Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiafunkciai elektriniai puodai - 2

Pas mane Redmond - 90 (2 versija).
Iš nebrangių man patinka Polaris 517 (3 versija), turi tai, ko labai trūksta maname: galima programos veikimo metu keisti laiką (pridėt arba sumažinti), pusiau sensorinė programos Plovas ir Kruopos. Va rusiškai citata paskutiniai patobulinimai:
В мультиварке ПОЛАРИС 0517 последней вариации программного обеспечения, выпускаемой с сентября-октября 2013 года, минимальная температура в мультиповаре составляет 35 градусов, шаг изменения температуры составляет 5 градусов до значения 110 градусов, далее шаг - 10 градусов до 160 градусов. Возможно предварительное отключение/включение автоподогрева в процессе работы программы, отключение звука при касании сенсоров (из режима ожидания), а также имеется возможность прибавления/убавления времени текущей программы в процессе ее выполнения.
Программы "Плов" и "Крупа" имеют автоматический алгоритм, завершающий программу до окончания заданного времени, если продукт готов раньше.
Iš šio forumo: http://www.multivark...p...19&start=75

Kuo toliau, tuo sunkiau bus apsispręst biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nomke7 @ 2014 02 21, 14:32)
Pas mane Redmond - 90 (2 versija).
Iš nebrangių man patinka Polaris 517 (3 versija), turi tai, ko labai trūksta maname: galima programos veikimo metu keisti laiką (pridėt arba sumažinti), pusiau sensorinė programos Plovas ir Kruopos. Va rusiškai citata paskutiniai patobulinimai:
В мультиварке ПОЛАРИС 0517 последней вариации программного обеспечения, выпускаемой с сентября-октября 2013 года, минимальная температура в мультиповаре составляет 35 градусов, шаг изменения температуры составляет 5 градусов до значения 110 градусов, далее шаг - 10 градусов до 160 градусов. Возможно предварительное отключение/включение автоподогрева в процессе работы программы, отключение звука при касании сенсоров (из режима ожидания), а также имеется возможность прибавления/убавления времени текущей программы в процессе ее выполнения.
Программы "Плов" и "Крупа" имеют автоматический алгоритм, завершающий программу до окончания заданного времени, если продукт готов раньше.
Iš šio forumo: http://www.multivark...p...19&start=75

Kuo toliau, tuo sunkiau bus apsispręst biggrin.gif

va POLARIS PMC 0517AD sita ir ziuriu, kiek suprantu apie ta pati kalbam ir keramikine ir kaina nebloga ,tik va gruzdintuves neturi, nezinau ar labai ja naudociau, nors butu gerai, o seip skaiciau labai girema rusiskuose puslapiuose

tai dabar plesausi ar ta redmona 4502, ar ta polari g.gif
Papildyta:
o kaip zinot kuri versija polario g.gif
Atsakyti
Apie ta pati. Kuri versija galima nustatyt pagal isleidimo data. Pirma versija skiriasi nuo kitu dvieju kai kuriu ptogramu pavadinimu.
As fritiurines savo puode dar nebandziau, nors kai rinkausi puoda man jos mirtinai reikejo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nomke7 @ 2014 02 21, 15:25)
Apie ta pati. Kuri versija galima nustatyt pagal isleidimo data. Pirma versija skiriasi nuo kitu dvieju kai kuriu ptogramu pavadinimu.
As fritiurines savo puode dar nebandziau, nors kai rinkausi puoda man jos mirtinai reikejo lotuliukas.gif

tai va ir galvoju, lyg norisi, bet ziuriu polariai kazkaip neturi, gaila kad priesu fritiurines ner kur nusipirkti smile.gif
del tu metu reiks paziuret, nors gal dabartiniai parduodami ir bus pvskutinio varianto
Atsakyti
QUOTE(nomke7 @ 2014 02 21, 10:53)

Aš kažkaip skeptiškai žiūriu į fritiūrinę multivarkoje. Tam reikia aukštos temperatūros ne mažiau kaip 170C

4u.gif Aciu!
Ups,va sito nezinojau... g.gif Bet kaip nesinori dar vieno prietaiso atskirai pirkt doh.gif

QUOTE(.sniege. @ 2014 02 21, 11:03)

o sitas modeliukas idomu turi ar nea  g.gif

Kaip supratau,turi g.gif
Atsakyti
na vistiek neapsisprendziu, ka vis del to imti, ar POLARIS PMC 0517AD ar REDMOND RMC-M 4502, patarkit
Atsakyti
Sveikos! siandien ir as isigijau protonga puoda:) (redmond rmc-m90) pastebejau kad daugiausiai diskutuojat apie puodu rusis ir panasiai. O kaip del receptu? buvo prideta knygute su 200 receptu, bet su rusu kalba nekaip sekas, bet gal kas turit anglu kalba receptu knyguciu ar net lietuviu?wink.gif
Atsakyti
QUOTE(.sniege. @ 2014 02 21, 21:01)
na vistiek neapsisprendziu, ka vis del to imti, ar POLARIS PMC 0517AD ar REDMOND RMC-M 4502, patarkit

