Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiafunkciai elektriniai puodai - 2

QUOTE(Vesper @ 2014 06 21, 13:35)
Kreiptis gal ir butu neblogai, vis maloniau kai viskas veikia, bet i garantini reiks patiem vezti plius lauksit menesi...

O kur reiktų vežti? g.gif Aš pati telšiuose gyvenu.
Atsakyti
QUOTE(Vesper @ 2014 06 21, 14:35)
As va pasigirsiu padariau savo redmond m4503 puodo upgrade kol akcija. Db laukiu kol atsius  4u.gif , bus ne tik multifunkcinis, o dar ir greitpuodis... Redmond M110  mirksiukas.gif Va koksai http://www.shop4you....unkcinis-puodas.
Ir vidinis puodas ne tefloninis bus, man tefloninis nelb patiko, plius atradau minusa, kad dangtis nenusiiminejo, o db lyg ir turetu but nuimamas.

Aš irgi būtent į šį modelį taikausi. Tiesa pasakius renkuosi tarp šio ir Redmond-90, bet šis labai imponuoja dėl greitpuodžio.
Gal jau išbandėt ir galite pasidalinti įspūdžiais 4u.gif .
Ir dar klausimas: o šiame puode galima temperatūrą reguliuoti? Pagal aprašymą atrodo, kad tik laiką g.gif
Atsakyti
O kam reikalingas temperaturos reguliavimas? As net jau suprogramuotu visu programu neisnaudoju g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ypatinga: 23 birželio 2014 - 19:24
QUOTE(nomke7 @ 2014 05 16, 07:10)
Perlinių kruopų košę darau 2 val, buženiną 2 val, šaltieną - 7 val.

Aš svarstau apie ermiaže akcijinį Polaris PMC 0508DF. Kadangi pirkom indukcine virykle, namie tik elektra, nusipirkau 3 puodus tinkamus indukcinei, ir dabar svarstau ar greitpuodį 3-4 l ar indukcinį, nes visteik elektra, bet greitpuodyj aš šaltieną išvirčiau per 1 val, o čia 7? tai labai daug elektros taip išeitų tas daugiafunkcinis ima? o sunkiau valyti nei greitpuodį?
Atsakyti
Nelabai supratau kokį puodą indukcinį g.gif
Daugiafunkcinis tikrai nedaug ima elektros, mažiau nei plyta. Dėl valymo, tai ir daugiafunkcinį puodą ir daugiafunkcinį puodą-greitpuodį tikrai yra lengviau valytį nei bet kokį kitą puodą nes jų kitokia vidinė danga nei paprastų puodų.
Atsakyti
QUOTE(nomke7 @ 2014 07 04, 04:32)
Nelabai supratau kokį puodą indukcinį  g.gif
Daugiafunkcinis tikrai nedaug ima elektros, mažiau nei plyta. Dėl valymo, tai ir daugiafunkcinį puodą ir daugiafunkcinį puodą-greitpuodį tikrai yra lengviau valytį nei bet kokį kitą puodą nes jų kitokia vidinė danga nei paprastų puodų.

Indukciniai tai paparasti puodai bet tinkami indukcinėms viryklėms.
O renkuosi tarp greitpuodzio dedam(užsukama rankena su tarpine ir po slėgiu verda) ant indukcines virykles ir vat šito į elektrą jungiamo daugiafunkcinio.
Ir klausiu kaip taip yra su paprastu greitpuodžiu šalteina išvirčiau per 1 val(po slėgiu), o su daugiafunkciniu 7 val rašot kad verdat. Tai automatiškai kur kaitlentė kaista 1 val , o kur puodas į elektrą įjungtas 7 val tai kaip ir elektros mažiau su greitpuodžiu, juk taip?
Nes man čia svarbiausia elektros sąnaudos.
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2014 07 04, 10:08)
Indukciniai tai paparasti puodai bet tinkami indukcinėms viryklėms.
O renkuosi tarp greitpuodzio dedam(užsukama rankena su tarpine ir po slėgiu verda) ant indukcines virykles ir  vat šito į elektrą jungiamo daugiafunkcinio.
Ir klausiu kaip taip yra su paprastu greitpuodžiu šalteina išvirčiau per 1 val(po slėgiu), o su daugiafunkciniu 7 val rašot kad verdat. Tai automatiškai kur kaitlentė kaista 1  val , o kur puodas į elektrą įjungtas 7 val tai kaip ir elektros mažiau su greitpuodžiu, juk taip?
Nes man čia svarbiausia elektros sąnaudos.

