Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

as taip pat nenoriu gert ir labai nesiprievartauju, kokia stikline ryte, o veliau arbateles pora puodeliu. gal 1ltr skysciu ir gaunas, o like - is maisto. bet musu maistas toli grazu nera sausas, tai gal to ir pakanka.

ech nespejau paskaityt tos kitos temos dietose, kur pestynes vyko, o dabar ziuriu jau pratrinta... itariu praradus gera humoro doze.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 20 sausio 2014 - 23:22
QUOTE(rytorasa @ 2014 01 20, 15:44)
tuoj gausi velnių...  cool.gif o kas alyvuogių aliejų kaitina ir dar apie valandą laiko...  doh.gif Nu mąstykit, mergos...  ax.gif  biggrin.gif  4u.gif

Alyvuogiu aliejus ten buvo ne virgin, nes is tokio majonezas bus nevalgomas, o Borges light, kur 70proc rafinuoto. Taip, kad prasom nesibarti del kaitinimo smile.gif Viskas cia gerai.
Atsakyti
QUOTE(katinone @ 2014 01 21, 00:30)
Viskas cia gerai.

Kur prapuolusi? Kaip sekasi, kiek kg nutaskei, kodel nesigiri?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 21, 00:34)
Kur prapuolusi? Kaip sekasi, kiek kg nutaskei, kodel nesigiri?smile.gif

Atsiradau jau smile.gif Olandijoj buvau pas vaika, tai su paleo ten nepadraugausi - visiskas nutrukimas 2sav. atsitiko (vyniukai suriukai ir pan.) smile.gif - 3kg plius parsiveziau, bet dabar jau vel i vezes atsisotijau, tai tie 3kg per pora savaiciu vel nukrito ir minus viena priedo turiu smile.gif Galiu pasidalint, kad nei Olandijoj(kur be rimto paleo gyvenau), nei gryzus ir vel i vezes atsistojus, jokiu nemaloniu pojuciu nebuvo - as vienodai gerai jauciuosi bet kaip maitindamasi, bet yra ir niuansu. Miego kokybe zymiai geresne, kai vien ant paleo sedi. Svoris krinta irgi tik ant paleo. Energijos zymiai daugiau su paleo. Apspangimo jokio ner. Taip kad gryztu pas jus
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 01 20, 17:38)
aš manau, kad iš SP perku šitokį:
http://www.akomaskin...sed_food_grade_
o tu, manau,  parsisiuntei šitą:
http://www.akomaskin...ade_from_ghana_

kai atradau granato žievę, tai nebebijau nė trupčio tų salmonelių. Lai tik pamėgina apsireišti  .

Sutinku, visad reik tikėtis geriausio biggrin.gif

Aaa, tiksliai, mums gi dabar nebebaisūs nei salmoneliozė, nei šiltinė biggrin.gif Bet juokas juokais-tryda baigėsi 10min. eigoj cool.gif

QUOTE(rytorasa @ 2014 01 20, 17:45)
-manau, kad Rūtos rafinuotas, todėl bekvapis ir beskonis...  rolleyes.gif

-nu bet kokie keisti žmonės, atrodo gero norėdama patari, gal kas nežino, gal nepagalvoja, nu maža kas...  rolleyes.gif Nu ir gaunasi paskui vos ne įsižeidimai, liežuvių matavimai...  ax.gif  Ai, valgykit ką norit. Tyliu.

Va va, gali būti, reiks vėl kada užeit į jų pardę, kainas pažiūrėt, paklaust dėl rafinuotumo cool.gif

Baikit jūs irnesakyk.gif, nei aš įsižeidžiau, nei jūs stebėkitės, nepažįstam gi visai viena kitos, negirdim intonacijų, nematom besišypsančių veidų ar akių diskutuojant smile.gif 4u.gif Stengiuosi į viską kiek pro pirštus žiūrėt, nes tų įtampų užtenka darbe. Kiekvienas skaitom kito postą sava tos akimirkos intonacija. Ir smagu, kad leidžiat valgyt ką noriu-visa atsakomybė dabar ant jūsų biggrin.gif . Tik vėl nesupykit, juokauju aš.

