Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiafunkciai elektriniai puodai - 2

QUOTE(Danucele @ 2014 02 19, 11:36)

1. Daugiafunkcinis puodas-greitpuodis-rūkykla. Todėl ir toks galingumas
2. Daugiafunkcinis puodas.

Tai visiškai skirtingi puodai. Ir kiek žiūrėjau, tai tas šis VES modelis - naujovė, neradau jokių atsiliepimų apie jį.
Atsakyti
Ačiū... nomke7 4u.gif
Ir ką geriau rinktis? jau visai susipainiojau... doh.gif pirmas gal per daug funkcijų, o ir kam seneliam 6 l. Nors man rūkykos variantas skamba viliojančiai ax.gif
Dar paskambinau į įmonę prekiaujančią tokiais puodais, tai patarė atkreipti dėmesį į litražą, dangą, galingumą, programų kiekį na ir kainą. Dangą patarė tefloną, nes ilgaamžiškesnis. Bet kiek suprantu iš supermamos šeimininkių, kurios tokius puodus naudoja, tai nesigirdėjo jokių nusiskundimų... Litražas priklauso nuo šeimynos kiekio. Galingumas nuo 700 W ir daugiau. Kuo mažesnis galingumas tuo ilgesnis gaminimo laikas... Bet kuo disdesnis galingumas, tuo daugiau elektros sunaudoja.... g.gif
Gal kam bus naudinga ši info... ax.gif
O aš toliau niekaip neapsisprendžiu... doh.gif
Atsakyti
Pasirinkimas priklauso nuo to, ko jiems reikia. Ką gamina, kaip nori gamint: ar tik sumest uždaryt ir po signalo atidaryt ,ar nori ko nors daugiau. (parašysiu rytoj, namie beveik miręs internetas, be Lt raidžių, darbą jau baigiu).
Atsakyti
Ačiū nomke7 už geranoriškumą. thumbup.gif
Šiandien jau užsisakiau ax.gif http://pigu.lt/garu_...00_b?id=4350788
Kaip manote - ar nenusivilsiu? g.gif
O sprendimą padėjo priimti tai, kad ryt gausiu, poryt dovanoju. Kai prioritetus susidėlioji kitaip - rezultatas greitesnis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Danucele @ 2014 02 20, 13:15)
Kaip manote - ar nenusivilsiu?  g.gif

Tikrai ne.
Atsakyti
NOMKE7,gal man atsakysite ax.gif Vat kas ziuri i Redmondus,kas i ka. Bet man ne tiek svarbi firma,kiek funkcijos tongue.gif Kur pigesnis variantas,tai ziuriu,kad be fritiuro-o man kaip tik su juo ir reikia biggrin.gif Gal yra koks variantas neblogas,kad butu "viskas viename"? biggrin.gif 4u.gif

https://www.avitela....d-rmc-m-4500-b#
Atsakyti
http://www.rde.lt/pr...nis-puodas.html

Čia pigiau.
Aš kažkaip skeptiškai žiūriu į fritiūrinę multivarkoje. Tam reikia aukštos temperatūros ne mažiau kaip 170C (tai pati pati žemutinė riba, mažesnėje temperatūroje pvz. bulvės fri jau bus viduje prisigėrusios riebalų) ir gero galingumo. Nerandu ant greičio kokia šitam modelį temperatūra, bet nemanau, kad sieks daugiau negu 160C. Nors gal aš ir apsirinku.
Atsakyti
mane domina dangos, nes pvz ziuriu tarp REDMOND RMC-M 4500 ir REDMOND RMC-M 4502, tai pirmo keramikine, bent raso, o antro jau teflonas, bet antrasis jau turi kur gali pats kurti programeles
1.ar tikrai blogai tas teflonas, o keramika labai jau gerai
2.ar tikrai duos stebuklu ta papildoma funkcija kad gali pats kurtis programeles, nes kaina ir antrojo didesne