O jūs vien dėl šaltienos galvojant pirkti daugiafunkcini puodą? Jei - taip, tuomet aišku, kad neapsimoka pirkti tokio puodo. Na, nebent šaltiena dažnai verdat.... g.gif
Daugiau nieko jame neplanuojat gaminti? rolleyes.gif
Atsakyti
Tada tokiu atveju galima pirkt daugiafunkcinį puodą - greitpuodį. Jame šaltiena verdama max 1 val. ir plius dar papildomos galimybės pvz - jogurto gamyba. Aišku visa tai (papildomos galimybės) priklauso nuo modelio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nomke7: 04 liepos 2014 - 10:57
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 07 04, 08:43)
O jūs vien dėl šaltienos galvojant pirkti daugiafunkcini puodą? Jei - taip, tuomet aišku, kad neapsimoka pirkti tokio puodo. Na, nebent šaltiena dažnai verdat....  g.gif
Daugiau nieko jame neplanuojat gaminti?  rolleyes.gif

Verdu kiekviena savaite(taip reikia), plius košes kasdien, ir dar kokį plovą, troškinį. pyragų ir visų panašių tikrai ne. Greitpuodyje net uogienes, nesitaško neišbėga. bet man reikia visko tinkamo indukcinei-tai 3 paprastus puodus jau turiu , pirkčiau greitpuodį tinkamą indukcinei viryklei, kaip alternatyvą žiūriu šitokį elektrinį puodą. Klausimas kas mažiau elektros man sunaudos kad ir troškiniui : daugiavunkcinis kaipPolaris PMC 0508DF ar greitpuodis, kuris po oro slėgiu ant indukcinės viryklės?kgal kas žinot?
Atsakyti
Jei šaltieną verdate kiekvieną savaitė, tai jau vien dėl laiko net nemastydama imčiau greitpuodį, bet imčiau daugiafunkcinį.
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2014 07 04, 12:56)
Verdu kiekviena savaite(taip reikia), plius košes kasdien, ir dar kokį plovą, troškinį. pyragų ir visų panašių  tikrai ne. Greitpuodyje net uogienes, nesitaško neišbėga. bet man reikia visko tinkamo indukcinei-tai 3 paprastus puodus jau turiu , pirkčiau greitpuodį tinkamą indukcinei viryklei, kaip alternatyvą žiūriu šitokį elektrinį puodą. Klausimas kas mažiau elektros man sunaudos kad ir troškiniui : daugiavunkcinis kaipPolaris PMC 0508DF ar greitpuodis, kuris po oro slėgiu ant indukcinės viryklės?kgal kas žinot?

Jūsų vietoje rinkčiausi daugiafunkcini greitpuodi.
Jei jums aktualu kas pigiau elektros sąnaudų atžvilgiu, tai galit uzklausti temoje apie kaitlentes. Ten gal kas atsakys kiek kainuoja saltiena išvirti ant indukcines.

QUOTE(nomke7 @ 2014 07 04, 13:19)
Jei šaltieną verdate kiekvieną savaitė, tai jau vien dėl laiko net nemastydama imčiau greitpuodį, bet imčiau daugiafunkcinį.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Žiūrinėjuos ir aš multipuodą, turiu galimybę parsivežt iš Rusijos, nes LT ir Rusijoj kainų skirtumas nemenkas biggrin.gif Bet labiausiai aktualu kaip dėl garantinio? Tarkim kur Redmond puodų garantinis servisas? Mačiau bscs.lt redmond aptarnauja, bet kaip būtų su ne ES pirktu daiktu? Taip pat dar žiūrėjau Marta puodą su keraminiu indu ir 5 metų garantiniu, kažin kaip jo kokybė, gal kas susidūrėt?
Atsakyti