Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiafunkciai elektriniai puodai - 2

QUOTE(Hartema @ 2014 04 30, 09:57)
Sveikos,merginos.Kuri turit Redmond M-90?
Papasakokit kaip sekasi gaminti.

Turiu neilgai, bet man labai patinka thumbup.gif Kepiau ir troskinau vistiena su darzovemis ir vakar viriau kondencuota piena. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2014 04 30, 12:53)
Turiu neilgai, bet man labai patinka  thumbup.gif  Kepiau ir troskinau vistiena su darzovemis ir vakar viriau kondencuota piena.  wub.gif

kaip virete kondensuota piena?
Atsakyti
QUOTE(-luka- @ 2014 04 30, 18:12)
kaip virete kondensuota piena?

Nusipirkau skardine kondencuoto pieno ir ispyliau i paprasta indeli. Ta indeli idejau i puoda ir pripyliau vandens, kad apsemtu indeli. Viriau 3 val 40 min su programa tusinimas. Gavosi labai skanus rududu kremas smile.gif
Atsakyti
Sakykit, tas daugiafunkcinis puodas ir yra slowcooceris? smile.gif
Atsakyti
Tai kad ne smile.gif Kiek žinau, tas slowcooker yra VIENAfunkcinis puodas smile.gif
QUOTE(Amaya. @ 2014 05 02, 10:07)
Sakykit, tas daugiafunkcinis puodas ir yra slowcooceris? smile.gif

Atsakyti

Na jau supratau, bet daugiafunkciniame galima gaminti neaukšta temperatūra smile.gif tai jis geriau smile.gif
QUOTE(prek @ 2014 05 02, 10:36)
Tai kad ne smile.gif Kiek žinau, tas  slowcooker yra VIENAfunkcinis puodas smile.gif
Atsakyti
O virimui garuose šiame puode reikalingi kokie priedai? smile.gif
Atsakyti
Jau paskaičiau, viskas yra komplekte smile.gif užsisakiau šiandien M90 modelį rde.lt . Ėmiau lizingu GF su 0 proc. pabrangimu smile.gif jau laukiu nesulaukiu, kol atveš smile.gif

QUOTE(Amaya. @ 2014 05 02, 12:47)
O virimui garuose šiame puode reikalingi kokie priedai?  smile.gif

Atsakyti
Tebesimėtai tarp puodų, vis neišsiremku blush2.gif Ačiū prek už patarimą pirmai pradžiai rinktis nebrangų išbandymui, bet aš žinau - nusipirksiu ir tas bandymas truks amžinai lotuliukas.gif Kažkkur rusuose užskaičiau, kad renkantis svarbiausia vidinio puodo danga ir funkcija multipovar. Pigesniuose multipovar'o nėra, o dar vis tebesvarstau, gal geriau greitpuois - gal būtų el. sąnaudų ekonomija, nes mes naudojamės dujine virykle, tai el. sąnaudos turėtų nemažai padidėti??? pasidalinkite patirtimi, prašau. Ačiū.
Atsakyti
Neimk pacio pigiausio, imk normalu, vidutines kainos, su visom reikalingom funkcijom. Vis tiek gaminat, tikrai rasit kam patiks si puoda naudot. Nemanau, kad gules spintutej. O pirkti viena pigu, naudot kelis metus ir laukt kaip sventes, kada uzsilenks ir galesit paimt geresni, nesmagu ir gaunasi brangiau. Vidiniai puodai susidevejus keiciami, tai atkreipkit demesi i keitimo galimybes ir tiek. Greitpuodis visai kas kita, geriausia juos abu turet. As turiu multivarke (elektros sanaudu skirtumo nepastebiu) ir ant dujines statoma greitpuodi, man ju panaudojimas skirtingas.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2014 05 05, 08:57)
Neimk pacio pigiausio, imk normalu, vidutines kainos, su visom reikalingom funkcijom. Vis tiek gaminat, tikrai rasit kam patiks si puoda naudot. Nemanau, kad gules spintutej. O pirkti viena pigu, naudot kelis metus ir laukt kaip sventes, kada uzsilenks ir galesit paimt geresni, nesmagu ir gaunasi brangiau. Vidiniai puodai susidevejus keiciami, tai atkreipkit demesi i keitimo galimybes ir tiek. Greitpuodis visai kas kita, geriausia juos abu turet. As turiu multivarke (elektros sanaudu skirtumo nepastebiu) ir ant dujines statoma greitpuodi, man ju panaudojimas skirtingas.

Ačiū už konkretų atsakymą thumbup.gif. Pasinaudosiu patarimu. O kokį puodą turite pati? Ar tenkina?
Atsakyti
Pas mane Redmondas (jei gerai pamenu lyg 60 modelis), pirkau senai, kai dar LT jais neprekiavo, pilnai patenkinta, mano poreikius atitinka.
Atsakyti