Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiafunkciai elektriniai puodai - 2

QUOTE(seimininkute25 @ 2014 01 13, 21:05)
Puodas įšyla, vanduo užverda, tie skaičiukai ekrane bėga ir toliau, o vanduo nustoja virti. Gal žinote kas yra?
g.gif

O tai ryžiai išvirė ar ne? (Iš parašymo atrodo, kad Jus darėt eksperimenta tik su vandeniu.) Ryžius turėtu visi puodai gerai virti, nes jų "protėviai" yra ryžių virimo aparatai.

QUOTE(Boruze5 @ 2014 01 13, 23:19)
Gal temp per auksta 180 c.

Per aukšta, bandykit 150 ar net 120 laipsniu. Čia ne orkaitė. Aplamai retas daugiafunkcinis puodas turi tokia aukšta temperatūrą.
Atsakyti
Per aukšta, bandykit 150 ar net 120 laipsniu. Čia ne orkaitė. Aplamai retas daugiafunkcinis puodas turi tokia aukšta temperatūrą.

Tai va ,kad nezinau kaip kepti doh.gif nors seip ten pilna garu ,tai kazin ar keksas butu skanus.O tai jei ne orkaite ,tai zemesne buna g.gif .Buciau ir 200 uzvarius ,bet jau neduoda biggrin.gif
Gaila ,kad mirus receptu tema ,noreciau suzinot kaip CHESKAKE kepasi ten ,ar seip kas skanaus gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(Boruze5 @ 2014 01 13, 23:19)
Pfilips verda kose ant tusinimas ,o ryziai birus gal toki ant RICE ,bet dar nebandziau ,gal jis nustoja ir palieka juos brinkti ,as taip ant duines verdu ,tik neatidarau kol neateina laikas.

Na ryžius puode ir aš taip verdu. Sumažinu ugnį, bet jie vistiek kunkuliuoja, nors labai nežymiai. O čia net nnormaliai neužverda ir viskas. tik šiltas puodas.
Atsakyti
CHESKAKE - o kas tai per žvėris g.gif
Kepant garų daug nebūna, vos vos. O va gaminant ant garų - tai jau labai daug.
Galim pradėt rašyt į receptų temą, atsigautu. Parašysiu ir aš ką nors, tik po kokios savaitės. Ir gaila, bet ne visuose puoduose bus galima tą patį pagamint, programos skiriasi.
Atsakyti
gal tada pravartu parasyt kokia temperatura ir kiek laiko. tam kas nores gaminti prisitaikys analogiska programa arba susiprogramuos per multipovara
Atsakyti
Galima ir koks modelis parašyt. Su programų temperatūra tai truputi bus sunkoka, ne visų modelių instrukcijose programų temperatūros yra nurodytos. Bet manau tai nebus didelė problema.
Atsakyti
Ka manote apie si modeli? http://kartu.lt/akci...agamins-uz-Jus- ar verta?
Atsakyti
QUOTE(*Orchidėja* @ 2014 01 14, 18:14)
Ka manote apie si modeli? http://kartu.lt/akci...agamins-uz-Jus- ar verta?

Tai čia greitpuodis. Bet bijau aš pirkti tas noname prekes. Už tokią kainą jau geriau Redmond greitpuodis.
Papildyta:
QUOTE(Mrs. R @ 2014 01 13, 21:12)
Laukiu komentarų iš turinčių ar žinančių. Gal, sakau, šitas puodas toks galingas, kad nebereikia greitpuodžio, gal jo temp ir taip užtenka ištroškinti mėsai per trumpą laiką? Bet kiek skaičiau receptų, tai guliašas tame puode ruošiamas 6val doh.gif

Man ištroškinti mėsą 1-1,5val per akis. mėsa labai minkšta ir sultinga gaunasi
Papildyta:
QUOTE(seimininkute25 @ 2014 01 13, 21:05)
Mielosios,

Nusipirkome daugiafunkcinį philips puodą. Arba aš nežinau kaip, arba neveikia viena funkcija. Nors viską dariau pagal instrukciją.

Norėjau išvirti ryžių košę. Yra speciali programa rice. Paspaudus meniu, pasirinkus tą programą ir paspaudus start ekraniuke sukasi tokie lyg skaičiukai, kol puodas įšyla ir užverda vanduo. Tuomet parodo laiką kiek virs ir laikas vis mažėja. Deja man to nerodo. Puodas įšyla, vanduo užverda, tie skaičiukai ekrane bėga ir toliau, o vanduo nustoja virti. Gal žinote kas yra?
g.gif

O instrukcijoje nėra detalaus programos aprašymo? Gal koks "brokas" programinėje įrangoje. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TheBest: 14 sausio 2014 - 19:39
o as net googlej nerandu jo instrukcijos
Atsakyti
QUOTE(nomke7 @ 2014 01 14, 13:18)
CHESKAKE - o kas tai per žvėris  g.gif
Kepant garų daug nebūna, vos vos. O va gaminant ant garų - tai jau labai daug.
Galim pradėt rašyt į receptų temą, atsigautu. Parašysiu ir aš ką nors, tik po kokios savaitės. Ir gaila, bet ne visuose puoduose bus galima tą patį pagamint, programos skiriasi.

Ta zveris cheesecake pusbrolis biggrin.gif
Papildyta:
O kaip gali skirtis temperaturos gaminimo ,gi nesigamins guliasas pas viena puoda ant 90 ,pas kita 130.Kazkiek vistiek panasios temperaturos gal.
Papildyta:
Del PFILIPS tai ilgai ten skaiciuku nerodo ,gal 10 min ,poto kazkiek paverda ir isijungia.Bet apie 10 min rodo.Nepamenu tiksliai.
Atsakyti
As turejau omeny, kad yra kai kurie patiekalai kur reikia nestandartines temperaturos, kur reikalingas multipovar. Darant namini suri naudoju pieniskos koses programa ir 80 laipsniu, kuriuos nustatau su multipovaru.
Atsakyti
QUOTE(Boruze5 @ 2014 01 15, 12:07)
O kaip gali skirtis temperaturos gaminimo ,gi nesigamins guliasas pas viena puoda ant 90 ,pas kita 130.Kazkiek vistiek panasios temperaturos gal.

Kiekvienas gamintojas turi savo patiekalų gaminimo programų algoritmus ir skirtis gali ne tik temperatūra, bet ir trukmė.
Atsakyti