QUOTE(jautiena @ 2014 01 20, 18:27)
labai skanus, stiprus taip, bet kartumu nepasizymi. ir didelis pliusas tame, kad daug tokio nesuvalgysi...

man nebaugu, tik siaip noretusi mama nudziugint, nes baigia prazilt anuku belaukdama, o dabar nezinau ar cia viskas gerai ar ne, prisigirsiu visiem, o paskui ziu bam ir ner...

Zalius kiausinius palikit Rokio fanams. Zalio kiausinio baltymo isisavinimas 65%, virto 95%  mirksiukas.gif

O, brač, dar įdomiau pasidarė bigsmile.gif O tas Betaos kartoniniam cilindre už bezbožną kainą, kur parašyta 10proc. šokoladas-tai tas pats?

wub.gif viskas bus gerai. Žinoma, nueikit dėl šventos ramybės privačiai ir psio 4u.gif

Rokio fanai biggrin.gif O, apie tuos įsisavinimo nuošimčius negirdėjau dar.

QUOTE(Nidulia @ 2014 01 20, 18:51)
Jau kaip uzkniso mane speti prie tos virykles po kelis kartus dienoje ir dar darbe viska speti.

Tai taip, dabar gaminimo stipriai prisidėjo-pas mus dažnai svečių būna, vaikai ne visad Paleo, daug daugiau daržovių valgom, o jų lupimai, pjaustymai gaminimai man pusė dienos suėda biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(nomore @ 2014 01 20, 19:04)
O kaip tau tą pilvą skauda? Šonuose daugiau, ar apačioj? Kaip per mmm? Jei pastarieji du, tai stabdyk arklius, kad ir kaip neįtikėtina tau tai sakyti ir įsivaizduoti, kad taip ir padarysi  ir neprisakė tau magnio gert?

drinks_cheers.gif Jei jau jauti tempimą žemyn, tai kuo greičiau į horizontalią padėtį iškeltom kojom pailsėt su Magniu cool.gif

QUOTE(Nidulia @ 2014 01 20, 19:17)
Jo ir skonis, kaip skanaus sokolado. Dar turiu maza gabaleli, tai jau vyras vakar eme skiesti, kad gerkle persti, tipo, duok man to sokolado paciulpti:)

Maniskis pernai gulejo infekcineje apsitriedes, salia jo - toks pats jaunuolis, kiausiniu paedes pusryciams  lotuliukas.gif  Tai jau ir as apsirupinau granato zieve.

Kur tu jį ir už kiek pirkai? Kaip įdomu. Ir spalva ruda ir skonis šokolado?

biggrin.gif Mes su pirmu gulėjom su Roto virusu, o toj pačioj palatoj berniuką su mama salmonelioze sergantį paguldė doh.gif

QUOTE(bituteba @ 2014 01 20, 20:23)
gi čia kaip šnekam forume, dažnai neišeina visos tiesos atspindėti, viena bandai parašyti, kitas kitaip supranta, o dar ir intonacijos ir kt dalykai 

drinks_cheers.gif

QUOTE(Šelma @ 2014 01 20, 20:38)
Bet pažiūrėk į jos veidą  wub.gif  Kokia pozytivi, šilta, šypsenos raukšlių kiek  Tokios ir gyvena ilgai  Va kur paslaptis- laimės koficiente 

drinks_cheers.gif Pagrindinis žmogaus tikslas gyvenime-BŪTI LAIMINGU smile.gif

QUOTE(nefifi @ 2014 01 20, 22:50)
Labas, prašau išaiškinkit man visiems laikams, kaip paleo sudraugauja su teorija apie "privalomą dienos vandens kiekį".

