nekiltu ranka uz toki daikta sumoketi. o va uz siurbli robota siandien 2000 paklojau ir negaila. daiktas daiktui nelygu.
dar labai rekomenduociau, kas turi lialius. jau kaip man gaila, kad tada ju nebuvo. kai pravaisktai kokias 3-4 valandas lauke , pareini isbadejus, o puoli tik vaikui darzoviene s mesyte virti ,tai taip pasvajoji, kad tau kas butu jau isvires svieziai. o puodelis ir isvirtu ir maziukui ir mamytei tuo paciu pasistiprint. dabar draugem nestukem labai rekomenduoju, bet jos kazkaip netiki
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2014 01 20, 19:34)
be to kas ta piguma kaip supranta. as uz saviski 400 sumokejau, nu nemanau, kad tai taip jau mazai uz kazkoki puoda. 1000 man tikrai nekiltu ranka uz toki daikta sumoketi. o va uz siurbli robota siandien 2000 paklojau ir negaila. daiktas daiktui nelygu.

Na va kokie skirtingi yra visi žmonės ir visų jų poreikiai.
Pavyzdžiui man niekada nekiltu ranka sumokėti 400 Lt už MAISTO gaminimo prietaisą, kurį pagamino Kiniečiai iš neaišku kokių medžiagų ir kurio savikaina Kinijoje yra 5-10 JAV dolerių (parduoda juos už 15-20 JAV dolerių).
Įdedu nuorodą (atkreipkite dėmesį į įmonių perkančių jų produkciją sąrašą puslapio apačioje) -
http://www.alibaba.c...plier_6_in.html

Visa esmė, kad šiame puslapyje minima viena iš RIMTESNIŲ Kinijos gamyklų, o yra pilna tokių kurie siūlo/parduoda lygiai tokius pačius puodus po 7-10 JAV dolerių. Man asmeniškai kyla klausimas iš kokio gi "š" jie yra pagaminti.
Atsakyti
Jei kam nors dar kyla abejonių, tai čia nuoroda į tą patį Kinietišką puodą tik su kitu pavadinimu ir kita kaina, kuri galutiniam vartotojui dažniausiai išauga 10 kartų -
http://multivarka.pr...ond_rmc_m_4515/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ivatikirik: 21 sausio 2014 - 16:10
o jei renkantis tarp sito http://www.pc.lt/pre...oker_1672483199 ir sito http://www.topocentr...rchparam=puodas tai kuris geriau? ax.gif
Atsakyti