Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(Hippie @ 2014 01 12, 17:30)
>>>Azu, žinokit padeda tie žirniukai mano vaikui... rolleyes.gif Gal galit paklaust pas vyrą kiek laiko reiktų juos vartot (nekenktų)-du, tris mėnesius?  4u.gif

Labai dziaugiuosi 4u.gif galima kazkur puse metu, jie tikrai nepakenks, juk ne cheminiai vaistai. Smagu kad isdrisot isbandyt, nes is jusu klausimu ....atrode kitaip blush2.gif Galima padaryt pertraukele po vartojimo koki pusmeti ir dar pakartot (jei reiktu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azu: 12 sausio 2014 - 17:12
QUOTE(Azu @ 2014 01 12, 16:54)
Labai dziaugiuosi  4u.gif  galima kazkur puse metu, jie tikrai nepakenks, juk ne cheminiai vaistai. Smagu kad isdrisot isbandyt, nes is jusu klausimu ....atrode kitaip  blush2.gif    Galima padaryt pertraukele pusmeti ir dar pakartot .

Ačiū labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Žinot, jau bijau ir džiaugtis, kai 3m. nieks negelbėjo, kai visur tik pinigus, laiką, sveikatą lupdavo... unsure.gif

Kad nebūtų visai offtopic, tai parašysiu kas bus vakarienei (šiandien gavosi tik vėlyvi pusryčiai ir vakarienė) smile.gif : kiaulienos sprandinės kepsnys su saldžiom bulvėm ir saliero šaknim, viskas kepta orkaitėje, garnyrui dar likusių blyniukų daržovinių, gal kkią žalią salotą įsimesiu. Kas pas jus skanaus?
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2014 01 12, 18:16)
Ačiū labai  4u.gif  4u.gif  4u.gif Žinot, jau bijau ir džiaugtis, kai 3m. nieks negelbėjo, kai visur tik pinigus, laiką, sveikatą lupdavo... unsure.gif

Kad nebūtų visai offtopic, tai parašysiu kas bus vakarienei (šiandien gavosi tik vėlyvi pusryčiai ir vakarienė) smile.gif : kiaulienos sprandinės kepsnys su saldžiom bulvėm ir saliero šaknim, viskas kepta orkaitėje, garnyrui dar likusių blyniukų daržovinių, gal kkią žalią salotą įsimesiu. Kas pas jus skanaus?

As biski nuklydus nuo Paleo esu , tai nepasidalinsiu meniu.

O kiek laiko geriate, ir po kiek laiko pasijaute pagerejimas ? Cia info vyrui smile.gif . Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2014 01 12, 15:22)
Neturi jis bėdų su oda, pasisekė mano bernams dėl šito. Ale sugalvojau dar geriau  cool.gif  Pasakė chebrytei, kad mes susilažinom ir jei laikysis mano maitinimosi taisyklių galės jo gimtadienį švęsti sodyboje  biggrin.gif  Tai dabar draugeliai ne ką labiau suinteresuoti, dėl to laisvo ploto, kad jis šudukų nevalgytų  lotuliukas.gif Vakar sako man, bet kiek visokio šlamšto valgiau, net nepastebėdavau, kiek jo aplink.

mamule šaunuolė, labai gerai sutarėt thumbup.gif

QUOTE(Hippie @ 2014 01 12, 17:16)
kiaulienos sprandinės kepsnys su saldžiom bulvėm ir saliero šaknim, viskas kepta orkaitėje, garnyrui dar likusių blyniukų daržovinių, gal kkią žalią salotą įsimesiu. Kas pas jus skanaus?

aš panašiai- kiaulienos karbonadai apdėti pastarnokais ir suvynioti į foliją. Bijojau, kad pastarnokai neiškeps, bet gavosi labai skanus, minkstuciai ( o mėsa kažkokia sausa..)
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2014 01 12, 18:36)
aš panašiai- kiaulienos karbonadai  apdėti pastarnokais ir suvynioti į foliją. Bijojau, kad pastarnokai neiškeps, bet gavosi labai skanus, minkstuciai ( o mėsa kažkokia sausa..)

Aš tingėjau šįvakar gaminti, tai tokia greita vakarienė - faršas pakeptas su svogūniukais ir rauginti kopūstai smile.gif
Visai ne pagal whole režimą šiąnakt naktinėjau, į klubą išlėkus buvau, prisišokau, tai dabar toks lengvas tingulys..
Atsakyti
sveikos,
va ir as grizau apsiprekinus, deze kalafioru, po 12 kg burokeliu ir ropiu. morku maisiokas. mahi mahi file. bus balius man :-)
net nezinau kuriu darzoviu noriu.
kazi ropiu kose iseitu skani? bandet kuri daryt?
Atsakyti
QUOTE(ativas @ 2014 01 12, 19:29)
kazi ropiu kose iseitu skani? bandet kuri daryt?

