Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiafunkciai elektriniai puodai - 2

240 Lt - tai brangesnė ar pigesnė kategorija? smile.gif SCARLETT IS-MC412S01 turi multipovar funkciją.
http://www.youtube.c...h?v=nna04py93lo
Balandžio pabaigoj Maxima iš viso pardavinėjo su 30 proc nuolaida.
Dėl greitpuodžio - asmeniškai man kažkaip greitpuodis multipuodo neatstoja.
Dėl elektros sąnaudų negaliu pasakyt, pas mane el. viryklė, tačiau aišku, kad atsiradus dar vienam el. prietaisui, sąskaita už elektrą didės. Bet - už tiek turėt pusę tarnaitės? Nejau atsisakytumėt? smile.gif

p.s. toje SCARLETT IS-MC412S01 reklamoje radau įdomų dalyką - multipovar startuoja nuo 35 laipsnių. Maniškis startuoja nuo 40 laipsnių. Matyt arba modifikacija kita, arba naujesniems puodams jau smgenėles pakoregavo?

QUOTE(Jurgutis @ 2014 05 05, 08:46)
Kažkkur rusuose užskaičiau, kad renkantis svarbiausia vidinio puodo danga ir funkcija multipovar. Pigesniuose multipovar'o nėra, o dar vis tebesvarstau, gal geriau greitpuois - gal būtų el. sąnaudų ekonomija, nes mes naudojamės dujine virykle, tai el. sąnaudos turėtų nemažai padidėti??? pasidalinkite patirtimi, prašau. Ačiū.

Atsakyti
gera Redmond M90apžvalga http://www.youtube.c...h?v=hUiR_kJBYn0
Pačioje pabaigoje naudinga info apie naudotinus temperatūrinius režimus - pritaikoma visiems multipuodams su multipovar funkcija.

QUOTE(Amaya. @ 2014 05 02, 15:37)
Jau paskaičiau, viskas yra komplekte smile.gif užsisakiau šiandien M90 modelį rde.lt . Ėmiau lizingu GF su 0 proc. pabrangimu smile.gif jau laukiu nesulaukiu, kol atveš  smile.gif

Atsakyti
Labai abejoju ar saskaita uz elektra kazkaip zenkliai skirsis, jug tai ka gaminat elektriniame puode, to jau negaminat ant kaitlentes. Vis tiek tas pats patiekalas gaminamas ant vienos is elektriniu prietaisu.
Atsakyti
www.topocentras.lt/az-az-1/Daugiafunkcinis-puodas-PHILIPS-HD3037-70-980-W.html?listtype=search&searchparam=philips%20puodas
as nusipirkau sita tai mėsa isverda super. viskas jame puikiai gaunasi. tokio minkstumo mesos dar niekada nesu valgiusi. tik as mokejau 299 Lt. rekomenduoju
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2014 05 05, 10:16)
Pas mane Redmondas (jei gerai pamenu lyg 60 modelis), pirkau senai, kai dar LT jais neprekiavo, pilnai patenkinta, mano poreikius atitinka.

Namie paziurejau, tai pasitaisau, modelis pas mane 70.
Atsakyti
Sveikos, ir man šito čiūdo užsireikė doh.gif va jau kelinta diena kur buvus kur nebuvus sėdžiu prie info rusiškuose saituose. Labiausiai norėčiau horizont, kaip Monteros (vien dėl to, kad baltarusiškas, o ne made in china), o kitas variantas,ties kuriuo apsistojau, tai POLARIS PMC 0508DF (floris) - pigus, multipovaras, minusai: 1. vidinio puodo kokybė (iškart pirksiu papildomą puodą redmond ar poliaris tik neapsisprendžiu ar tefloninį, ar keraminį), 2. krūva blogų atsiliepimų - nu bet krūva ir labai gerų doh.gif Nu ir jeigu moteriškos rusaitės sugeba su juo prigamint tokių kulinarinių šedevrų, kurių nuotraukų pridėta į forumus, tai kodėl gi aš neturėčiau sugebėt g.gif (čia retorinis klausimas biggrin.gif ) 3. vienintelė likusi abejonė įrenginio galingumas - tik 700W g.gif
Taigi, klausimas įvairių "krūtesnių" multivarkų turėtojoms - per kiek laiko jūsų puodai užvirina artipilnį puodą vandens, pvz., verdant sriubą? Klausiu, nes galvoju, kaip bus su sriuba - procesą teoriškai įsivaizduoju: 15 min. pakepsiu daržoves, mėsą, tada užpilsiu verdančiu vandeniu ir užsatatysiu ant programos sriuba arba tiesiog multipovare 100 laipsnių. Tik klausimas, kiek laiko teks laukt iki išvirimo g.gif Kiek jums tenka?
Atsakyti
O "krūtesnių" tai čia kokių? Cuckoo ir t.t.? Mažai kas tokius turi, pas mus jie neparduodami.
Nemanau, kad kas nors stebi, per kiek laiko užverda vanduo sriubai g.gif Gaminimo laikas priklauso nuo pačios sriubos, recepto, juk ir ant plytos kai kurios sriubos verdamos ilgai, kai kurios trumpai. Galingumas 700 nera jau toks labai mažas (Panasonic ir tiek neturi), be to visą galingumą naudoja tik tol, kol pasiekia reikiamą temperatūrą (pvz 100C sriubai), o po to tik palaiko reikiamą temperatūrą ir naudoja tam tikrai ne visą galingumą, o tik tiek, kiek reikia. Ir dar, va kepant, apkepinant (rusiškai žarka) reikia gero galingumo, kad greičiau ir t.t. Tai tikrai nemirtinas minusas, tas galingumas.
Atsakyti
"krūtesnės" - tai redmondai, stolarai, poliariai, kurių kaina nuo 400... biggrin.gif

