Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiafunkciai elektriniai puodai - 2

QUOTE(riešutėlis @ 2014 03 07, 17:27)
sveikutės, vis gundausi tą stebuklingą puodą pirkti... skaitinėju, bandau lyginti, ir kaip visada kai yra iš ko rinktis žmogus ir neišsirenki...
turiu klausimą, vienuose puoduose vidinis indas gaminio specifikacijoje parašyta kad vidinis puodas "nepridegantis paviršius", kituose jau radau "keramika". Be to, kadangi esu visiškai žalia tai gal galėtumėte pasakyti kaip dėl galingumo (maksimali galia), ta prasme ar reikia rinktis galingesnį ar nebūtinai. Be to, ką reiškia "3D kaitinimas".
Padėkite išspręsti galvosūkį doh.gif

As manau kad keramika yra geriau nei paprastas teflonas, gal ne taip greitai apsibraizo, taciau neaisku ar ta keramika bus taip pat kokybiska, mano manymu tai tie visi puodai labai jau visi panasus,tik funkciju vienuose daugiau, kituose maziau, o gaminami matomai tose paciose imonese, tik skirtingais pavadinimais. Galingesnes geriau tuo, kad norint bus galima kepti fritiurineje. Pas mane Redmond RMC-M90, galingumas 860 w, temperatura iki 170 laipsniu,puodas rasosi kad keramika,Anato, nepridegantis. Kitos buna ir iki 180 laipsniu, su saviske fri dar kepti nebandziau, komplekte yra ir sietukas fri bulvytems, reikia manyti kad uzteks tu 170 laipsniu. Siaip butu gerai kad butu funkcija " Multipovar",tada butu galimi savi nustatymai. 3D tai tipo is visu pusiu jis kaitinamas, atseit net is virsaus,skaitosi kad maistas gaminamas kaip krosnyje, nors mano puode yra ir ta 3D funkcija, taciau virsus kepant apkepus ar pyraga vis tik lieka baltas- varijantai galimi 1. apversti apkepa ir vel kepti, 2.Isimant kepta pyraga ar apkepa apversti ,kad balta puse butu apacioje.
Atsakyti
gal kuri naudojasi VES SK-A14 ? dairausi puodo, radau, kad pigu.lt 249Lt dabar kainuoja, bet vis tik nemaži pinigai, bijau, kad nebūtų pinigai į balą.. gal kažkas pakomentuot gali? "neužsilenks" po kelių kartų?.. blush2.gif
pagrinde mano reikalavimai: galingas, 6l tūris (šeima didelė), na ir pagrindinės funkcijos (virimas, kepimas, troškinimas), nes būtų naudojamas išvykoms per atostogas ir kaip atsarginis variantas namie.
Iš anksto dėkoju už atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabe @ 2014 03 09, 19:46)
gal kuri naudojasi VES SK-A14 ? dairausi puodo, radau, kad pigu.lt 249Lt dabar kainuoja, bet vis tik nemaži pinigai, bijau, kad nebūtų pinigai į balą.. gal kažkas pakomentuot gali? "neužsilenks" po kelių kartų?..  blush2.gif
pagrinde mano reikalavimai: galingas, 6l tūris (šeima didelė), na ir pagrindinės funkcijos (virimas, kepimas, troškinimas), nes būtų naudojamas išvykoms per atostogas ir kaip atsarginis variantas namie.
Iš anksto dėkoju už atsiliepimus  4u.gif

Rusu saituose www.multivarka.ru apie ja raso kad labai jau atsargiai reikia elgtis su jo puodu virimui, jautrus pavirsius subraizymui, nepatogus valdymas perjungiant gaminimo laika.,ir ko gero blogiausia kad nera automatiniu programu, taip kad ko gero temperatura,virimo laika teks nustatineti rankiniu budu, o tai nera patogu. Manau kad panasia kaina galima rasti ir patogesni varijanta
Papildyta:
QUOTE(Gabe @ 2014 03 09, 19:46)
gal kuri naudojasi VES SK-A14 ? dairausi puodo, radau, kad pigu.lt 249Lt dabar kainuoja, bet vis tik nemaži pinigai, bijau, kad nebūtų pinigai į balą.. gal kažkas pakomentuot gali? "neužsilenks" po kelių kartų?..  blush2.gif
Iš anksto dėkoju už atsiliepimus  4u.gif

Tarp kitko Pigu.lt yra brangiau nei bet kuriose kitose parduotuvese,. Geriau jau ieskoti arba Elektromarkt, Topo centre, senukuose, ten tikrai galit rasti pigiau. Pigiausios ko gero ir www.rde.lt
Atsakyti
QUOTE(jurate133 @ 2014 03 11, 09:15)
Rusu saituose www.multivarka.ru apie ja raso kad labai jau atsargiai reikia elgtis su jo puodu virimui, jautrus pavirsius subraizymui, nepatogus valdymas perjungiant gaminimo laika.,ir ko gero blogiausia kad nera automatiniu programu, taip kad ko gero temperatura,virimo laika teks  nustatineti rankiniu budu, o tai nera patogu. Manau kad panasia kaina galima rasti ir patogesni varijanta
Papildyta:

