Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiafunkciai elektriniai puodai - 2

Kruopas iš raciono tikrai be reikalo išmetėt... Juk tai pagrindinė ir tikrai sveika maisto grupė. O dėl puodo - jame galima daryt beveik viską, ką darote puode ant viryklės. Tik žymiai patogiau. Susimąsčiau, ką darau ant viryklės. Kepu vištos krūtinėlę. Ir tai turbūt vienintelė likusi mano viryklės funkcija lotuliukas.gif
Na dar blynus kepčiau (jei kepčiau)
Nes jei kažką reikia prieš gaminant apkepti - irgi apkepu tame pačiame puode. Nei sudega, nei prižiūrėt reikia. Ypač svogūnai, kuriuos paprastai gerokai pasvilidavau.
QUOTE(Jolė*** @ 2014 04 18, 13:57)
Ačiū Jums už išsamų komentarą. Aš mėtausi dėl to, kad esu visokios smulkios buitinės technikos mėgėja - pamatau ir reikia: vaflinių, grilių elektrinių, visokių ten trintuvų ir maišytuvų, bulviatarkių ir sulčiaspaudžių ir t.t., o gyvenu ir valgau praktiškai viena, su retkarčiais užklystančiu ir pavalgančiu MB, kuriam labai juokingas tas mano pomėgis, nes viskas gražiai dėžėse, lentynose sudėta ir stovi, tad ir apie šitą taip pat sako - nu pirk, lentynose dar yra šiek tiek vietos. Svarbiausia, kad turiu praktiškai naują bulviatarkę, bet bulvių nebevalgau, miltų irgi nebevartoju, tad visokie tie kepikliai stovi, kruopas vėlgi iš raciono išmečiau, galvoju, ar liks dar ką į tą multifukcinį kišti. Užtat ir norisi tikrai nebrangaus, pabandymui, o jei patiks ir tiks, bus naudojamas, tai visad bus galima nusipirkti modernesnį ir geresnės firmos.
Na, nebedaug laiko liko iki balandžio 23 d. apmąstymams, nes baigsis akcija  smile.gif

Atsakyti
Labas vakaras,gal kas turit puoda POLARIS PMC 0517AD šeštadieni isigijau ir šendiena išbandyti panorau bet iškart nusivyliau noriu išsivirti grikius kaip instrukcijoje rodo nesijunge niekas jei uzstatau ant kruopu funkcijos laika nustatyti leidze o temperaturos neleido isvis nustatyt jei nustatau temperatura tada neleidze nustatyti ka noriu virt.Nesuprantu kas čia ne taip verdu nustatytu laiku ir temperatura bet nenustatyta funkcija ka verda 4u.gif gal kas galit paaiskinti kas cia netaip 4u.gif ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meilikatyte: 21 balandžio 2014 - 19:21
Spėju, kad mėginat sukryžmint automatines ir "multipovar" programas.
Jei nustatot kruopas tai temperatūra jau yra automatiškai nustatyta, belieka pasirinkt laiką.
Jei naudojat "multipovar", tai nustatinėkit ne tik temperatūrą, bet ir virimo laiką. T.y. arba renkatės automatinę programą, arba "multipovar", abi kartu nedirbs.

Parašykit, ar viskas gavosi?

QUOTE(meilikatyte @ 2014 04 21, 20:20)
Labas vakaras,gal kas turit puoda POLARIS PMC 0517AD šeštadieni isigijau ir šendiena išbandyti panorau bet iškart nusivyliau  noriu išsivirti grikius kaip instrukcijoje rodo nesijunge niekas jei uzstatau ant kruopu funkcijos laika nustatyti leidze o temperaturos neleido isvis nustatyt jei nustatau temperatura tada neleidze nustatyti ka noriu virt.Nesuprantu kas čia ne taip verdu nustatytu laiku ir temperatura bet nenustatyta funkcija ka verda 4u.gif gal kas galit paaiskinti kas cia netaip  4u.gif ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prek: 21 balandžio 2014 - 20:05
Baisiausiai noriu to puodo ir jau keletą mėnesių skaitau vis komentarus, bet taip ir nesuprantu kokį geriau pirkti. Kažkaip bendrai paėmus susidarė toks įspūdis, kad visai neblogas ir daugelio mėgiamas yra Redmond m90 ir jau beveik juo susigundžiau, tuo labiau, kad užmačiau kaip ir neblogą kainą 583, nor vienas narys juos kritikuoja. Tad esu pasimetus - norėčiau gero daikto už prieinamą kainą.
Atsakyti
QUOTE(prek @ 2014 04 18, 11:20)
Už tokią kainą tikrai labai neblogas pirkinys.
Aš asmeniškai nerealiai patenkinta.