kuris is tu modeliu vis del to vertesnis


Papildyta:
QUOTE(juliciukas666 @ 2014 02 21, 10:27)
NOMKE7,gal man atsakysite  ax.gif Vat kas ziuri i Redmondus,kas i ka. Bet man ne tiek svarbi firma,kiek funkcijos  tongue.gif  Kur pigesnis variantas,tai ziuriu,kad be fritiuro-o man kaip tik su juo ir reikia  biggrin.gif Gal yra koks variantas neblogas,kad butu "viskas viename"?  biggrin.gif  4u.gif

https://www.avitela....d-rmc-m-4500-b#

o sitas modeliukas idomu turi ar nea g.gif
Atsakyti
1. Nežinau.
2. Jei gaminsite tik standartinius patiekalus - troškinys, sriuba, pyragas, tai kaip ir nereikalingas, bet jei norėsit gamint ką nors įmantriau ar nestandartinio - nepamainomas dalykas.
REDMOND RMC-M 4500 "Multipovar" neturi.
Atsakyti
QUOTE(nomke7 @ 2014 02 21, 12:43)
1. Nežinau.
2. Jei gaminsite tik standartinius patiekalus - troškinys, sriuba, pyragas, tai kaip ir nereikalingas, bet jei norėsit gamint ką nors įmantriau ar nestandartinio - nepamainomas dalykas.
REDMOND RMC-M 4500 "Multipovar" neturi.

Mergaitės, kurios jau naudojat, ar ruošiatės naudoti šiuos puodus. Sakykit, o kaip būna su mėsytės virimu? Juk verdant paprastame puode graibom iškilusias putas. Jos tokios fui. O kaip čia? Verda uždengta, tai paskui ir plaukioja tie rudi drambalai? Na pvz. sriuboje. Kaip įsivaizduoju, dedam mėsą ir likusius produktus, kad gautume sriubytę, tai kol mėsa išverd visa kita jau tampa košė(bulvės, morkos ir kit. atsiprašau už tikriausiai kvailus klausimus, bet tikrai noriu bent supratimą turėti kaip viskas vyksta. Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Aš neverdu mėsos sriubai blush2.gif Dažnai darau Buženiną, o skystį liekanti nuo jos supilu į stiklainiuką, laikau šaldytuve ir naudoju sriuboms. Sriubas darau taip: į puodą įpilu skysčio nuo Buženinos, sudedu supjaustytas bulves, sudedu ko reikia sriubai (raugintus kopūstu; rugštynes su perlinėmis kr.; burokėlius; konservuotus kopūstus su juodaisiaisi ridikais; agurkinę. Aš rudenį viską susikonservuoju į stiklainius ir po to tik iš stiklainio į puodą ir viskas). Ant viršaus uždedų garinimo baltą indą (jei verdu rugštynių sriubą ant jo dar ir kiaušinius uždedu, puikiai išverda, lieka tik nulupt, supjaustyt ir įmest į sriubą), kad niekas nebėgtu ir neišteptu viršaus, uždarau ir įjungiu programą (1 val). Niekas neperverda ir kas keisčiausia bulvės, verdant raugintų kopūstų ar rugštynių sriubą, neapsitraukia kieta plėvele nuo rūgšties kaip kad būna verdant ant plytos, jei kartu viską sudėt. Kiek darau šaltieną - tai irgi sudėdu viską, užpilu vandens, uždarau ir 7 val gaminasi. Jokių pūtu negraibau, tik po to per merliuką perkošiu ir viskas.
Gal kitos merginos parašys tiksliai kaip daro sriubas su mėsa.
Atsakyti
nomke7, o koki jus turit modeliuka blush2.gif
sian nulekiau gyvau apziureti kai kuriuos modeliukus parduotuvese, tai tie abu redmonai kur anksciau rasiau bent man sake tefloniniaai, tik va tas pirmas be multipovaro, o kitas jau su ir gruzdintuve yra
pavarvinau seiles eisiu toliau dar ziuret modeliukus, nes neissirenku kolkas, lyg norisi ir to multipovaro, nors vel galvoju ar pravers, bet kai negamines su tom bea sunku ir suvokt ar pasigestum ir del tos dangos galvoju, jei teflonas ar cia blogai pasirinksiu g.gif
Atsakyti