o ka galima gaminti su ta programa "tomlenije"? Kazkaip as jos niekada nenaudoja savo Brand multivarkoje, ir dabar redmonde
QUOTE(nomke7 @ 2014 05 16, 09:37)
Darau šaltieną (naudoja dar ir tušinimo progr.), perlinių kruopų košę, buženiną. Daug ką galima, tik viskas gaminama ilgai. Skaitosi, kad ši programa tai "rusiškos krosnies atitikmuo", tiksliau visur taip reklamose rašo
Nu saltiena ir mesiskus patiekalus tai suprantu, kad galima gaminti. Bet kas buna su perliniu kruopu kose po 5 valandu gaminimo? Ar tikrai skaniai gaunasi?
Mano Panasonike yra "tušenie", su šia programa labai skaniai gaunasi kepenėlės, vištų skrandukai, bet kokia kieta mėsa, ilgai gaminant netampa puspadžiu vištos/kalakuto krūtinėlė (nors krūtinėlė man visgi skaniau trumpai ir ant plytos) Manau tiktų patiekalams iš kalmarų - žodžiu visiems baltyminiams produktams, kurie nuo aukštos temperatūros skoniu tampa panašūs į automobilio padangą
"Medlennovarka" dar nemėginau, manau režimas turėtų būt panašus.
Dėl perlinių kruopų košės -teko ragaut ištrauktą iš krosnies, tai yra nerealaus skonio dalykas. Reiks kada pamėgint daryt su programa "medlennovarka". Ir dar esu dariusi iš perlinių kruopų (programa "tušenie") "Petro Pirmojo košę" - perlinės kruopos kaitinamos piene. Skanu ir visiškai nepanašu į perlines kruopas
"Medlennovarka" dar nemėginau, manau režimas turėtų būt panašus.
Dėl perlinių kruopų košės -teko ragaut ištrauktą iš krosnies, tai yra nerealaus skonio dalykas. Reiks kada pamėgint daryt su programa "medlennovarka". Ir dar esu dariusi iš perlinių kruopų (programa "tušenie") "Petro Pirmojo košę" - perlinės kruopos kaitinamos piene. Skanu ir visiškai nepanašu į perlines kruopas
Kaip ir panašu būtų, jeigu šitaip:
13-43 старт analogas 45?
14-06 79
14-19 90
14-35 93 analogas 95?
14-54 92
15-30 87
16-08 81
17-08 77
17-53 77
18-38 77
Tačiau neaišku kaip dėliojasi kitos temperatūros laiko atžvilgiu. Juodai trūksta langiuko, kuris rodytų temperatūrą puodo viduje... Arba bent jau padoresnės instrukcijos.
Nors žinoma ačiū ir už tą, kuri yra. Visgi bent programos temperatūriniai režimai surašyti. Apie Panasonic aš ir šitiek nežinau
Papildyta:
Ačiū, tikrai mėginsiu. Betgi žinot kaip būna : "gerai yra geriausio priešas"? Turiu išmėgintus variantus, tingu mėgint neaiškią programą
Aišku kad mėginsiu. Tik laiko reikia.
13-43 старт analogas 45?
14-06 79
14-19 90
14-35 93 analogas 95?
14-54 92
15-30 87
16-08 81
17-08 77
17-53 77
18-38 77
Tačiau neaišku kaip dėliojasi kitos temperatūros laiko atžvilgiu. Juodai trūksta langiuko, kuris rodytų temperatūrą puodo viduje... Arba bent jau padoresnės instrukcijos.
Nors žinoma ačiū ir už tą, kuri yra. Visgi bent programos temperatūriniai režimai surašyti. Apie Panasonic aš ir šitiek nežinau
Papildyta:
Ačiū, tikrai mėginsiu. Betgi žinot kaip būna : "gerai yra geriausio priešas"? Turiu išmėgintus variantus, tingu mėgint neaiškią programą
Aišku kad mėginsiu. Tik laiko reikia.
QUOTE(nomke7 @ 2014 05 16, 10:38)
Pabandykit, manau tai tikrai gera programa. Beje, rusaitės, programai Tomlenija, rekomenduoja imti receptus skirtus Medlenovarkai ir truputi pamažinti laiką. Gal ir tikrai tai beveik tas pats, su kai kuriais temperatūriniais skirtumais.
QUOTE(prek @ 2014 05 16, 09:24)
Ir dar esu dariusi iš perlinių kruopų (programa "tušenie") "Petro Pirmojo košę" - perlinės kruopos kaitinamos piene.
Galima apie sia kose smulkiau, kiek ko det ir kiek laiko gamint? Noreciau pabandyti.
Jei turėsiu laiko, tai savaitgalį pabandysiu paieškot programos medlenovarka temeratūrinį režimą, jei ne Scarlet, tai ben kokį, kad būtu supratimas bent koks.
Brand vienam modely, radau, programa vadinasi Tomlenije, o realiai tai medlenovarka (pagal temperatūras) ir veikia, kaip rašo instrukcija taip:
Laikas 5 - 10 val (mažiau 5h negalima)
1 val - 45C
2 val - 65C
3 val - 85C
4val ir iki užduoto laiko pabaigos - 95-98C.
Čia tikrai yra Medlenovarka, tik matyt supainiojo pavadinimus. Vadinasi šios programos veikia kiek kitaip.
Ai, vos nepamiršau - modelis BRAND 37501.
Brand vienam modely, radau, programa vadinasi Tomlenije, o realiai tai medlenovarka (pagal temperatūras) ir veikia, kaip rašo instrukcija taip:
Laikas 5 - 10 val (mažiau 5h negalima)
1 val - 45C
2 val - 65C
3 val - 85C
4val ir iki užduoto laiko pabaigos - 95-98C.
Čia tikrai yra Medlenovarka, tik matyt supainiojo pavadinimus. Vadinasi šios programos veikia kiek kitaip.
Ai, vos nepamiršau - modelis BRAND 37501.
Numirkyti prieš tai reikia?
QUOTE(nomke7 @ 2014 05 16, 10:10)
Perlinių kruopų košę darau 2 val, buženiną 2 val, šaltieną - 7 val.