Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiafunkciai elektriniai puodai - 2

QUOTE(Meda-1 @ 2014 08 01, 18:54)
Ar verta pirkti?

http://pigu.lt/garu_...4526?id=4641995

ačiū už nuomonę

As turiu redmond m90, bet pagal tai kiek funkcijų naudoju, man pilnai pakaktų ir šito puodo, pasigalvokit, ka būtent virsite ir kepsite, tada bus aišku, ar pakaks tu pagrindiniu programu. Pats multifunkcinis puodas man kazkas nerealaus, vien del ryžių virimo prie šašlykų pirkciau biggrin.gif
Atsakyti
mygtukas подогрев/выкл.
Pradeda mirksėt košės - 10 min - ženklas (budintis režimas).
Kad nemirksėtų - išjungt iš rozetės
QUOTE(vejune89 @ 2014 08 04, 13:46)
Sveikutes
Isigijau scarlet puoda,bet sunkiai susigaudau su valdymu. Gal ir durnas klausimas pasirodys,bet kaip ji isjungt? blush2.gif Nres baigus programa iskart isijungia pasildymas. tas pats mygtukas kaip ir isjungimo turetu but,bet kad neisijungia g.gif

Atsakyti
po ilgu svarstymu ir as uzsisakiau daugiafunkci puoda Redmond RMC-M4503 .Dabar Pigu.lt labai geros kainos
Atsakyti
merginos parasykite komentarus, ka kepate, kaip ruosiate; kas prisvyla-o gal kazkas nesuveikia, labai prasau;
turiu bedu seimoje ir noreciau suzinoti ar pvz. sunus, kuriam trylika metu moketu suorganizuoti jame maisto ruosima doh.gif ir koks skonis maisto nes esu tokia is tu mamu kuri visa laika sukosi apie virtuve-sudaugeliu puodu doh.gif jau tiek pavargau ir as nuo visko blush2.gif LABAI DEKOJU
Atsakyti
Darau viska ka darydavau paprastame puode. Tik nebeliko kruvos indu plovimo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2014 08 24, 19:21)
merginos parasykite komentarus, ka kepate, kaip ruosiate; kas prisvyla-o gal kazkas nesuveikia, labai prasau;
turiu bedu seimoje ir noreciau suzinoti ar pvz. sunus, kuriam trylika metu moketu suorganizuoti jame maisto ruosima doh.gif ir koks skonis maisto nes esu tokia is tu mamu kuri visa laika sukosi apie virtuve-sudaugeliu puodu doh.gif jau tiek pavargau ir as nuo visko blush2.gif LABAI DEKOJU

O tai sūnus pats jame gamintų? Nu, pamokius gal ir sugebėtų g.gif As darau pati bent viena ar du kart dienoj-pusryčiai koše, kada kas atsikelia šiltai pavalgo, nes gerai šiluma laiko. Pietus-troskiniai, dviem aukštais apačioj mėsa, viršuje bulves, balandelius dariau. Na, ir vakarienei kartais varškės apkepas ar koldunai garuose. Skonis puikus, dar geriau nei paprastam puode. Darbo man mažiau, as labai labai juo patenkinta. Pas mane RDM M-90, kol kas mažiau kaip puse jo sugebėjimu išnaudojau. Nekepiau kol kas nei blynų, nei Fri bulvių, nei picos. Tiesa, dar omletai gerai gaunasi, bet as nemėgstu.
Atsakyti
QUOTE(Ypatinga @ 2014 08 24, 23:50)
O tai sūnus pats jame gamintų? Nu, pamokius gal ir sugebėtų  g.gif  As darau pati bent viena ar du kart dienoj-pusryčiai koše, kada kas atsikelia šiltai pavalgo, nes gerai šiluma laiko. Pietus-troskiniai, dviem aukštais apačioj mėsa, viršuje bulves, balandelius dariau. Na, ir vakarienei kartais varškės apkepas ar koldunai garuose. Skonis puikus, dar geriau nei paprastam puode. Darbo man mažiau, as labai labai juo patenkinta. Pas mane RDM M-90, kol kas mažiau kaip puse jo sugebėjimu išnaudojau. Nekepiau kol kas nei blynų, nei Fri bulvių, nei picos. Tiesa, dar omletai gerai gaunasi, bet as nemėgstu.

dekui Jogmile ir Ypatinga,mnau, kad pagaudzius akcijas isigyime ji 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(georgiana @ 2014 08 25, 07:42)
dekui  Jogmile ir Ypatinga,mnau, kad pagaudzius akcijas isigyime ji 4u.gif

dar klausimelis,sakykite ar am teko is baltarsusijos tarkim perpazystamus veztis puoda? gal pigiau gaunasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2014 08 25, 06:50)
dekui  Jogmile ir Ypatinga,mnau, kad pagaudzius akcijas isigyime ji 4u.gif
Papildyta:

dar klausimelis,sakykite ar am teko is baltarsusijos tarkim perpazystamus veztis puoda? gal pigiau gaunasi g.gif

Neturiu pažįstamu, kas vežtu iš Baltarusijos, pirkau per www.rde.lt, tuo metu buvo pigiausia kaina su atvezimu. Pasipasakokit įspūdžius, kai pradėsit gaminti. 4u.gif
Atsakyti
Pigumas gali gautis labai sąlyginis, nes garantija tai bus baltarusiška - ar tikrai ja galėsit pasinaudot prireikus?
Vežiausi iš Baltarusijos pati, nes Lietuvoj nebuvo. Kainos - tokios, kokios nurodytos internetiniuose puslapiuose . Kadangi užsakinėjau internetu, turėjau šiokių tokių problemų su pristatymu - jie pristato "į vietą", kitaip sakant, reikia turėt adresą, pasiimti pačiai iš prekybos vietos ar sandėlio galimybės nebuvo (dabar mačiau, kad jau kai kur siūlo "samovyvoz"). Turint adresą - patogu: paskambina, suderina laiką, atveža, leidžia patikrinti, ar veikia, vietoje ir atsiskaitai, duoda dokumentą, kad sumokėta ir garantiją.
Galima ir parduotuvėse pirkti, bet kadangi nesidomėjau, tai kainų skirtumo nežinau. Parduotuvėj manau brangiau nei internete, tik neaišku ar smarkiai.
Tačiau pasirinkimas... ko tik nori įvairiausiomis kainomis...
http://unishop.by/ca...ies/multivarki/

QUOTE(georgiana @ 2014 08 25, 07:50)

Atsakyti
As irgi rde.lt pirkau M-90. Ir dabar ten geriausia kaina tiek sio, tiek kitu modeliu 4u.gif
Atsakyti
Paaškinkit man fool.gif kaip jus gaminate su atidejimu mėsą,žuvį,tai jei viską sudedi ryte tai iki vakaro jau kepsnys su kvapeliu gaunasi,a? g.gif
Atsakyti
Dazniausiai ne su atidejimu gaminu, o tiesiog is karto ir palaiko siluma puodas smile.gif Bet kiek teko gaminti au stidejimu, tikrai ne karto niekas nesugedo smile.gif
Atsakyti