Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiafunkciai elektriniai puodai - 2

QUOTE(nomke7 @ 2014 07 04, 10:19)
Jei šaltieną verdate kiekvieną savaitė, tai jau vien dėl laiko net nemastydama imčiau greitpuodį, bet imčiau daugiafunkcinį.

http://www.rde.lt/pr...nis-puodas.html
toks ?
Atsakyti
Labas vakaras. Skubiai reikia pagalbos SOS: užsakė dvaną baugiafunkcinį puodą... Patarkit kokį nupirkti 4u.gif Kaina apie 400

Ačiū iš anksto visom už komentarus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2014 07 07, 12:58)

Kiek supratau, tai čia tiesiog daugiafunkcinis puodas, o ne daugiafunkcinis puodas - greitpuodis. Dar be to ir galia tik 700
Atsakyti
Jau savaitę nagrinėju multivarkas, ir kuo toliau, tuo labiau neišsirenku doh.gif lotuliukas.gif Visą virtuvės buitinę techniką daug papraščiau išsirinkau, bet dabar doh.gif Radau vieną rusišką parduotuvę su atsiėmimu Vilniuje arba pristatymu per kurjerį, tai iš ten niekaip neišsirenku kurios labiau noriu doh.gif Ten dar ir kainos draugiškesnės negu pas mus biggrin.gif G biggrin.gif l kam pravers 4u.gif ozon.ru
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2014 07 16, 00:03)
Jau savaitę nagrinėju multivarkas, ir kuo toliau, tuo labiau neišsirenku  doh.gif  lotuliukas.gif Visą virtuvės buitinę techniką daug papraščiau išsirinkau, bet dabar  doh.gif Radau vieną rusišką parduotuvę su atsiėmimu Vilniuje arba pristatymu per kurjerį, tai iš ten niekaip neišsirenku kurios labiau noriu  doh.gif Ten dar ir kainos draugiškesnės negu pas mus  biggrin.gif Gal kam pravers  4u.gif ozon.ru

Nesužiūrėjau, kad vis tik dar ir muitas priklauso verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ypatinga @ 2014 06 23, 20:24)
O kam reikalingas temperaturos reguliavimas? As net jau suprogramuotu visu programu neisnaudoju g.gif

aš žadu naudoti vaiko maistelio pašildymui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amaya. @ 2014 07 16, 09:15)
aš žadu naudoti vaiko maistelio pašildymui smile.gif

Tai tik pasildymui pakanka pasildymo funkcija isijungti g.gif Ar ne? Na, man dar galimybių daug viska virti, kepti. Kol kas einamiausios- kosiu, garų ir kepimo programos, dar sriuba pora kartu viriau. Kitu gali ir nebuti smile.gif Turiu RDM-90, šiuo metu dairausi pigesnio varianto i sodyba. Gal kas galite parekomenduoti ~300lt biudžetas?
Atsakyti
QUOTE(Ypatinga @ 2014 07 16, 15:12)
Tai tik pasildymui pakanka pasildymo funkcija isijungti g.gif  Ar ne? Na, man dar galimybių daug viska virti, kepti.  Kol kas einamiausios- kosiu, garų ir kepimo programos, dar sriuba pora kartu viriau. Kitu gali ir nebuti smile.gif  Turiu RDM-90, šiuo metu dairausi pigesnio varianto i sodyba. Gal kas galite parekomenduoti ~300lt biudžetas?

Gal scarleta koky?
Atsakyti
QUOTE(Ypatinga @ 2014 07 16, 15:12)
Tai tik pasildymui pakanka pasildymo funkcija isijungti g.gif  Ar ne?

Ne, Redmond 90 neturi maisto pašildymo funkcijos, jis turi tik maisto šilumos palaikymo funkciją, kad neatvėstu po gaminimo kol nebus išjungtas. Ir naudojant šią funkciją kaip pašildymo funkcija, tai reiktu kažkur 2 val. laukti, kol maistas sušils iki 70 - 75C.
Maisto pašildymui ir yra geriausia Multipovar.
Atsakyti
QUOTE(nomke7 @ 2014 07 17, 06:24)
Ne, Redmond 90 neturi maisto pašildymo funkcijos, jis turi tik maisto šilumos palaikymo funkciją, kad neatvėstu po gaminimo kol nebus išjungtas. Ir naudojant šią funkciją kaip pašildymo funkcija, tai reiktu kažkur 2 val. laukti, kol maistas sušils iki 70 - 75C.
Maisto pašildymui ir yra geriausia Multipovar.

Supratau, as tai kelioms minutėms įjungiu kokia troskinimo funkcija, kad troskini pasildyt. O ka reiketu įjungti su Multipovor? Kol kas gal tik pora kartu sildziau blush2.gif
Atsakyti
Ermitaže Scarlett IS-MC412S01 179 lt kainuoja nuo šiandien. Blaškausi tarp Redmond m70(479lt), polaris 0517 (435 lt) ar imti tą pigų scarlett? Kažkaip aš tomis pigaus segmento buitinės technikos prekėmis nelabai pasitikiu blush2.gif Padėkit apsispręst, nu jau labai ilgai renkuosi, niekaip neiširenku
Atsakyti
Kad ilgai nelaukt, tai jungiu Multipovar ant 170C, pagal nutylėjimą laikas 15 min, bet tiek nereikia. Šalia stoviu ir žiūriu kada sušils iki reikiamo man karščio ir tada atšaukiu programą. Laikas priklauso nuo šildomo maisto kiekio, kuo jo daugiau - tuo ilgiau..
Multipovarą naudoju ne tik pašildymui, bet ir pvz mielinės tešlos kildinimui (35C), kiti ant jo verda pieniškas košes, kad tikrai neišbėgtu pienas (95C); kaip fritiurinę naudoja irgi su Multipovaru (max 170) ir t.t.
Atsakyti