Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiafunkciai elektriniai puodai - 2

tiek to, kadangi parsigabenti iškart nepavyks į norvegiją, tai palauksiu rudens, manau, dar akcijų visokiausių bus... tas scarlett kas mėnesį tai vienoj, tai kitoj parduotuvėj atpiginamas g.gif
Atsakyti
Dariau avizine kose ant koses programos, tai apacia pritrauke, matyt per daug buvo 33 min., nes avizos buvo greito paruosimo, kaip jus ruosiate avizu arba keliu grudu koses?
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2014 05 21, 17:51)
Dariau avizine kose ant koses programos, tai apacia pritrauke, matyt per daug buvo 33 min., nes avizos buvo greito paruosimo, kaip jus ruosiate avizu arba keliu grudu koses?

Tas greito paruošimo, kur dribsniai ant pienidkos košės programos 10 min, ir dar pastovi 10-15 min, kur silumos palaikymas įsijungia. Santykis 1:2 maždaug.
Atsakyti
QUOTE(Ypatinga @ 2014 05 21, 19:09)
Tas greito paruošimo, kur dribsniai ant pienidkos košės programos 10 min, ir dar pastovi 10-15 min, kur silumos palaikymas įsijungia. Santykis 1:2 maždaug.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Aviziniams dribsniams 10-15 min tikrai per akis, po tiek laiko net nebrinkinu, o tiesiai i lekste.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2014 05 21, 22:06)
Aviziniams dribsniams 10-15 min tikrai per akis, po tiek laiko net nebrinkinu, o tiesiai i lekste.

As dar kažką užsiimu veikt, tai nespėju sukviesti visu prie stalo, man truputi pabrinkinta skaniau. Kiek laiko Jus laikot išvirta maistą ant pasildymo režimo? Galvojau per naktį plovas palikt, bet pabijojau, kad surugs g.gif
Atsakyti
Aciu, o sakykit galima ant puodo pasirinkti koses funkcija ir vietoj siulomu 33 min sumazinti iki 15? Pas mane Redmond M20 g.gif
Atsakyti
na ką - šiandien savaitė, kai turiu polaris 0508 floris ir du vidinius puodus - originalų bei polaris keramikinį. Pradžia nelengva - tikrai yra ko priprast, prisitaikyt ir net ko iš naujo mokytis gamint doh.gif
Viriau naminės vištos kulšį (diiidelę), užpyliau beveik pilną puodą vandens verdančio - per 1 val neišvirė, per 1,5 jau buvo gerai - bet greitpuodyje virta mėsa (jos minkštumas) man labiau patinka.
Jogurtai tobuli.
kepiau keksą - labai gerai (1 val., programa vipečka)
varškės pyragas nesigavo (pagal keksiukų su varške receptą - dariau dvigubą kiekį, pusę tešlos supyliau į keksiukų formeles ir į orkaitę - iškepė puikūs, o kitą pusę supyliau į multivarką - sukrito, drėgnas)
troškinys - ant žarkos kepta mėsytė, svogūnai, morkos, kitos daržovės, bulvės kubeliais ir paskui truputį vandenuko ir 30 min. patroškint (tušenije
, kuri šitam modely yra labiau tomlenyje) - labai gerai ir skanu.
kugelį kepiau ant vipečka 1 val, paskui dar 30 min. ir dar..., nes vidurys vis žalias buvo - negerai schmoll.gif jis toks labiau virtas, troškintas ir kaip košė kugelio skonio gavos (panašu, kaip dėt kugelio tešlą į molinį troškinimo indą su dangčiu, ir kept orkaitėj) nežinau, ar bebandysiu.
mėsytė ar daržovės ant žarkos apkepa, apskrunda, nepaisant mažo galingumo (700 W) thumbup.gif
visiškai nesigauna košės verysad.gif avižiniai dribsniai greito paruošimo, uždėjau su atdėjimu per naktį - ryte atidarius radau kruopas apačioj nusėdusias, o viršuje pieno sluoksnis blink.gif
Tas pats vyksta su manų košės bandymais. Įpilu vandens/pieno, suberiu kruopas, užstatau "pieniška košė" 1 val. ir randu kietoką manų sluoksnį apačioj, o skystį viršuj, išmaišau - ogi susigumuliuoja ir viskas sugadinta verysad.gif PADĖKIT, kaip košes verdate jūs, kokiu santykiu pilat manus- skysčius?
Atsakyti
Jus cia rimtai manu kose verdat 1 val.? Jai min per akis g.gif Jei susoka gumulais, tai gal kelis kartus per virima atidarius ismaisykit..
Atsakyti
pas mane ne toks puodas, naudoju stolar, bet manu kose dariau taip:

sviestu pateplioju puoda (kai kad norint kepti koky piraga) ir kazkiek jo idedu seip del skonio.
480ml pieno.
biski druskos, biski cukraus.
ir i salta piena iberiu 40 manu (sugraduotas pas mane multi indelis) ir pamaisau.
progara koses 10min

gaunasi puikiausiai 4u.gif

greito paruosimo aviziniai ir man neipatingai gerai gavosi. matomai netinka standartinis santykis 1:2.
paprasti aviziniai gavosi puikiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 23 gegužės 2014 - 20:31
Gal kam bus idomu, iš parodos Canton Fair 2014 http://wonderwerk.ru...vesna-2014.html
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2014 05 22, 13:15)
Aciu, o sakykit galima ant puodo pasirinkti koses funkcija ir vietoj siulomu 33 min sumazinti iki 15? Pas mane Redmond M20  g.gif

Pas mane pav. Redmond 90, tai jame galima trupesne programa tik su ,,Multipovar,, programa, o jei tingiu nustatineti, tai paprasciauisia anksciau isjungiu ir tiek, nes mano modelyje sumazinti ju automatines programas neiseina, tik padidinti laika galiu
Atsakyti