Cia swede ar turnip? g.gif As visalaik maisau, man swede su morka isvirtas ir sutrintas su ghee niam niam, o vat turnip bandziau tik orkaitej siaudeliai kepta, nepatiko labai blush2.gif Siaip dar su zirneliais kokiais galima trint g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 01 12, 18:16)
Cia swede ar turnip? g.gif As visalaik maisau, man swede su morka isvirtas ir sutrintas su ghee niam niam, o vat turnip bandziau tik orkaitej siaudeliai kepta, nepatiko labai blush2.gif Siaip dar su zirneliais kokiais galima trint g.gif

Tai visiskai tas pats lotuliukas.gif dar vyro perklausiau, tai net paaiskino kas rope vadina swede, o kas turnip.
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2014 01 12, 17:23)
As biski nuklydus nuo Paleo esu , tai  nepasidalinsiu meniu.

O kiek laiko geriate, ir po kiek laiko pasijaute pagerejimas ? Cia info vyrui smile.gif . Aciu.

Vis tiek pasidalinkit, kokie paklydimai, ko pasiilgot, ką valgėt?

Niu žinokit, sudaviau praeitą sekmadienį vakare ir... kažkoks Trijų karalių stebuklas, kaip tik aš Paleo pirmadienį pradėjau, taip ir jam pirmas sausas rytas buvo. Tiesa antrą naktį pakėlėm 01:30, ryte vėl sausa, trečią, ketvirtą, penktą ir taip savaitę-sausa smile.gif Bet jis naktį nesikelia ir neina į tualetą, tiesiog mažiau skysčių vakare nuo 18-19val. ir prieš pat gulant nueina į tualetą.

QUOTE(Mantilė @ 2014 01 12, 17:36)
mamule šaunuolė, labai gerai sutarėt thumbup.gif
aš panašiai- kiaulienos karbonadai  apdėti pastarnokais ir suvynioti į foliją. Bijojau, kad pastarnokai neiškeps, bet gavosi labai skanus, minkstuciai ( o mėsa kažkokia sausa..)

Gal reikėjo mėsą kokiu ghee ar tauku šaukšteliu aptept, pamariuot prieš tai citrinų sultyse, pipiriukuose su druskyte...

QUOTE(InJe*kcija @ 2014 01 12, 17:43)
Aš tingėjau šįvakar gaminti, tai tokia greita vakarienė - faršas pakeptas su svogūniukais ir rauginti kopūstai smile.gif

Visai ne pagal whole režimą šiąnakt naktinėjau, į klubą išlėkus buvau, prisišokau, tai dabar toks lengvas tingulys..

Vyras ėmėsi balandėlių gaminimo, dar nebaigė, žiūrėsim kuo viskas baigsis cool.gif

Wau, kaip smagu sokiai.gif 59.gif assa.gif Jau reiktų ir man savo kaulus kur iššokt pajudint cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 01 12, 13:16)

white turnip. isviriau kaip bulves ir sutryniau. valgoma. mazei pamelavau, kad is kalafioru, tai suejo. kita syk taip ir darysiu, maisysiu su kalafioru.
Atsakyti
O aš vis galvojau kas tie snow peas, tai vakar nusipirkau RIMI-neprinokę žali žirneliai ankštyse smile.gif Juos turbūt galima ir žaliu pasipjaustyt į salotas, cielus dėt į lėkštę ar trumpai apvirt/troškint? smile.gif

O, moteriškė-smulkutė, 2kg kepsnį per nepilnas 3min. sukapojo thumbup.gif , ne veltui 4 vaikų mama-išmokus greit valgyt laugh.gif Sukirtus kepsnį ir toliau sau ramiai valgė, jei jau pasaulio rekordas, tai bent prisivalgys vakarienei normaliai hihihi.gif

http://www.nbcconnec...lFlowFB_CTBrand
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2014 01 12, 20:20)
Tai visiskai tas pats lotuliukas.gif dar vyro perklausiau, tai net paaiskino kas rope vadina swede, o kas turnip.

Ale rimtai doh.gif biggrin.gif As ta turnip su parsnip maisau, va tas tai man nelabai schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Hippie @ 2014 01 12, 20:58)

ohmy.gif Nesuprantu as, kam ta skrandy taip tampyt g.gif Ar cia tik mano toks mazas, kad nelabai kas telpa lotuliukas.gif
Atsakyti