QUOTE(Boruze5 @ 2014 01 20, 19:40)
Gal kas parasytu kas naudojo pigesnius ir brangesnius puodus.
As norejau pirkti Redmond ,bet kai paziurejau i vaizda ,tai itin nekokykibiskai atrodo ,tai ka mato akys ,visos plasmases
.Vietomis ,net nelygiai islieta ,niekada tokiu neperku ir paprastai jau nesigilinu i vidu ,bet galbut jie labai gerai gamina ?
as pirkau 2 pigius redmondus, pirma mazesni, tai man jis per mazas buvo, padovanojau mamai, sau nusipirkau didesni. man jokiu problemu su juo nera ir nieko neruksta man jame. taip, ten kur mygtukai yra tas plastikas toks vietomis pasiputes, bet nemanau, kad tai trukdytu naudojimui. pas mane 10 programu ir man per akis.
mano lukesciai is puodo buvo tokie: kad vaikui parejus is mokyklos jam butu pagamintas sviezias maistas, o ne sildyta, kaip pora metu jau maitinosi. na ir man kartais kokia kose isvirtu rytui, pvz. grikiu, kurie ilgai verda. kruopu isvirimas tuose puoduose is viso man su niekuo nesulyginamas ,nu taip skaniai, tuo paciu ir susunta ir biriai. manau nuo puodo kainos tai nepriklauso. o kadangi as ir taip pagrinde gamindavau visokius troskinukus ir sriubas, tai ta ir gaminu dabar puode kuo puikiausiai. va pvz. saldytos darzoves "al dante" - na kaip tokios traskios turi gautis, man nesigaudav niekur, tik siame puode gaunasi tobulai. o mano mama is viso nuo jo nebenulipa, sriubas, plovus verda issisiepus, jai labai patinka, kad viska sudejai ijungei ir nuejai seriala ziureti, jokiu lakstymu paeiliui ka nors deti, jokiu vandens pripylinejimu papildomai, ijungei ir pamirsai. o jei paprasau su maziuku pabuti, tai nebezyzia, kad tetis liks nepamaitintas, nes puodas jam padarys. tai va, kadangi musu lukesciai tikrai neypatingi, tai jis net virsija mums juos ir man tikrai .
zodziu tikrai pagalvokit, ka planuojat gaminti, jei duonas pyragus kepti, gal ir ne ypac pigus puodas, kur nesireguliuoja tempa , as kai nieko nekepu is tokiu, o tik verdu ir troskinu tai man idealiai
Papildyta:
be to kas ta piguma kaip supranta. as uz saviski 400 sumokejau, nu nemanau, kad tai taip jau mazai uz kazkoki puoda. 1000 man tikrai nekiltu ranka uz toki daikta sumoketi. o va uz siurbli robota siandien 2000 paklojau ir negaila. daiktas daiktui nelygu.
dar labai rekomenduociau, kas turi lialius. jau kaip man gaila, kad tada ju nebuvo. kai pravaisktai kokias 3-4 valandas lauke , pareini isbadejus, o puoli tik vaikui darzoviene s mesyte virti ,tai taip pasvajoji, kad tau kas butu jau isvires svieziai. o puodelis ir isvirtu ir maziukui ir mamytei tuo paciu pasistiprint. dabar draugem nestukem labai rekomenduoju, bet jos kazkaip netiki