Facebooke rašo, kad scarleto tą gerąjį puodą maximoj matė už 130 (05-06 pranešimas)... gaila, man per maža 4 l. talpa - o taip pirkčiau jį už tokią kainą užsimerkus - labai geri rusaičių atsiliepimai apie jį.

O kaži Prismoje tas puodas prie buitinės technikos priskirtas g.gif Nes va skelbia -30 ne maisto prekėms, tačiau buitinei technikai ir jos priedams negalioja. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sega @ 2014 05 09, 13:53)
"krūtesnės" - tai redmondai, stolarai, poliariai, kurių kaina nuo 400...  biggrin.gif

Facebooke rašo, kad scarleto tą gerąjį puodą maximoj matė už 130 (05-06 pranešimas)... gaila, man per maža 4 l. talpa - o taip pirkčiau jį už tokią kainą užsimerkus - labai geri rusaičių atsiliepimai apie jį.

O kaži Prismoje tas puodas prie buitinės technikos priskirtas  g.gif  Nes va skelbia -30 ne maisto prekėms, tačiau buitinei technikai ir jos priedams negalioja. schmoll.gif

Prismoje dabar akcija yra Polaris PMC0310AD - 199, Redmond 4526 - 238 Lt.
Atsakyti
QUOTE(sega @ 2014 05 09, 14:53)
Facebooke rašo, kad scarleto tą gerąjį puodą maximoj matė už 130 (05-06 pranešimas)...

Gyvai Scarlet toks dailutis pasirodė. Tačiau valdymo panelė labai nerimta pasirodė, tokia vaikiška. Atrodo, tuoj viskas iškris biggrin.gif
tai ir atbaidė nuo jo biggrin.gif

kažkaip į Philip'so pusę žiūriu. Kažin prie jo receptų knygelė yra? Lietuviška?
Atsakyti
Dėl knygelės nežinau ( paprastai prie visų būna), o Maximoje kažkuris Philips irgi su nuolaida (tik nesigilinau, kokia realiai ta nuolaida, mačiau, kad etiketė geltona)
Scarlett valdymo panelė mano požiūriu labai normali. Gal tik užrašai ekrane didesni galėtų būt.
QUOTE(vabalauskiene @ 2014 05 09, 14:18)
Gyvai Scarlet toks dailutis pasirodė. Tačiau valdymo panelė labai nerimta pasirodė, tokia vaikiška. Atrodo, tuoj viskas iškris biggrin.gif
tai ir atbaidė nuo jo biggrin.gif

kažkaip į Philip'so pusę žiūriu. Kažin prie jo receptų knygelė yra? Lietuviška?

Atsakyti
QUOTE(prek @ 2014 05 09, 16:19)
Dėl knygelės nežinau ( paprastai prie visų būna), o Maximoje kažkuris Philips irgi su nuolaida (tik nesigilinau, kokia realiai ta nuolaida, mačiau, kad etiketė geltona)
Scarlett valdymo panelė mano požiūriu labai normali. Gal tik užrašai ekrane didesni galėtų būt.

Įdomu, kas nors nusipirko Scarlet su nuolaida, nes aš tokios kainos neradau, matyt jau pavėluotai ieškojau, O philips buvo su nuolaida.
Atsakyti