Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiafunkciai elektriniai puodai - 2

QUOTE(irisas @ 2014 07 17, 09:58)
Ermitaže Scarlett IS-MC412S01 179 lt kainuoja nuo šiandien. Blaškausi tarp Redmond m70(479lt), polaris 0517 (435 lt) ar imti tą pigų scarlett? Kažkaip aš tomis pigaus segmento buitinės technikos prekėmis nelabai pasitikiu  blush2.gif Padėkit apsispręst, nu jau labai ilgai renkuosi, niekaip neiširenku

Scarlett katiliukas - 4 Ltr, o Redmond ir Polaris - 5 Ltr.
Atsakyti
Aš čia žmogus naujas, žiūriu kažkokie redmond'ai ir polariai (tuo pavadinimu tik keturračius girdėjau) g.gif
O kuo blogai Philips Multicooker HD3037/70 - TOKS
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 07 17, 11:06)
Aš čia žmogus naujas, žiūriu kažkokie redmond'ai ir polariai (tuo pavadinimu tik keturračius girdėjau)  g.gif
O kuo blogai Philips Multicooker HD3037/70 - TOKS

Viskas priklauso tik nuo poreikių. Dar svarbu - kokybė, bet visur visko pasitaiko, nors kai kurie tikrai nekokybiški, bet tai ne apie redmondus, polarius ar philipsus. Kas vienam geras - kitam gali būt ir nelabai ir atvirkčiai.
Asmeniškai man tai nelabai patinka šio puodo temperatūrinis žingsnis programoje PEČ (analogas Multipovar, Moj vibor ir t.t.), o va kitiem iš vis to neriekia.
Atsakyti
Galbūt. Bet tais topshop'iniais brandais nelabai pasitikiu schmoll.gif
Dažnai nutinka taip, kad randi tą patį už pusę (ar tai dar pigiau doh.gif ) kainos kokiame nors B2B portale ir pradedi galvoti, kiek čia tos kokybės o kiek pardavėjai "riebiai sviestą ant duonytės tepa" ...
Gal geriau liksiu prie Philips 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 17 liepos 2014 - 10:41
Kaimynė turi šį jau virš metų laiko, kol kas nusiskundimų neturi.
Beje, didžioji dalis mult.puodų gaminama Kinijoje. Šis Philips - taip pat, toje pačioje gamykloje kur anksčiau gamino Brand firma savo mult.puodus (kiek supratau, tai tik kaikuriuos modelius), tik su Philips firmos atėjimu į šią gamyklą, Brand firmai teko nutraukt kai kurių modelių gamybą ir ieškotis kitos gamyklos.
Atsakyti
QUOTE(nomke7 @ 2014 07 17, 13:06)
Kaimynė turi šį jau virš metų laiko, kol kas nusiskundimų neturi.
Beje, didžioji dalis mult.puodų gaminama Kinijoje. ....

Taigi, kad jei žinosiu jog aš tas mulk. pirkėjas, kuris sumokėjo už tą topšopinį mult. puodą 2-3 kartus daugiau nei jis vertas, nedžiugins jis net jei ir nesuluš . (pažiūrėkite aukščiau pateiktą B2B nuorodą rolleyes.gif). Lieku prie Philips...
Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 17 liepos 2014 - 11:53
Tai aš ir rašiau, kad kaimynė turi tą Philipsą ir kad tai geras puodas.....
Atsakyti
Žvilgterėjau į tą B2B, prisipažinsiu, nė velnio nesuprantu, jaučiuos visiška blondidnė. Reikėtu kad kas paaiškintu; žiurėjau į a le 90 modelį - panašūs, rašo kad Redmond, bet skiriasi ir išvaizda ir funkcijos, man ten panašiau į Polaris 517 (nors irgi yra skirtumų). Va jie, spalvoti, ko negamina spalvotų nei Redmond, nei Polaris, nei Horizont ir t.t.
http://www.alibaba.c..._888181706.html ;
http://www.alibaba.c...1550744692.html ir t.t.
Atsakyti
Tai kad suprasti ten nelabai yra ką: vienam topšopui gamina vienos spalvos, kitam - kitos. Kad nesusipeštų biggrin.gif
kažkas prie jumoro, nes REDMOND apskritai yra miestas JAV: http://en.wikipedia....ond,_Washington
Na pas mus elektrinis puodas lotuliukas.gif
Gerai, plaunuosi iš temos, "nebalamūtinsiu" ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 17 liepos 2014 - 12:55
Tai kad Redmond firma ir registruota JAV, ir didžioji pusė pirkėjų įsivaizduoja, kad tai amerikiečių firma (rusų firma, rusu, jei dar kas to nežino).
Atsakyti
Sveikos šeimininkutes, šiandien užsisakiau protingąjį puodą Stollar bmc 700, pirmadienį gausiu ir parašysiu kaip sekasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 07 17, 11:40)
Galbūt. Bet tais topshop'iniais brandais nelabai pasitikiu  schmoll.gif
Dažnai nutinka taip, kad randi tą patį už pusę (ar tai dar pigiau  doh.gif ) kainos kokiame nors B2B portale ir pradedi galvoti, kiek čia tos kokybės o kiek pardavėjai "riebiai sviestą ant duonytės tepa" ...
Gal geriau liksiu prie Philips  4u.gif

Na, manau jie panašiai visi verti, savikaina ar Redmond, ar Polaris ar Philips panaši, nemanau, kad Philips savikaina artima tai kainai,kuri parduodama parduotuvėse. Na, visi kieti parodyti alibaba puslapį, bet juk nereikia matyti plikos kainos, muitai, pervežimai, reklama ir pan. kainuoja. Jeigu philips nebūtų toks žinomas brandas, manau į jį taip pat žiūrėtų, kaip į visus kitus smile.gif Kažkada ir Philips buvo niekam nežinoma kylanti žvaigždė smile.gif

QUOTE(nomke7 @ 2014 07 17, 14:04)
Tai kad Redmond firma ir registruota JAV, ir didžioji pusė pirkėjų įsivaizduoja, kad tai amerikiečių firma (rusų firma, rusu, jei dar kas to nežino).

Na, JAV niekas tokios firmos nežino, apskritai čia marketologų triukas biggrin.gif Nes pagal oficialų duotą Redmond registracijos adresą yra koks bendrabutis, viešbutis ar kažkokia landynė biggrin.gif Kažkur buvau radus pas ruses biggrin.gif
Atsakyti