Su kokiu modeliu cia taip varva?Zinau tik ,kad Pfilips verda ant garu puikiai ,be jokiu varvejimu.
Gal galit parasyt kaip kepa Polaris 0517 kepsnius,pyraga ,kaip verda ant garu?
QUOTE(Boruze5 @ 2014 06 04, 11:26)
Su kokiu modeliu cia taip varva?Zinau tik ,kad Pfilips verda ant garu puikiai ,be jokiu varvejimu.
Redmond M90
QUOTE(Amaya. @ 2014 06 04, 16:36)
Redmond M90
OX... pas mane REDMOND M90, taciau visai nevarva....nesupratau....kodel cia pas jus taip?
QUOTE(Amaya. @ 2014 06 04, 15:36)
Redmond M90
Pas mane irgi nevarva, net ziurejau, ka atsukti, kad labiau isgaruotu, kai kepi pvz. Gal koks nesandarus puodas papuole?
QUOTE(Ypatinga @ 2014 06 04, 19:37)
Pas mane irgi nevarva, net ziurejau, ka atsukti, kad labiau isgaruotu, kai kepi pvz. Gal koks nesandarus puodas papuole?
Kai plaunu, prakilnoju visokies ten gumeles, nuo dangčio nuėmusi, gal prasitampė ten kas?
QUOTE(Lolo_ @ 2014 06 05, 17:03)
Tai kad gumyčių nuiminėt anei tampyt instrukcija kaip tik ir nerekomenduoja. Nuimt tik iš dangčio vidaus pusės esančią metalinę apvalią plokštę bei išorėje dangčio esantį "kaminą".
Situos ir turejau omeny. Gumytes pakilnojau, nes ten sugebejo grikiu prilist
QUOTE(Amaya. @ 2014 06 05, 18:53)
Situos ir turejau omeny. Gumytes pakilnojau, nes ten sugebejo grikiu prilist
Kazkoks hyperaktyvus jis pas jus....jei net grikiai sokineja po puoda
QUOTE(jurate133 @ 2014 06 05, 23:27)
Kazkoks hyperaktyvus jis pas jus....jei net grikiai sokineja po puoda
Tikriausiai nesilaikote receptuose esančių proporcijų. Kitu atveju panašių dalykų neturėtų būti. Gal dar pieną riebų naudojat ar nekruopsciai grikius plaunate.
Gavau dovanų Redmond 20. Puikus. Tik va, po pirmo virimo nebedega skaičiuko vienas pagaliukas. Viskas kitkas veikia gerai. Ar verta kreiptis, kad šalintų gedimą, ar ai, tiek to ?
QUOTE(lillit @ 2014 06 20, 13:59)
Gavau dovanų Redmond 20. Puikus. Tik va, po pirmo virimo nebedega skaičiuko vienas pagaliukas. Viskas kitkas veikia gerai. Ar verta kreiptis, kad šalintų gedimą, ar ai, tiek to ?
Kreiptis gal ir butu neblogai, vis maloniau kai viskas veikia, bet i garantini reiks patiem vezti plius lauksit menesi...
As va pasigirsiu padariau savo redmond m4503 puodo upgrade kol akcija. Db laukiu kol atsius , bus ne tik multifunkcinis, o dar ir greitpuodis... Redmond M110 Va koksai http://www.shop4you....unkcinis-puodas.
Ir vidinis puodas ne tefloninis bus, man tefloninis nelb patiko, plius atradau minusa, kad dangtis nenusiiminejo, o db lyg ir turetu but nuimamas.