Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiafunkciai elektriniai puodai - 2

mes turim Philips hd3037/70 ir tikrai esam patenkinti jo kokybe ir galimybemis.
Atsakyti
QUOTE(Antaniux @ 2014 10 21, 11:37)
mes turim Philips hd3037/70 ir tikrai esam patenkinti jo kokybe ir galimybemis.

O netrukdo, kad neraso kiek laiko gamins? Pas mane sodyboj toks, dar tik ryzius viriau, isbego, nors tik puse puodo buvo ipilta.
Atsakyti
Jei gerai atsimenu - tai jame tik 1 sensorinė programa. Ant visų kitų (ne sensorinių) programų tai rodo laiką.
O ryžiai galėjo "bėgt" jei buvo blogai išplauti.
Atsakyti
Turiu klausima 4u.gif vis galvoju ar man reikia to puodo ar ne doh.gif labai palengvinsit apsisprendima smile.gif
kokius patiekalus jame gaminat (be kosiu) su atidejimo funkcija, t.y. viska sudejai ryte, gryzai kokia 5 ir radai pagaminta patiekala?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
labas, per daug informacijos prisikaupė ir išvadu nebeina pasidaryti biggrin.gif

Žodž mano gaminimo prioritetai: atidejimo funkcija ( kaip ir daugumai) .. Troškiniai, košės ( nu suprantu čia visi tie puodai sugeba ta padaryti). Aktualu yra kepimo funkcija, nes turiu sena dujine, o pyragus kept megstu, taip pat kokius šonkauliukus ar vistienos kulšeles prasikept.
Tai visgi koks puodas pateisintu mano lūkesčius labiausiai. Ar stolar pigesnio varianto pakanka kuris panašus i ta readmond M90 ar geriau Readmond M90 . Atrodo kažko mandro gamint nežadu smile.gif
dekoju už atsakymus
Atsakyti
Kaip Redmond M90 susitvarko su kepimu? Drauge turi Redmond RMC20, sake bande bulvytes fri kepti,nepavyko...bet is esmes pyragu kepimu ir kitu patiekalu gaminimu siame puode ji labai patenkinta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nile: 07 lapkričio 2014 - 00:14
Tik dabar pagalvojau, gal daruge per mazai aliejaus buvo ipilus, gal del to nepavyko jai bulvyciu fri iskepti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nile: 07 lapkričio 2014 - 01:03
QUOTE(nile @ 2014 11 07, 02:02)
Tik dabar pagalvojau, gal daruge per mazai aliejaus buvo ipilus, gal del to nepavyko jai bulvyciu fri iskepti g.gif

Nepavyko todėl, kad buvo per žema temperatūra buvo. Šiame modelyje nėra Multipovaro, kuriame galima nustatyt temperatūra 170C ar 180C. Idomu ant kokios programos ji kepė...
Atsakyti
Gal pasakytumen ar RD90 nepalieka pluteles dugne tarkim gaminant plova ,ta prasme ar dugnas netraukia kazkiek kaip paprastam puode.Stolar kiek zinau pritruakia ir koses ir plovus.
Atsakyti
QUOTE(Boruze5 @ 2014 11 09, 11:51)
Gal pasakytumen ar RD90 nepalieka pluteles dugne tarkim gaminant plova ,ta prasme ar dugnas netraukia kazkiek kaip paprastam puode.Stolar kiek zinau pritruakia ir koses ir plovus.

Turiu Redmond M90, superinis puodas nieko jame nepritraukia, o plovo tokio skanaus niekad nepavykdavo pagaminti, kaip jame. Super puodas thumbup.gif
Atsakyti
tai visgi pats geriausias readmond m-90 smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(anzelika71 @ 2014 11 09, 17:05)
Turiu Redmond M90, superinis puodas nieko jame nepritraukia, o plovo tokio skanaus niekad nepavykdavo pagaminti, kaip jame. Super puodas thumbup.gif

O as savo turbut sugadinau su fairiu,
blush2.gif nes pradejo traukti prie dugno doh.gif gal pora kart neapsiziurejus isploviau.
Atsakyti