Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiafunkciai elektriniai puodai - 2

QUOTE(Ypatinga @ 2014 11 10, 00:06)
O as savo turbut sugadinau su fairiu,
blush2.gif nes pradejo traukti prie dugno doh.gif gal pora kart neapsiziurejus isploviau.

Kokios dangos negalima? Saviškius visad plaunu su visokias plovikliais... Ir fairy aišku... Ir nieko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prek: 09 lapkričio 2014 - 23:17
QUOTE(Ypatinga @ 2014 11 10, 00:06)
O as savo turbut sugadinau su fairiu,
blush2.gif nes pradejo traukti prie dugno doh.gif gal pora kart neapsiziurejus isploviau.

Mano keramikinis puodas iš Polaris irgi traukia, net bijau ką nors apkepint, nes net košė prikimba doh.gif Plovas vieną kartą gerai gerai pridegė doh.gif Nors u-teko ir skysčio ir riebaliuko buvo.
Atsakyti
Tai vat o pfilips kai turejau ,niekas netrauke ,jauciu ,kad butent katiliukai ju geri.
Papildyta:
QUOTE(irisas @ 2014 11 10, 14:38)
Mano keramikinis puodas iš Polaris irgi traukia, net bijau ką nors apkepint, nes net košė prikimba  doh.gif Plovas vieną kartą gerai gerai pridegė  doh.gif Nors u-teko ir skysčio ir riebaliuko buvo.

O tai kaip gaminat tada jeigu traukia ,as tai tik del sios priezasties ir noreciau puodo ,kad palieki ir neprisvyla.Pfilips nepatinka ,kad senas labai modelis ir multipovar neturi ,bet jokiu gaminimo minusu nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Boruze5 @ 2014 11 10, 15:59)
Tai vat o pfilips kai turejau ,niekas netrauke ,jauciu ,kad butent katiliukai ju geri.
Papildyta:

O tai kaip gaminat tada jeigu traukia ,as tai tik del sios priezasties ir noreciau puodo ,kad palieki ir neprisvyla.Pfilips nepatinka ,kad senas labai modelis ir multipovar neturi ,bet jokiu gaminimo minusu nebuvo.

Paprastai gaminu, bet net ir pamaišant košes reikia gramdyt. Nedega, bet prikimba. Bulvių kept irgi nebegaliu, nors pradžioj liuks kepė, dabar prikimba ir nėr kaip sugramdyt, mirkau doh.gif Norėčiau tefloninio katiliuko, tai dabar ieškau rusų forumuose kokie tefloniniai katiliukai šiam modeliui tinka. Ar gal kreiptis į garantinį g.gif Dar pardavėjo klausiau, ar nepridega puodai, patikino, kad dar neteko susidurt g.gif
Atsakyti
N kartų buvo rašyta, kad po kurio laiko keramikiniai pradeda pritraukinėt, vieni anksčiau kiti vėliau. Nusipirkit papildomą ir tiek problemų. Beje, Redmond 90 papildomas kur kas geresnės kokybės, nei tas su kuriuo parduoda.
Atsakyti
Tuomet gal niekuo labai neblogesnis būtų su Tefloniniu puodu REDMOND RMC-M 4502 B? Kokie jo minusai?
Atsakyti
QUOTE(Birma @ 2014 11 11, 16:13)
Tuomet gal niekuo labai neblogesnis būtų su Tefloniniu puodu REDMOND RMC-M 4502 B? Kokie jo minusai?

Tai labai individualu, žiūrint kam ko reikia. Vienam bus minusas (pvz jame temperatūros žingsnis - 20 C), o kitam - to iš vis net nereikia, užteks automatinių programų, ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(nomke7 @ 2014 11 11, 12:23)
N kartų buvo rašyta, kad po kurio laiko keramikiniai pradeda pritraukinėt, vieni anksčiau kiti vėliau. Nusipirkit papildomą ir tiek problemų. Beje, Redmond 90 papildomas kur kas geresnės kokybės, nei tas su kuriuo parduoda.

na žinot, kas 4 mėnesius vis naują puodą pirkt tai eina sau lotuliukas.gif 100 lt nesimėto biggrin.gif Norėčiau tefloninio puodo vieniems reikalas, šitas būtų sriuboms, troškiniams, ne tokiems reikliems patiekalams.
Atsakyti
Mano papildomui puodui tuoj bus metai, ir net nesiruošia nieko pritraukinėt, nežiūrint to, kad jį plaunu indaplovėje. Nu o tas kur buvo komplekte, tai jau trečiam naudojimo mėnesyje pradėjo po truputi pritraukinėt, gerai, kad atsarginiu buvau apsirūpinus iš anksto, tiksliau man vieno buvo permažai, reikėjo antro.
Atsakyti
Sveikos, užsimanėme ir mes puodo, gal kas iį turinčių pasidalintų
SCARLETT SC-MC410S02 puodo trūkumais pasinaudojus ilgesnį laiką? Po kelių mėnesių susidėvi danga?
Atsakyti
tefloninis stolaro man irgi traukia. as galvojau, kad del to kad indaplovej ploviau keleta kartu. dar naujo neuzsakinejau, bijau kad vel toks pat bus. nesinoretu taip pat po 100lt moket kas keleta menesiu.

as tai ziauriai noreciau tiesiog metalinio tokio. ne nzn kaip tokie vadinasi.
Atsakyti
Kur Jūs tuos puodus papildomai perkat Redmondui, mano jau traukia prie dugno (gan greit prasidėjo šis procesas g.gif )? Gal kur temoje ir rašėt, bet labai jau daug skaityti ax.gif Būčiau dėkinga jei pagreitintumėt procesą 4u.gif
Atsakyti