Tarp kitko Pigu.lt yra brangiau nei bet kuriose kitose parduotuvese,. Geriau jau ieskoti arba Elektromarkt, Topo centre, senukuose, ten tikrai galit rasti pigiau. Pigiausios ko gero ir www.rde.lt

jau skaičiau.. Ačiū už išsamesnę info 4u.gif
žiūriu apie šį neblogi atsiliepimai http://www.rde.lt/pr...nis-puodas.html gal ir patogiau būtų.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabe @ 2014 03 11, 10:32)
jau skaičiau.. Ačiū už išsamesnę info  4u.gif
žiūriu apie šį neblogi atsiliepimai http://www.rde.lt/pr...nis-puodas.html gal ir patogiau būtų..  g.gif

Daugiausia atsiliepimu galima rasti tuose rusiskuose forumuose. Aisku, apie jas visas yra l. daug geru ir taip pat blogu nuomoniu, rinktis reikia kur salyginai maziau blogio smile.gif , visuose gaminiuose buna broko, taciau garantija 2 metai...
sis varijantas manau kad zymiai geresnis pasirinkimas. Manau kad tikrai dziaugsites isigijusi daugiafunkcini. Mano beveik visa iranga ir puodai ilsisi. Tiesiog malonu ir norisi gaminti su daugiafunkciniu thumbup.gif
Atsakyti
Ar RD 4025 skirtusi nuo RD 90 ,nes 90 nenoriu vien del plasmases kuria ibrezus nagu ar sauksteliu lieka visam.Ar funkcijos skirtusi ,nes kaina kol kas tik 100lt skiriasi .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boruze5: 13 kovo 2014 - 22:25
QUOTE(Boruze5 @ 2014 03 13, 23:24)
Ar RD 4025 skirtusi nuo RD 90

Neradau tokio modelio "4025". Randu tik 4525 ir 4502, 45021 ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(jurate133 @ 2014 03 07, 21:25)
As manau kad keramika yra geriau nei paprastas teflonas, gal ne taip greitai apsibraizo, taciau neaisku ar ta keramika bus taip pat kokybiska,

Keramika turi vieną blogybę - po kurio laiko (aišku tai priklauso nuo naudojimo dažnumo, priežiūros) praranda savo savybes ir prie jos pradeda maistas prilipinėt.
Papildyta:
QUOTE(jurate133 @ 2014 03 11, 10:46)
Tiesiog malonu ir norisi gaminti su daugiafunkciniu  thumbup.gif

O po to namus užpuola tokios bjaurybės, vadinamos "kalorijomis", kurios naktimis drabužius po truputi mažina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nomke7: 14 kovo 2014 - 07:29
Susimaisiau 4502 doh.gif manau ,praktiskiau del krastu.
Atsakyti
Funkcijos, programos - skiriasi. Nežinau kaip ten su to modelio (4502)atnaujinimais, bet jei čia 2012 m. atnaujinimas tai skiriasi tikrai ne ant 100 Lt. Gal yra ir koks kitas naujas atnaujinimas, nežinau.
Atsakyti
nu seip tai ant simto litu kur as ziurejau gyvai.
Papildyta:
Va toks http://pigu.lt/garu_...4502?id=4246169
Gal gali kas patarti nes sis http://pigu.lt/garu_..._m90?id=4246202 manau naujesnis ,bet ar kuom pranasesnis ,man modelis ano geresnis ,kaip minejau ,del to ,kad nauji sie apibarizyti labai.Nes kaina tai ta pati beveik sakyciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boruze5: 14 kovo 2014 - 17:16
QUOTE(Boruze5 @ 2014 03 14, 16:48)
nu seip tai ant simto litu kur as ziurejau gyvai.
Papildyta:
Va toks http://pigu.lt/garu_...4502?id=4246169
Gal gali kas patarti nes sis http://pigu.lt/garu_..._m90?id=4246202 manau naujesnis ,bet ar kuom pranasesnis ,man modelis ano geresnis ,kaip minejau ,del to ,kad nauji sie apibarizyti labai.Nes kaina tai ta pati beveik sakyciau.

Kaip 90 modelio kaina normali, 4 serijos turetu ne daugiau 500 litu kainuoti, cia jis per brangus schmoll.gif Tame tarpe dar 70 yra, naujesnis uz 4, bet siek tiek paprastesnis uz 90.
Atsakyti
Jei nematete tai Prismoje siuo metu akcija Redmond puodams, 90 modelis kainuoja 566 LT  bigsmile.gif  kiti dar pigesni  4u.gif

as imciau 90 modeli, o ne 4502, nes 4502 neturi kai kuriu programu ir kaip supratau negalima is anksto atjungti temperaturos palaikymo pasibaigus programai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DaivaVe: 14 kovo 2014 - 19:39