Jei orkaitės temperatūra startuoja maždaug nuo 35 laipsnių ir namie turit galybę valgytojų - tuomet taip. Jei ne - asmeniškai aš nematau prasmės virti 2 kiaušinius 20 litrų puode. Arba smarkiai kaitinti produktus, kuriuos laisvai galima pagamint mažesnėje temperatūroje.
Maisto skonis visgi tikrai kitoks, nei būtų pagaminta orkaitėje. Puode man skaniau. Aišku tai skonio reikalas.
Jei pagrinde domina košės, tai Panasonic idealus variantas. Deja jo Lietuvos rinkoje nėra. Reiktų ieškoti puodo, turinčio sensorines funkcijas. Arba dar būna puodai-ryžiavirės.
Košė iš puodo paprastai lipa tikrai tik neteisingo kruopų - skysčio santykio arba viršijus galimą naudoti puodo tūrį. Aišku dar galimas variantas - nekorektiška gamintojo programa. Tiesiog reikia skaityt ir rinktis pagal poreikius
Dėl duonos geriausia manyčiau duonkepė. Visais kitais atvejais gausit pati maišyt tešlą, maigyt kažkokius mygtukus, kad gaut rezultatą. Scarlett kepiau mielines bandeles. Visgi reikėjo paburt su programa duonkepė - 1 val kildinimo per mažai. Bet rezultatu likau labai patenkinta.
QUOTE(Ksesanko @ 2014 05 18, 12:08)
Kuo toliojau skaitau Jusu foruma ir kuo daugiau domiuosi, tuo daugiau nieko nesuprantu
Mano vizija buvo tokia: tas puodas reikalingas tam, kad sumestum produktus ir jis pats be mano isikisimo pagal programa kazka pagamintu. O cia pasirodo reikia pastoviai prie to puodo budeti, kazka pilti, maisyti, tikrinti. Kam tada jis reikalingas, jei turiu super Zepter puodus ir gera orkaite?
Nemanau, kad tie puodai gamina geriau, negu orkaite. Va pvz. man pyragu, keksu, uzkepeliu tikrai nesautu i galva gaminti tame puode. Buzenina puikiausiai gaminu orkaoiteje
Man visada problemos su kosemis. Miegstu jas, bet negaminu, nes pastopviai arba prisvyla, arba pienas issipila ir tada po visa nama pasklinda tokia smarve.... Rytas sugadintas...Va todel ir pradejau dometis siais prietaisais. Bet pasirodo ir juose gali isbegti
Mano prioritetai:
Duonos gaminimas, jogurtas, kosiu gaminimas be mano isikisimo (supilei viska, ijungei ir isejai), troskinimas ir sriubu gaminimas (bet irgi nenoreciau papildomai nieko daryti, noriu viska sudeti ir ijungti), garinimas.
Labai nenoreciau kinietisko, bet kaip suprantu kitokiu niekas nesiulo Lietuvoje
Gal kas patars koks puodas dirba pats pagal nustatyta programa ir kuri galima palikti prie prieziuros. Svarbu atidejimo, silumos palaikymo funkcijos.