Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiafunkciai elektriniai puodai - 2

Mąstau, kaip su gaisro tikimybe (miegant, nesant namie) g.gif gal jūs daugiau ką žinote?
Atsakyti
QUOTE(vabalauskiene @ 2014 05 13, 11:10)
Tai aišku, kad tik rusiškai. Ech.

Jūs kaip suprantu turit tokį puodą? Ar patenkinti esate?
beje, gal žinoti koks tas vidinis puodas? keramikinis ar tefloninis?

turiu Philips. Aš juo patenkinta, nesitikėjau, kad tai toks geras daiktas. kaip ankščiau rašiau mėsą jis paruošia labai minkštą. dar tokio minkštumo niekada nepavyko su niekuo išgauti. Ypač super gaunasi žvėriena.
O apie knygutę tei labai lengva suprasti kas parašyta, nes žodžiai labai lengvi ir dar parodyta kokias programas reikia nustatyti. Viskas labai lengvai valdoma ir suprantama. Aš kolkas geresnio puodo neturėjau.
Puodo vidus tefloninis. Kai pirkau puodą buvo galjmybė rinktis iš kito puodo, kur buvo keramikinis vidinis puodas, bet paskaičius atsiliepimus nusprendžiau, kad man užteks tefloninio ir tokiu būdu sutaupiau 150 lt. Kolkas man šis puodas kažkos stebuklas.
mano modelis PHILIPS HD 3037 dar yra žodis MULTICOOKER.
Atsakyti
Nuo ko gaisras?
Jei baido kaip elektrinis prietaisas, tai manau namuose yra jų ir daugiau įjungtų - šaldytuvas, TV ir pan.
Jei baugina kad neišsijungs laiku - galima papildomai įjungt mechaninį laikmatį, kuris iš viso atjungtų nuo tinklo.
Užstatau ir nakčiai, ir ramiai dieną išeinu puodui verdant - mano požiūriu tai kur kas saugiau, nei verdantis ant viryklės puodas.
Na jei jau taip baugina, virkit tik tuomet, kai esat namuose ir nemiegat smile.gif Pvz ryte atsikėlėt, ir iš karto jungiat, o tada jau savais reikalais sukiojatės.
Nors šiaip tai visuose puoduose yra termo rėlė - jei dėl kažkokių nenumatytų priežasčių puodas perkaista, tai ta rėlė nusminga, ir visas kaitinimas baigiasi. Deja visam laikui. Bet gaisro tai tikrai sukelt neleis.
QUOTE(Amaya. @ 2014 05 13, 16:17)
Mąstau, kaip su gaisro tikimybe (miegant, nesant namie)  g.gif gal jūs daugiau ką žinote?

Atsakyti
Uzsisakiau redmond 90, tikiuosi nenusivilsiu. Nuo kokiu patiekalu reiktų pradeti gaminti? Na, kad efektas butų-vau, kaip as be ko iki šiolei gyvenau biggrin.gif
Atsakyti
Nuo ko gaisras?
Jei baido kaip elektrinis prietaisas, tai manau namuose yra jų ir daugiau įjungtų - šaldytuvas, TV ir pan.
Jei baugina kad neišsijungs laiku - galima papildomai įjungt mechaninį laikmatį, kuris iš viso atjungtų nuo tinklo.
Užstatau ir nakčiai, ir ramiai dieną išeinu puodui verdant - mano požiūriu tai kur kas saugiau, nei verdantis ant viryklės puodas.
Na jei jau taip baugina, virkit tik tuomet, kai esat namuose ir nemiegat smile.gif Pvz ryte atsikėlėt, ir iš karto jungiat, o tada jau savais reikalais sukiojatės.
Nors šiaip tai visuose puoduose yra termo rėlė - jei dėl kažkokių nenumatytų priežasčių puodas perkaista, tai ta rėlė nusminga, ir visas kaitinimas baigiasi. Deja visam laikui. Bet gaisro tai tikrai sukelt neleis.
QUOTE(Amaya. @ 2014 05 13, 16:17)
Mąstau, kaip su gaisro tikimybe (miegant, nesant namie)  g.gif gal jūs daugiau ką žinote?

Atsakyti
Na siandien uzstaciau garinti vistiena ir darzoves, kad grizus is darbo butu paruosta, kadangi tai gal koks trecias mano gaminimas, truputi baisu tapo, ar uzteks ten vandens, ar ne per ilgam uzstaciau smile.gif bet viskas gerai smile.gif is ryto taip pat buvau uzstaciusi, tai mintis - o gal ten jau svyla, dega smile.gif reikia pasitiketi juo labiau matyt smile.gif

QUOTE(prek @ 2014 05 13, 17:41)
Nuo ko gaisras?

Atsakyti
QUOTE(sega @ 2014 05 12, 14:53)

Beje, šitoje keistoje parduotuvėje užmačiau akcijų neblogų poliarisams. Pvz., poliaris 5017 labai gera kaina (rusai labai giria šitą modelį)
O ir elektromarkto internetinėj parduotuvėj Polaris 0511AD akcija 199Lt.

