QUOTE(kvartetas @ 2014 01 15, 08:53)
o as net googlej nerandu jo instrukcijos
Jei kalba eina apie Philips HD3037, tai jo instrukcijos yra štai čia -
http://www.p4c.phili.../...g=LT&scy=LT
http://www.philips.r...d/ru/?t=support
QUOTE(Mrs. R @ 2014 01 13, 20:12)
Laukiu komentarų iš turinčių ar žinančių. Gal, sakau, šitas puodas toks galingas, kad nebereikia greitpuodžio, gal jo temp ir taip užtenka ištroškinti mėsai per trumpą laiką? Bet kiek skaičiau receptų, tai guliašas tame puode ruošiamas 6val
Greitpuodžiais vadinasi tie puodai, kurie užsidaro hermetiškai ir gali gaminti/virti maistą po spaudimu. Po spaudimu vanduo puode užverda prie 110-120, o ne prie 100 laipsniu temperatūros, todėl ir gaminasi greičiau.
Jei puodas užsidaro nehermetiškai, tai joks galingumas nepadės puodui tapti greitpuodžiu.
Rusiškai apie greitpuodžius rašo štai čia -
http://ru.wikipedia....
QUOTE(*Orchidėja* @ 2014 01 14, 17:14)
Jei aprašyme nemeluoja, tai šis puodas pigesnius Redmond'us (už 300-400Lt) lenkia tiek galingumu, tiek talpa, tiek programų skaičiumi. Pagal kokybę jis bus panašus, o kaip jis gamina galėsim sužinoti nebent iš nusipirkusiųjų.
Beje šis puodas tikrai ne greitpuodis, kaip buvo čia jau anksčiau rašyta.