Paskaitykit programu pavadinimus, pagalvokit ka gaminsit, kokiu programu reikes. Jei darysit jogurta - Polaris 517 turi tokia programa, ir siaip jame daugiau programu, multipovare temperatura nusistato kas 5, po to - kas 10 C. Redmonde kas 20C.
Spresti jums.
(Man Polaris 517 lygus Redmond 90, zinoma kiekvienas modelis su savo pliusais ir minusais)
Atsakyti
QUOTE(nomke7 @ 2014 02 21, 21:36)
Paskaitykit programu pavadinimus, pagalvokit ka gaminsit, kokiu programu reikes. Jei darysit jogurta - Polaris 517 turi tokia programa, ir siaip jame daugiau programu, multipovare temperatura nusistato kas 5, po to - kas 10 C. Redmonde kas 20C. 
Spresti jums.
(Man Polaris 517 lygus Redmond 90, zinoma kiekvienas modelis su savo pliusais ir minusais)

kuo toliau tuo labiau prie Polario linkstu , nes skaiciau kur imetete nuoroda net fri bulvytes kepe, tiek kad truputi zaidimas, ilgiau uztrunka, gaila kad jus saviskio neisbandet tos funkcijos biggrin.gif , o jusu modeliukas man toks jau is vis islaikytas, tiek kad ir brangesnis, o jei rinktis tarp RMC M4502 ir to polario, tai manau gal net ir tas polaris lenkia smile.gif
o idomu priedu be puodu buna dar pirkti, pvz fri deklas, nors gal reiktu kazka sugalvot ir prisitaikyti, o jogurta noreciau isbndyt, nes filmukuose tobulai atrodo, nes kiek esu darius seip naminem saligom tai man tirstvs nesigaudavo, o cia gaunas toks tirstokas thumbup.gif
o STOLLAR BMC600 modeliukas tik 3lt g.gif
Papildyta:
QUOTE(*Elena @ 2014 02 21, 21:00)
Sveikos! siandien ir as isigijau protonga puoda:) (redmond rmc-m90) pastebejau kad daugiausiai diskutuojat apie puodu rusis ir panasiai. O kaip del receptu? buvo prideta knygute su 200 receptu, bet su rusu kalba nekaip sekas, bet gal kas turit anglu kalba receptu knyguciu ar net lietuviu?wink.gif

vat rusu kalba tai net youtubas pilnas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .sniege.: 21 vasario 2014 - 22:03
QUOTE(nomke7 @ 2014 02 21, 11:53)
Aš kažkaip skeptiškai žiūriu į fritiūrinę multivarkoje. Tam reikia aukštos temperatūros ne mažiau kaip 170C (tai pati pati žemutinė riba, mažesnėje temperatūroje pvz. bulvės fri jau bus viduje prisigėrusios riebalų) ir gero galingumo.

Man pakanka 160C, kas apskrudinti koldūnus. Tik ant kepimo programos įkaitinu aliejų, o po to palaikau su Miltipovar 160C. Kai man buvo reikalinga fritiurinė, tai nusipirkau už kelis litus paprastą fritiurinės metalinį krepšelį - problema išspręsta.
Bulvyčių nebandžiau skrudinti.

Dėl mėsos sriubai - kad nebūtų tų šlykščių pūtų, aš mėsą apverdu ir tą vandenį išpilu. Tuomet įpilu švaraus ir verdu sriubą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TheBest: 22 vasario 2014 - 12:35
Sveikos merginos, jungiuosi prie jusu kartu su nauju Redmond RMS 90 modeliu. Jis tik nupirktas, dar praktiskai tinginiauja. Tik buvo bandytas isplauti, isgarinti su citrina, na o siandien bandziau ir ryziu kose virti....... lotuliukas.gif ....dabar net galvoju ir netapau reklamos auka lotuliukas.gif . Viskas puode aisku, atrodo veikia gerai, pakol kas techniniu nusiskundimu nepastebejau.Ir net tas kvapas, kaio daugelis rusu saituose raso, nera jau toks stiprus, o gal kad dabar sloguoju lotuliukas.gif . Na bet jei rimtai, tai manau kad viskas su juo gerai. Su ta ryziu kose pagal ju duota recepta, tai teko paciai koreguoti. -neuzteko ju duoto laiko pagal recepta,dar pridejau 10 min.truputi sumazinau pieno kieki, man asmeniskai ji ir rieboka buvo.Manau kad ir mano ryziai nebuvo tinkami kosei,(naudojau plikytus auksinius). Labai idomi nuomone tu merginu kurios turi normalias orkaites ir plyteles, kokia ju nuomone, kas geriau tinka gaminti tame puode, o ko neapsimoka.
Atsakyti
QUOTE(TheBest @ 2014 02 22, 13:34)
Man pakanka 160C, kas apskrudinti koldūnus. Tik ant kepimo programos įkaitinu aliejų, o po to palaikau su Miltipovar 160C. Kai man buvo reikalinga fritiurinė, tai nusipirkau už kelis litus paprastą fritiurinės metalinį krepšelį - problema išspręsta.
Bulvyčių nebandžiau skrudinti.

Dėl mėsos sriubai - kad nebūtų tų šlykščių pūtų, aš mėsą apverdu ir tą vandenį išpilu. Tuomet įpilu švaraus ir verdu sriubą.

Aha, koldunams, ceburekams, Kijevo kotletams uztenka. Man fritiurine siuo atveju asociavosi tik su bulvytem fri blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti