Na dar blynus kepčiau (jei kepčiau)
Nes jei kažką reikia prieš gaminant apkepti - irgi apkepu tame pačiame puode. Nei sudega, nei prižiūrėt reikia. Ypač svogūnai, kuriuos paprastai gerokai pasvilidavau.
QUOTE(Jolė*** @ 2014 04 18, 13:57)
Ačiū Jums už išsamų komentarą. Aš mėtausi dėl to, kad esu visokios smulkios buitinės technikos mėgėja - pamatau ir reikia: vaflinių, grilių elektrinių, visokių ten trintuvų ir maišytuvų, bulviatarkių ir sulčiaspaudžių ir t.t., o gyvenu ir valgau praktiškai viena, su retkarčiais užklystančiu ir pavalgančiu MB, kuriam labai juokingas tas mano pomėgis, nes viskas gražiai dėžėse, lentynose sudėta ir stovi, tad ir apie šitą taip pat sako - nu pirk, lentynose dar yra šiek tiek vietos. Svarbiausia, kad turiu praktiškai naują bulviatarkę, bet bulvių nebevalgau, miltų irgi nebevartoju, tad visokie tie kepikliai stovi, kruopas vėlgi iš raciono išmečiau, galvoju, ar liks dar ką į tą multifukcinį kišti. Užtat ir norisi tikrai nebrangaus, pabandymui, o jei patiks ir tiks, bus naudojamas, tai visad bus galima nusipirkti modernesnį ir geresnės firmos.
Na, nebedaug laiko liko iki balandžio 23 d. apmąstymams, nes baigsis akcija
Na, nebedaug laiko liko iki balandžio 23 d. apmąstymams, nes baigsis akcija