Prašau, atsakykit dėl keraminio puodo - tai nulems mano apsisprendimą  4u.gif

Lygiai toki polaris 5017AD uz tokia pat kaina pries nepilna savaite pirkau Ermitaze.
359LTL thumbup.gif Man atrodo ir dabar dar ju yra (pasiziurekite Ermitazo laikrastuke akcijiniam, tik atrodo netrukus turetu akcijos keistis.. ir jie ten siek tiek kita nuotrauka isideje.. rolleyes.gif )
As kaip tik ieskojau, kad puodas butu keramikinis.. Labai jau konsultantai siule imti redmonda (4052gal.. g.gif ) atseit kaina tik 150Lt didesne, bet firma patikimesne ir programu daugiau, bet kai pasilyginau - puodas tefloninis, automatiniu programu 16 (tiek pat ir polary) + atseit 18 rankiniu (tai polari jei skaiciuoti visus temperaturinius rezimus multivyrejo as gal ir daugiau priskaiciuociau tu rankiniu biggrin.gif ), ir nera jogurto programos, kurios man reikejo, bei temperatura/laikas reguliuojasi didesniu zingsniu..
Zodziu nepaklausiau ir paemiau polari biggrin.gif

Nedaug dar spejau isbandyt, bet kol kas visai patenkinta.. thumbup.gif gaminau jau sriuba, omleta, vistienos troskinuka, jogurta, kose.. viskas gavosi, viskas skanu! zodziu man patiko biggrin.gif
Atsakyti
Na as pradejau nuo paciu paprasciausiu - kosiu, virimo garuose smile.gif man labai skanu smile.gif ir sypsena buvo didziausia, kai grizus namo supratau, kad kazkas valgyt pagamino smile.gif

QUOTE(Ypatinga @ 2014 05 13, 17:41)
Uzsisakiau redmond 90, tikiuosi nenusivilsiu. Nuo kokiu patiekalu reiktų pradeti gaminti? Na, kad efektas butų-vau, kaip as be ko iki šiolei gyvenau biggrin.gif

Atsakyti
Jei ryte valgot košę, manau pradėkit nuo jos smile.gif
Nors... pirma kiek žinau derėtų išvirti perpjautą citriną, nes Redmond puodai dažnai turi nemalonų kvapą.
Ir šiaip pamaigykit, uždėkit pradžiai vien vandenį ant įvairių programų - bus drąsiau naudot.
QUOTE(Ypatinga @ 2014 05 13, 17:41)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prek: 13 gegužės 2014 - 17:10
Užsisakiau pigųjį Polaris floris, dabar jam akcija čia .
Ačiū už patarimus dėl vidinio puodo - tai nulėmė mano apsisprendimą. Pasigilinau ir paaiškėjo, kad Polaris 5011AD vidinis puodas,nors ir keramika, bet kažkoks originalus, keliais mm aukštesnis už kitus ir jo pakeitimų nėra net Rusijoj, o ką kalbėt apie mūsų šalį.
O floriso puodai standartiniai, tinka ir polaris, ir redmondo.
Kai gausiu ir išbandysiu parašysiu atsiliepimus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Flower19791010 @ 2014 05 13, 17:57)
Lygiai toki polaris 5017AD uz tokia pat kaina pries nepilna savaite pirkau Ermitaze.
359LTL  thumbup.gif Man atrodo ir dabar dar ju yra (pasiziurekite Ermitazo laikrastuke akcijiniam, tik atrodo netrukus turetu akcijos keistis.. ir jie ten siek tiek kita nuotrauka isideje..  rolleyes.gif )

Turėtų būt geras pasirinkimas, daug rusuose skaičiau l. gerų atsiliepimų apie šį, kad tiesiog be priekaištų, redmondo 90 analogas thumbup.gif
Bet aš pati visgi norėjau dar pigiau prasisukt tongue.gif Sumąsčiau, kad už kainos skirtumą geriau papildomą keramikinį vidinį puodą nusipirksiu ir turėsiu du: originalų "antipridegantį" (nors jis, kiek skaičiau, prastos kokybės...) kepimams, o keramikinį košėms, sriuboms.
(derekis.lt dabar vidiniams puodams šiek tiek nuolaidų yra)
Atsakyti
Perskaiciau visa temele ir zinokite dabar dar didesni galvos skausma turiu doh.gif Is pradziu galvojau, kad geras daugiafunkcis puodas kainuoja apie 600 Lt. Po to pamaciau uz 1090 Lt ir supratau, kad kazko nesupranu biggrin.gif Bet as pvz labai labai pries teflona nusiteikiusi. man teflonas tarnauja maksimum puse metu. Po puses metu keptuves visiskai netinkamos nauduojimui. Tad tikrai as rinkciausi tik keramikini. Tefloninio nieko neperku. O kaip suprantu dauguma geru daug funkciju turinciu puodu yra su teflonine danga sad.gif
Atsakyti
Nu va, atkeliavo mano puodas thumbup.gif kol kas tai koldunus vici ant garų isviriau ir koše pabandymui uzstaciau. Kai nieko ant garų iki šiolei nebuvau virus, tai man labai patiko. Valdymas paprastas ir gan aiškus, rusu kalba man gan suprantama. Klausimą turiu-kosei laiką reikia užstatyti kaip ant pakuotes nurodyta ar dar kažkiek uždėti uzvirimui? Nes ant garų laikas pradeda skauciuotis po uzvirimo, o kosei, žiūriu is karto g.gif Kol viska issiaiskinsiu bus ka veikt smile.gif
Atsakyti