QUOTE(riešutėlis @ 2014 03 07, 17:27)
sveikutės, vis gundausi tą stebuklingą puodą pirkti... skaitinėju, bandau lyginti, ir kaip visada kai yra iš ko rinktis žmogus ir neišsirenki...
turiu klausimą, vienuose puoduose vidinis indas gaminio specifikacijoje parašyta kad vidinis puodas "nepridegantis paviršius", kituose jau radau "keramika". Be to, kadangi esu visiškai žalia tai gal galėtumėte pasakyti kaip dėl galingumo (maksimali galia), ta prasme ar reikia rinktis galingesnį ar nebūtinai. Be to, ką reiškia "3D kaitinimas".
Padėkite išspręsti galvosūkį
turiu klausimą, vienuose puoduose vidinis indas gaminio specifikacijoje parašyta kad vidinis puodas "nepridegantis paviršius", kituose jau radau "keramika". Be to, kadangi esu visiškai žalia tai gal galėtumėte pasakyti kaip dėl galingumo (maksimali galia), ta prasme ar reikia rinktis galingesnį ar nebūtinai. Be to, ką reiškia "3D kaitinimas".
Padėkite išspręsti galvosūkį
As manau kad keramika yra geriau nei paprastas teflonas, gal ne taip greitai apsibraizo, taciau neaisku ar ta keramika bus taip pat kokybiska, mano manymu tai tie visi puodai labai jau visi panasus,tik funkciju vienuose daugiau, kituose maziau, o gaminami matomai tose paciose imonese, tik skirtingais pavadinimais. Galingesnes geriau tuo, kad norint bus galima kepti fritiurineje. Pas mane Redmond RMC-M90, galingumas 860 w, temperatura iki 170 laipsniu,puodas rasosi kad keramika,Anato, nepridegantis. Kitos buna ir iki 180 laipsniu, su saviske fri dar kepti nebandziau, komplekte yra ir sietukas fri bulvytems, reikia manyti kad uzteks tu 170 laipsniu. Siaip butu gerai kad butu funkcija " Multipovar",tada butu galimi savi nustatymai. 3D tai tipo is visu pusiu jis kaitinamas, atseit net is virsaus,skaitosi kad maistas gaminamas kaip krosnyje, nors mano puode yra ir ta 3D funkcija, taciau virsus kepant apkepus ar pyraga vis tik lieka baltas- varijantai galimi 1. apversti apkepa ir vel kepti, 2.Isimant kepta pyraga ar apkepa apversti ,kad balta puse butu apacioje.