Toks išsamus komantaras thumbup.gif Jūs gal Scarlett ir turite?
Užsimanius ir aš šio puodo. Ir šiai dienai galvoju, kad košes virčiau, dar kokį troškinį. Tai kai "tiek tereikia", tai gal visai geras variantas pasibandymui už tokią kainą biggrin.gif
o kaip dėl galingumo? radau kad 940 - tai čia normalus? smile.gif
Papildyta:
Tai tas Redmond M-90 dar 'silpnesnis' - 860 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vabalauskiene @ 2014 04 22, 16:28)
Toks išsamus komantaras  thumbup.gif Jūs gal Scarlett ir turite?
Užsimanius ir aš šio puodo. Ir šiai dienai galvoju, kad košes virčiau, dar kokį troškinį. Tai kai "tiek tereikia", tai gal visai geras variantas pasibandymui už tokią kainą biggrin.gif
Papildyta:

Prek turi du, Panasonic ir greitpuodi kurio modelio niekur nenurode, laiko paslapty biggrin.gif
Galingumas 940 kaip ne greitpuodziui - didelis, dar Philips panasu turi. Pagrindinis Scarlett minusas - nera papildomu katiliuku pirkt, jei netycia kas su juo atsitiktu - tektu nauja multivarka pirkt.
Atsakyti
QUOTE(Jurgutis @ 2014 04 22, 15:57)
Baisiausiai noriu to puodo ir jau keletą mėnesių skaitau vis komentarus, bet taip ir nesuprantu kokį geriau pirkti. Kažkaip bendrai paėmus susidarė toks įspūdis, kad visai neblogas ir daugelio mėgiamas yra Redmond m90 ir jau beveik juo susigundžiau, tuo labiau, kad užmačiau kaip ir neblogą kainą 583, nor vienas narys juos kritikuoja. Tad esu pasimetus - norėčiau gero daikto už prieinamą kainą.

Oho, kur tokią kainą užmetėt?
Galima į AZ.
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 04 22, 19:45)
Oho, kur tokią kainą užmetėt?
Galima į AZ.

http://www.rde.lt/pr...nis-puodas.html 4u.gif
Atsakyti
Turiu smile.gif Galingumas tikrai nėra mažas, mano mažylis Panasonic 500 su kažkiek - skirtumas tikrai juntamas smile.gif
Šiaip šis Scarlett modelis turi daug funkcijų, patogu.

QUOTE(vabalauskiene @ 2014 04 22, 16:28)
Toks išsamus komantaras  thumbup.gif Jūs gal Scarlett ir turite?
Papildyta:

Atsakyti
Kas ta per danga - nepridegantis DAIKIN paviršius? Žiūrinėju REDMOND RMC-M110, kas turite, ar vertas dėmesio? Apsisprendžiau, kad tikrai reikia pirkti, bet vis neapsisprendžiu dėl modelio. Vežtis iš kitur neketinu, o Lt neypatingas pasirinkimas. Rusuose matau apie Panasonic geri atsiliepimai, bet pas mus nėra.
Atsakyti
Prek tapo multipuodų maniake ir jau turi tris lotuliukas.gif Iš jų du Scarlett - vienas multipuodas, kitas multigreitpuodis. Visais trimis nerealiai patenkinta.
Dėl Scarlet katiliukų - sakyčiau tikrai kokybiški. Ypač multipuodo katiliukas.
QUOTE(nomke7 @ 2014 04 22, 18:55)
Prek turi du, Panasonic ir greitpuodi kurio modelio niekur nenurode, laiko paslapty biggrin.gif
Galingumas 940 kaip ne greitpuodziui - didelis, dar Philips panasu turi. Pagrindinis Scarlett minusas - nera papildomu katiliuku pirkt,  jei netycia kas su juo atsitiktu - tektu nauja multivarka pirkt.

Atsakyti
QUOTE(prek @ 2014 04 23, 15:56)
Prek tapo multipuodų maniake ir jau turi tris  lotuliukas.gif  Iš jų du Scarlett - vienas multipuodas, kitas multigreitpuodis. Visais trimis nerealiai patenkinta.
Dėl Scarlet katiliukų - sakyčiau tikrai kokybiški. Ypač multipuodo katiliukas.

Oooo. Tai Jūs esate kaip ir su patirtimi. Sakykite, koks skirtumas tarp multipuodo ir multigreipuodžio, iškyrus tai, kad greitpuodis pagamina greičiau. renkuosi puodą, bt vis neišsirenku.
Atsakyti