Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiafunkciai elektriniai puodai - 2

QUOTE(Jurgutis @ 2014 05 12, 11:30)
Įdomu, kas nors nusipirko Scarlet su nuolaida, nes aš tokios kainos neradau, matyt jau pavėluotai ieškojau, O philips buvo su nuolaida.

Tai čia buvo prieš porą savaičių Maximoje 30% nuolaida "scarlett" prekėms.
Atsakyti
QUOTE(vabalauskiene @ 2014 05 12, 10:35)
Tai čia buvo prieš porą savaičių Maximoje 30% nuolaida "scarlett" prekėms.

Kažkas minėjo, kad matęs Scarlet maximoje 05 06 už 130.
Atsakyti
Jei pati vilnietė, siūlyčiau pamėgint paieškot Gariūnų Maximoje. Arba Žalgirio Maximoje (toje, kur šalia Kalvarijų turgaus) - mačiau praeitą savaitę. Bet ne ten, kur atskirai sukrauti Scarlett produktai pagal akciją (buvo 30 proc nuolaida), o lentynose, kur sudėta buitinė technika -užkišta pačioje apatinėje lentynoje. Aišku ne garantija, kad dar bus, bet pamėgint juk galima smile.gif Juolab šiandien dar ta pati akcija turėtų vykt.

QUOTE(Jurgutis @ 2014 05 12, 10:30)
Įdomu, kas nors nusipirko Scarlet su nuolaida, nes aš tokios kainos neradau, matyt jau pavėluotai ieškojau, O philips buvo su nuolaida.

Atsakyti
QUOTE(prek @ 2014 05 12, 11:28)
Jei pati vilnietė, siūlyčiau pamėgint paieškot Gariūnų Maximoje.  Arba Žalgirio Maximoje (toje, kur šalia Kalvarijų turgaus) - mačiau praeitą savaitę. Bet ne ten, kur atskirai sukrauti Scarlett produktai pagal akciją (buvo 30 proc nuolaida), o lentynose, kur sudėta buitinė technika -užkišta pačioje apatinėje lentynoje. Aišku ne garantija, kad dar bus, bet pamėgint juk galima smile.gif Juolab šiandien dar ta pati akcija turėtų vykt.

Deja, iki Vilniaus toli, matyt čia akcija kai kuriose parduotuvėse, Klaipėdos akropoly 260 smile.gif.
Atsakyti
Šeštadienį su laikraščiais atėjo ir reklaminiai leidiniai. Mačiau (lyg Topo centro, neatsimenu) kad Scarlet - 199,00. Galėsiu namuose po darbo pasižiūrėt kokios parduotuvės ta reklama, jei kam dar idomu. Ir jei aš kažko nepainioju...

Radau. Tikrai TOPO CENTRAS, 2 psl. - http://www.daugakcij...dinys-2?start=1

Gal kam pravers
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nomke7: 12 gegužės 2014 - 13:20
O aš vis dar neapsisprendžiu doh.gif jau buvau nusprendus imt polaris 0508D floris, bet užmačiau Polaris 0511AD, jo puodas keramikinis. Tad susipainiojau ir nebežinau ką daryt wacko.gif
Merginos, sakykit, tos, kurių puodai keramikiniai - ar jie tikrai po maždaug pusmečio susinaudoja, ima prisvilinėti, ar drąsiai juos naudojate kepimui? LT kaip susitarę tik keramikinius siūlo, tefloninių - nei polaris, nei redmond nėra (bent nepavyko atrasti). O rusaitės būtent juos laiko geresniais, patvaresniais ypač kepimui. Dar jos naudoja neržaveikas (nerūdijantį metalą). redmondas tokius puodus turi, bet, aišku, LT jų irgi nė kvapo schmoll.gif
Va, nuoroda ukrainietės iš čia puodus visokius perka
http://hlebopechka.r...;topic=162308.0
Gal, sakau, kokiai rde užklausą nusiųst su pageidavimais tokių "užsivežt" - papirktume bigsmile.gif

Beje, šitoje keistoje parduotuvėje užmačiau akcijų neblogų poliarisams. Pvz., poliaris 5017 labai gera kaina (rusai labai giria šitą modelį)
O ir elektromarkto internetinėj parduotuvėj Polaris 0511AD akcija 199Lt.