Atsibundu-iškart didelė stiklinė vandens, prieš išeinant dar viena tokia pat (jau 700ml), vakare tas pats (dvi didelės stiklinės (gal ten ir po 400ml kiekvienoj)), jau 1,2-1,6l. Darbe pasistatau šalia, kad akis badytų, stiklinį butelį (0,75) ir gurkšnoju vis, per pietus vėl prisipildau. Niu va ir gaunasi dienos eigoj apie 2,6-3l (bet aš aukšta, man daugiau reikia wink.gif)

QUOTE(katinone @ 2014 01 20, 23:30)
Alyvuogiu aliejus ten buvo ne virgin, nes is tokio majonezas bus nevalgomas, o Borges light, kur 70proc rafinuoto. Taip, kad prasom nesibarti del kaitinimo smile.gif Viskas cia gerai.

Rytorasa turbūt turėjo omeny kiaušinius. Beje majonezą darausi tik pagal tavo receptuką-visi labai giria, net sūnus sako-skanesnis nei pirktinis thumbup.gif

Sveika sugrįžus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2014 01 20, 23:50)
Labas, prašau išaiškinkit man visiems laikams, kaip paleo sudraugauja su teorija apie "privalomą dienos vandens kiekį". Aš jums atvirai pasakysiu - išgeriu puodelį arbatos ryte, ir daugiau, apart prisivertimo, kad reikia, negerčiau nieko - nei vendens, nei arbatos, nei kokių kitų skysčių. Netroškina niekada, net suvalgius sūriai/saldžiai. Žinau, kad vanduo būtinas organizmui, bet aš niekada neužsimanau gerti. Priešingai nei valgyti. Gal čia koks sutrikimas? Nors įtarimas, kad organizme užsilaiko skysčiai, jau senokai yra...

Labai daznai, jei zmogus negeria, organizmo duodama signala "gert" supranta kaip "valgyt". Gert yra butina. Na jei jus turite kazkoki savo supratima, tada reiktu bent jau pasiskaiciuot kiek issisiojate, kiek isprakaituojate , kiek dregmes iskvepuojate, tada gal pavyktu matematiskai suprast kad gert reikia. Priklausomai nuo irganizmo ir metu laiko - 1-3 ltr. Per para.
Nuo dehidratavimo mus apsaugo storasis zarnynas , jo f-ja yra is kaku mases issiurbti vandeni ir grazinti i organizma. Nepakankant skysciu, gali kietet viduriai, nes zarnynas issiurbs iki sausumo. Taip pat del neveikiancio zarnyno ir mirsta zmones nuo dizinterijos, nepriklausomai kiek gertu.
As manau nenormalu yra isgert tk puodeli arbatos. Prisiverskit. Del to ir skysciai uzsilaiko, nes sutrikes ju cirkuliavimas. Dazniausiai, pradejus gert, pradeda atsirast ir noras/troskulys.

Man labai patnka paskaityt musu mediku nurodymus besilaukiancioms. Tada ir pasimato, kad medicina viska puikiai zino ir apie hig.iklotu zala ir apie "per daug angliavandeniu" mitybos zala ir vandens kiek reik isgert (apie 2 ltr.dienai) ir pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2014 01 21, 00:35)
Man labai patnka paskaityt musu mediku nurodymus besilaukiancioms. Tada ir pasimato, kad medicina viska puikiai zino ir apie hig.iklotu zala ir apie "per daug angliavandeniu" mitybos zala ir vandens kiek reik isgert (apie 2 ltr.dienai) ir pan. smile.gif

oho, nesutikau punkto apie nagliavandenius kažkaip g.gif net įdomu pasidarė, kur matei smile.gif nes kartais pritrūkstu argumentų, kai mane graužia giminės, kad mesčiau tas nesąmones, kai laukiuosi, ir eičiau "normaliai pavalgyti" pyragiukų ir tortukų už du bigsmile.gif

pridursiu, kad pritrūkstu JIEMS suprantamų argumentų, o ne šiaip nežinau, ką sakyti. o va gydytojai jau būtų kokis autoritetas, nu bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nomore: 21 sausio 2014 - 07:52
QUOTE(nomore @ 2014 01 21, 08:50)
oho, nesutikau punkto apie nagliavandenius kažkaip  g.gif  net įdomu pasidarė, kur matei smile.gif nes kartais pritrūkstu argumentų, kai mane graužia giminės, kad mesčiau tas nesąmones, kai laukiuosi, ir eičiau "normaliai pavalgyti" pyragiukų ir tortukų už du  bigsmile.gif

pridursiu, kad pritrūkstu JIEMS suprantamų argumentų, o ne šiaip nežinau, ką sakyti. o va gydytojai jau būtų kokis autoritetas, nu  bigsmile.gif  biggrin.gif

