Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiafunkciai elektriniai puodai - 2

QUOTE(TheBest @ 2014 02 27, 21:19)
Nu bet kainelė to puodo  doh.gif , aš tai 5Lt mokėjau.

isduokit paslapti kur pirkot
Atsakyti
QUOTE(Laimuxė @ 2014 02 27, 22:38)
Turiu Stollar apie 4 mėn., klauskit, kas domina  smile.gif
Man atrodo, kad jis turi visas tas pačias pagrindines funkcijas, kaip ir kiti tokio lygio puodai.

Ar galima nustatineti tarkim jogurta3 val.Kaip veikia orkaite ?Gal bandet bulvytes skrudint ,kepsnius?
O ,kad kinijoj gamina tai nieko nesako ,svarbu atrodo kokybiskai ar ne.Manau puse visko kinijoj gamina ,niekur mes nuo kinu nepabegsim biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Boruze5 @ 2014 02 27, 23:09)
Ar galima nustatineti tarkim jogurta3 val.Kaip veikia orkaite ?Gal bandet bulvytes skrudint ,kepsnius?
O ,kad kinijoj gamina tai nieko nesako ,svarbu  atrodo kokybiskai ar ne.Manau puse visko  kinijoj gamina ,niekur mes nuo kinu nepabegsim biggrin.gif

Jogurto dar nedariau, bet yra programa Multi, kurioje galima nustatyti temperatūrą ir laiką. Šiaip komplektacijoje yra jogurto indeliai, manau, kad neturėtų būti problemų.
Bulvyčių neskrudinau, kepsnių nekepiau ax.gif
Man jis geriausias įvairiems troškiniams, košėms, dažnai varškės apkepą gaminu, gaminau ir ant garų (bulves ir kitokias daržoves) - gerai gavosi.
Atsakyti
Sveikos,

vis paskaitinėju šį skyrelį, seilė varva, taip noris to puodo Tik jau virtuvė nors ir nemaža, ale nežinau kur kiščiau smile.gif Visos vietos užmuštos.

Mane labai domina košių virimas, atidedant laiką. Na lyg girdėjau, kad iš vakaro būtų galima užsikaisti košę ir ryte sau valgyti išvirusią. Gal bandėte taip daryt, ar nesurūgsta prduktai per naktį. Kažkaip neįsivaizduoju kaip pienas gali kambario temperatūros išstovėti visą naktį. ar aš ten kažką ne taip suprantu, bet va idėja ryte valgyti šviežiai išvirtas košes labai jau gundo.
Atsakyti
QUOTE(.sniege. @ 2014 02 27, 22:33)
isduokit paslapti kur pirkot

Kalvarijų turguje parduotuvėje Bohemija. Kitos parduotuvės irgi prekiauja, tačiau kokybė labai prasta. O jei gera, tai didelis tas indas - netelpa į puodą.
Atsakyti
As tai kepiau bulvytes ,nes nepriziurejau tik pavarciau du kart.Kepiau kepsnius ,nes prasisukau su lasu aliejaus ,tai todel .Man patiko Philipse sios funkcojos veike gerai.
Atsakyti
Dariau jogurtą, gavosi viskas puikiai thumbup.gif tiesa dariau pagal šitą receptą ir mano puodas nedidukas, tai indeliai turėjo būti mažiukai verysad.gif bet labai gerai gavosi ir bus kartojamas ne kartą thumbup.gif
Atsakyti
Sakykit, merginos, gal kas esate pirkusios is sios parduotuves http://www.rde.lt/? Nes kainos puodų palyginus tikrai geros, tai vat svarstau ar viskas ok su šia parduotuve.
Atsakyti
Su šia parduotuve viskas O'k.
Atsakyti
Siaip puodas thumbup.gif daiktas, kazkaip lengvai ir noriai su juo gaminasi. Bandziau is vakaro kose uzkaisti su atidetu laiku. Dariau irgi su baime, kad pienas nesurugtu, kadangi as virdama kose piena maisau su vandeniu, tai vietoj vandens dejau leduku, aisku pienas nesurugo, kose isvire. Aisku man nebuvo butinybes ja kaisti is vakaro, taciau norejosi isbandyti kaip veikia ta funkcija. Siaip aisku ramiau jautiesi kai uzkaiti ir kazkur netoliese sukinejiesi smile.gif . o ir kose..ka ji ten 25-30 min verda, tai pakol prausieji, ji ir gatava.. siaip viso kruopos garnyrams,plovas,apkepai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nomke7 @ 2014 03 06, 16:47)
Su šia parduotuve viskas O'k.

Dekui 4u.gif Reiks pasinaudot akcija smile.gif
Atsakyti
sveikutės, vis gundausi tą stebuklingą puodą pirkti... skaitinėju, bandau lyginti, ir kaip visada kai yra iš ko rinktis žmogus ir neišsirenki...
turiu klausimą, vienuose puoduose vidinis indas gaminio specifikacijoje parašyta kad vidinis puodas "nepridegantis paviršius", kituose jau radau "keramika". Be to, kadangi esu visiškai žalia tai gal galėtumėte pasakyti kaip dėl galingumo (maksimali galia), ta prasme ar reikia rinktis galingesnį ar nebūtinai. Be to, ką reiškia "3D kaitinimas".
Padėkite išspręsti galvosūkį doh.gif
Atsakyti