Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(" voresta " @ 2014 01 20, 21:17)
tas yra http://www_rawinn_lt...s-sviestas-300g
senai seilę varvinu, bet dar neragavau.
Greičiausiai imsiu cielas pupeles  http://www.sveikipro...ogiskos-250-g-0

Dėkui už paaiškinimą smile.gif
Reikės kada pabandyti. O su cielomis pupelėmis ką darytumėt? Namų sąlygomis įmanoma likvorą pasigaminti?
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2014 01 20, 21:23)
as irgi visad galvoju, nu ko cia taip jau nerti stačiai į visas smulkmenas ir niuansus, gi vistiek visi dvesim, klausimas kas nuo ko ir kada.

Skirtumas, kaip jausimės prieš mirtį. Noriu užsilenkti energinga, krosą bėgdama, o ne kelis metus lovoj pragulėjus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2014 01 20, 21:23)
kiekviena turite pavyzdžių, kai sveikuolis mirė jaunas ir atvirkščiai.

na taip, bobulka rūkė iki 117metų, ir vis vien išgyveno iki 122. Kaip kam pasiseka.

user posted image
Papildyta:
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 01 20, 21:28)
Dėkui už paaiškinimą smile.gif
Reikės kada pabandyti. O su cielomis pupelėmis ką darytumėt? Namų sąlygomis įmanoma likvorą pasigaminti?

vietoj saldainių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 01 20, 21:32)

vietoj saldainių  bigsmile.gif

Mano protezai neatlaikytų triauškinimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2014 01 20, 20:46)
Šiandienos jų "kažkas skanaus" Paleo vafliukai- kiaušinis, bananai ir kokosų miltai  biggrin.gif

doh.gif jau geriau nebuciau maciusi sio gardesio foto:)
Bet ir isradingumas tavo, tai neispasakytas. Atrodo visai gi paprasta, bet sugalvoti ir padaryti reikia. Nelabai isivaizduoju, kaip as su tokia seimyna prasisukciau, ar man isnestu nervai visus juos ant paleo vezti:)
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 01 20, 21:32)
rūkė iki 117metų, ir vis vien išgyveno iki 122. Kaip kam pasiseka.

Bet pažiūrėk į jos veidą wub.gif Kokia pozytivi, šilta, šypsenos raukšlių kiek wub.gif Tokios ir gyvena ilgai wub.gif Va kur paslaptis- laimės koficiente bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 20, 21:35)
doh.gif  jau geriau nebuciau maciusi sio gardesio foto:)

Bet ir isradingumas tavo, tai neispasakytas. Atrodo visai gi paprasta, bet sugalvoti ir padaryti reikia.  Nelabai isivaizduoju, kaip as su tokia seimyna prasisukciau, ar man isnestu nervai visus juos ant paleo vezti:)

Atsiprašau dirol.gif

Faini jie biggrin.gif Reikia sveikai maitinti, kad ilgiau gyventų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 01 20, 21:34)
Mano protezai neatlaikytų triauškinimo biggrin.gif

na, man atrodo, jos riebios ir nekietos. Netrukus užsisakysiu, papasakosiu.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 01 20, 20:17)
Greičiausiai imsiu cielas pupeles  http://www.sveikipro...ogiskos-250-g-0

valgiau. kartumas bjauresnis net nei 100% sokolado unsure.gif
vargu ar galima pavadinti skanestu... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaicy: 20 sausio 2014 - 20:43
QUOTE(nomore @ 2014 01 20, 21:05)

Man ten isvis kazkokie beprociai crossfite - kai kelis klipus paziurejau, tai man ten su sveiku protu prasilenkiama nemazai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2014 01 20, 21:29)
Skirtumas, kaip jausimės prieš mirtį. Noriu užsilenkti energinga, krosą bėgdama, o ne kelis metus lovoj pragulėjus  biggrin.gif

bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(Šelma @ 2014 01 20, 21:38)
Bet pažiūrėk į jos veidą  wub.gif  Kokia pozytivi, šilta, šypsenos raukšlių kiek  wub.gif  Tokios ir gyvena ilgai  wub.gif Va kur paslaptis- laimės koficiente  bigsmile.gif

Atsiprašau dirol.gif

Faini jie  biggrin.gif  Reikia sveikai maitinti, kad ilgiau gyventų  biggrin.gif

thumbup.gif liuks mintys... Žaviuosi... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 20, 19:51)
Pasiziuri I taimeri, kad like kokios 5 minutes ir klausia, kiek as ta mesa gaminu. Sakau, jei liko tik 5 minutes, reiskia jau 25 minutes gaminasi. Zodziu, turiu pati gaminti ir dar sukciauti.

drinks_cheers.gif Pas mus tas pats. Sako, kad mes dabar vos pašildytą maistą valgom ir kad reikėjo dar pakept/pavirt kokį pusvalandį, tai aš jau patyliu, kad iš viso kepė/virė tik kelias min. lotuliukas.gif
Ale prie svečių tai MB pagiria, kad skaniai maitinu wub.gif , nes turbūt noriu, kad ilgai negyventų lotuliukas.gif
Šelma, baigiu perskaityt visą Tavo blogą, žaviuosi tokiais žmonėmis. Bet gal Zarasuose para turi kokias 36 val., ką? Aš su savo pusantro vaiko (vyresnė dabar pas močiutę dažnai būna, neišeina tiek privežiot į mokyklą slidžiais keliais) visiem skundžiuosi, kad nieko negaliu daryt, ba gi vaikai maži, o čia. Sėkmės ir stiprybės Tau ir Tavo šeimai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas, prašau išaiškinkit man visiems laikams, kaip paleo sudraugauja su teorija apie "privalomą dienos vandens kiekį". Aš jums atvirai pasakysiu - išgeriu puodelį arbatos ryte, ir daugiau, apart prisivertimo, kad reikia, negerčiau nieko - nei vendens, nei arbatos, nei kokių kitų skysčių. Netroškina niekada, net suvalgius sūriai/saldžiai. Žinau, kad vanduo būtinas organizmui, bet aš niekada neužsimanau gerti. Priešingai nei valgyti. Gal čia koks sutrikimas? Nors įtarimas, kad organizme užsilaiko skysčiai, jau senokai yra...
Atsakyti