Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiafunkciai elektriniai puodai - 2

QUOTE(jurate133 @ 2014 05 27, 20:32)
Pas mane pav. Redmond 90, tai jame galima trupesne programa tik su ,,Multipovar,, programa, o jei tingiu nustatineti, tai paprasciauisia anksciau isjungiu ir tiek, nes mano modelyje sumazinti ju automatines programas neiseina, tik padidinti laika galiu

Tai, kad galima laiką sumažinti, pas mane irgi Redmond 90, pradžioje didinasi laikas, o paskui nusinulina ir mažesni galima uzstatyt g.gif
Atsakyti
Oho, gal nedaziurejau gal....netgi tycia dabar isbandziau. Tikrai Redmond 90 eina laika sumazinti ir automatinese programose, tik reikia truputi kantrybes, pakol apsisuka visas ratas. kituose modeliuose esu maziusi kad galima ir nesukant viso rato i prieki sumazinti laika. Butu zymiai patogiau smile.gif
Atsakyti
Nereikia jokios ten kantrybės, ypač kokioje pieniškos košės programoje, max - 2 paspaudimai (ant "čas") ir - mažiausias įmanomas laikas - 5 min. Nu nebent jūs ten minutes į priekį varinėjat g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate133 @ 2014 05 28, 08:03)
Oho, gal nedaziurejau gal....netgi tycia dabar isbandziau. Tikrai Redmond 90 eina laika sumazinti ir automatinese programose, tik reikia truputi kantrybes, pakol apsisuka visas ratas. kituose modeliuose esu maziusi kad galima ir nesukant viso rato i prieki sumazinti laika. Butu zymiai patogiau smile.gif

Va as irgi ta pati pastebejau. Gal nemoku sumazint nezinau, bet jei programa duoda laika 1 valanda, o man reikia pusvalandzio, tai reik visa rata apeit, kol daeini iki to pusvalandzio doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu va, ir as kažką naudingo pasakiau mirksiukas.gif Ant kokios programos gaminat omleta ir kiek laiko? Ir kokį puodą reiktų rinktis, kiek įmanoma pigesni variantą?-cia aktualu viesbutelyj svečiams pusryčiams, kad laikytų šiluma košės, omletai ir pan. Galvoju apie Redmond 20? Savo 90 tai tikrai puses funkcijų neisnaudosiu, per mandras man jis, nors dabar tik jame viska darau, super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ypatinga @ 2014 05 28, 14:08)
Nu va, ir as kažką naudingo pasakiau mirksiukas.gif  Ant kokios programos gaminat omleta ir kiek laiko? Ir kokį puodą reiktų rinktis, kiek įmanoma pigesni variantą?-cia aktualu viesbutelyj svečiams pusryčiams, kad laikytų šiluma košės, omletai ir pan. Galvoju apie Redmond 20? Savo 90 tai tikrai puses funkcijų neisnaudosiu, per mandras man jis, nors dabar tik jame viska darau, super thumbup.gif

Omleta kepu su multipovar 130 laipsniu temperaturoje, 30 min 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, viena pažystama pataria pirkti daugiafunkcini puoda su greitpuodžiu, ka manot apie tai? Pvz.Daugiafunkcis puodas - greitpuodis VES SK-A18, nera labai brangus ir kaip tik su greitpuodžiu, bet nera multipovar režimo. Ar visgi geriau pirkti koki nors redmond ??
Atsakyti
Man tai polaris 0517 patrauklesnis uz Redmond 90 ,nors kaina tik 50 litu skiriasi ,nes rd90 dabar po 560 o Polaris po 499Lt ir pigiau.
Atsakyti
Ka darot su garais is puodo? Jei palieki gaminti ji pati kai nebuni namie ir neijungi gartraukio, visos spinteles ir plyteles buna apgaravusios...
Atsakyti
QUOTE(Amaya. @ 2014 05 31, 11:21)
Ka darot su garais is puodo? Jei palieki gaminti ji pati kai nebuni namie ir neijungi gartraukio, visos spinteles ir plyteles buna apgaravusios...

Pas mane tai taip labai neapgaruoja, prie lango pasistacius ir ant mikroventiliacijos langą palieku.
Atsakyti
QUOTE(Amaya. @ 2014 05 31, 11:21)

Pas mane tik naudojant programa ant garu taip buna, bet taip ziauriai, kad net varva doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jogmile @ 2014 06 02, 16:57)
Pas mane tik naudojant programa ant garu taip buna, bet taip ziauriai, kad net varva  doh.gif

Supratau, na as ja dazniausiai naudoju, gal del to susidare toks ispudis smile.gif reiks nepalikt vieno gaminant garuose smile.gif
Atsakyti