Prašau, atsakykit dėl keraminio puodo - tai nulems mano apsisprendimą 4u.gif
Atsakyti
Lapričio mėn. atsarginių puodų Lietuvoje nebuvo nei vieno, nieks nesiūlė, kai sesė pirko gruodžio mėn RDE - jie taip pat neturėjo atsarginių ir sakė, kad jeis neprekiauja. Dabar yra pirkt daug kur ir net RDE jais prekiauja. Yra paklausa, bus ir pasiūla, greit ir tefloniniais prekiaus (tikiuosi).
Kol kas dar neprilipinėja, bet turiu ne vieną, pirkau ir atsarginį. Bet jaučiu, pradės prilipinėt (tik nežinau kada), bet nematau tame problemos. Jei nebūtu galima nusipirkt atsarginio - va tada tai jau būtu problematiška. Jei yra pirkt atsarginių - tai rinkčiausia pagal funkcijas.
Atsakyti
Mediashop kiek žinau Elektromarkt el. parduotuvė. Esu pirkusi, jokių problemų.
Dėl teflono - jis kenksmingas jei sudega - t.y. naudojamas aukštoje temperatūroje, ko šiame puode nėra.
Mano visi puodai tefloniniai.
Mano požiūriu svarbiau kad danga būtų kokybiška (nesiluptų, neskylinėtų).
QUOTE(sega @ 2014 05 12, 14:53)

Beje, šitoje keistoje parduotuvėje užmačiau akcijų neblogų poliarisams. Pvz., poliaris 5017 labai gera kaina (rusai labai giria šitą modelį)
O ir elektromarkto internetinėj parduotuvėj Polaris 0511AD akcija 199Lt.

Prašau, atsakykit dėl keraminio puodo - tai nulems mano apsisprendimą  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(prek @ 2014 04 22, 22:40)
Turiu smile.gif Galingumas tikrai nėra mažas, mano mažylis Panasonic 500 su kažkiek - skirtumas tikrai juntamas smile.gif
Šiaip šis Scarlett modelis turi daug funkcijų, patogu.

Prek, o kaip, kada juntamas skirtumas? Kuo pasireiškia tas mažesnis galingumas? g.gif
Papildyta:
QUOTE(prek @ 2014 05 12, 15:18)
Mediashop kiek žinau Elektromarkt el. parduotuvė. Esu pirkusi, jokių problemų.

tai jau tikriausiai, nes abi parduotuvės tą pačią klaidą yra padariusios - rašo , kad parduoda "PMC 0508D Polaris multifunkcinis puodas Floris", o paveiksliukas - kito modelio (tiesiog PMC 0508D Polaris, bet ne floris) įdėtas. Skirtumas tarp šių modelių - didžiulis.
Užklausiau, ką iš tikrųjų pardavinėja, bet kol kas nesulaukiu ats. jaučiu, teks ryt iki elektromarkto pavažiuoti, pažiūrėt gyvai, kuris iš tikrųjų ten modelis...
nu arba pagaliau apsispręsiu už polaris5011AD modelį doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sega: 12 gegužės 2014 - 15:01
QUOTE(vabalauskiene @ 2014 05 09, 13:18)

kažkaip į Philip'so pusę žiūriu. Kažin prie jo receptų knygelė yra? Lietuviška?

knygelė yra su 27 receptais, bet rusų kalba.youtube buvau radusi receptų, bet taip pat rusų kalba.
Atsakyti
QUOTE(irinejus @ 2014 05 13, 12:58)
knygelė yra su 27 receptais, bet rusų kalba.youtube buvau radusi receptų, bet taip pat rusų kalba.

Tai aišku, kad tik rusiškai. Ech.

Jūs kaip suprantu turit tokį puodą? Ar patenkinti esate?
beje, gal žinoti koks tas vidinis puodas? keramikinis ar tefloninis?
Atsakyti
Jei tarkim lygint su dujine, tai gamyba skiriasi tarsi gamintumėt ant gana nemažos ugnies ir ant visiškai mažutės ugnies. Scarlett'e višta apkepa, paruduoja, o Panasonic'e tiesiog išsitroškina, tačiau beveik neapkepa. Programa ta pati - kepimas.
QUOTE(sega @ 2014 05 12, 16:00)
Prek, o kaip, kada juntamas skirtumas? Kuo pasireiškia tas mažesnis galingumas?  g.gif

Atsakyti