Visur. Kad stenkites nevalgyt menkavercio maisto - bandeliu, sausainiu, konditerijos gaminiu. Tas maistas vadinamas menkaverciu, t.y, slamstu smile.gif. Aisku, kruopos ir ankstiniai laikomi geru maistu smile.gif.
Papildyta:
QUOTE(nomore @ 2014 01 21, 08:50)
oho, nesutikau punkto apie nagliavandenius kažkaip  g.gif  net įdomu pasidarė, kur matei smile.gif nes kartais pritrūkstu argumentų, kai mane graužia giminės, kad mesčiau tas nesąmones, kai laukiuosi, ir eičiau "normaliai pavalgyti" pyragiukų ir tortukų už du  bigsmile.gif

pridursiu, kad pritrūkstu JIEMS suprantamų argumentų, o ne šiaip nežinau, ką sakyti. o va gydytojai jau būtų kokis autoritetas, nu  bigsmile.gif  biggrin.gif

O kodel jiem reikia tu argumentu? Nebent norit padirodyt, va as ant dietos smile.gif . O taip sakykit: valgau mesa, kiausinius, lasinius darzoves. Visi tik dziaugsis kad gerai maitinates biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azu: 21 sausio 2014 - 08:19
QUOTE(Azu @ 2014 01 21, 01:35)
Labai daznai, jei zmogus negeria, organizmo duodama signala "gert" supranta kaip "valgyt". Gert yra butina. Na jei jus turite kazkoki savo supratima, tada reiktu bent jau pasiskaiciuot kiek issisiojate, kiek isprakaituojate , kiek dregmes iskvepuojate, tada gal pavyktu matematiskai suprast kad gert reikia.  Priklausomai nuo irganizmo ir metu laiko - 1-3 ltr. Per para.
Nuo dehidratavimo mus apsaugo storasis zarnynas , jo f-ja yra is kaku mases issiurbti vandeni ir grazinti i organizma. Nepakankant skysciu, gali kietet viduriai, nes zarnynas issiurbs iki sausumo. Taip pat del neveikiancio zarnyno ir mirsta zmones nuo dizinterijos, nepriklausomai kiek gertu. 
As manau nenormalu yra isgert tk puodeli arbatos. Prisiverskit. Del to ir skysciai uzsilaiko, nes sutrikes ju cirkuliavimas.  Dazniausiai, pradejus gert, pradeda atsirast ir noras/troskulys.

pritariu... drinks_cheers.gif Vanduo mums būtinas. Kiek procentų žmogaus organizmo sudaro vanduo? Ir tas vanduo nuolat cirkuliuoja. Nefifi atveju šalinimas vyksta, o papildymo beveik nėra. Dėl to organizmas ir kaupia skysčius, nes jų gauna minimaliai ir stengiasi juos užlaikyti organizme. O kad pradėjus gerti vandenį atsiras poreikis, tai jau patyriau pati. Buvo laikas, kai galėjau visiškai negerti vandens, prisiverčiau ir pradėjau gerti. Po kažkiek laiko be vandens jau negalėjau, atsirado ir troškulys, kurio anksčiau nebūdavo. Neskaičiuoju kiek puodelių per dieną išgeriu, nesu užsibrėžusi tikslo būtinai išgerti 2l vandens per parą, bet manau, kad 1-2l gaunasi. Patikslinu, kad kalbu apie vandenį, o ne apie kitus skysčius- kavą, arbatą ar pan.
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2014 01 21, 08:21)
O kodel jiem reikia tu argumentu? Nebent norit padirodyt, va as ant dietos smile.gif . O taip sakykit: valgau mesa, kiausinius, lasinius darzoves. Visi tik dziaugsis kad gerai maitinates biggrin.gif

nes kiša tortus - pyragus ir burba, kad nevalgau.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti