Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(jautiena @ 2014 01 20, 16:24)
[i]aha  schmoll.gif man kazkaip labai ilgu atrodo,

LT poliklinikoj priklauso du scanai - 18 sav ir 36 sav. kitus daro, jei yra kokia rizika. O pas airius ir uk girdėjau, kad labai jau nesisvaido tais scanais, ir net jei būna bėdų, persileidimo požymiai, nelabai kreipia dėmesį.
O kaip tau tą pilvą skauda? Šonuose daugiau, ar apačioj? Kaip per mmm? Jei pastarieji du, tai stabdyk arklius, kad ir kaip neįtikėtina tau tai sakyti ir įsivaizduoti, kad taip ir padarysi lotuliukas.gif ir neprisakė tau magnio gert?
Atsakyti
Mantile, namas senas, storasienis. Nesuprantu kame reikalas. Siandien vietoj karsto vandens bego ledinis, tik vakare atsirado siltas, nors diena gyvatukas buvo karstas ir radiatoriai silti. Idomiausia, kad i vakara silciau pasidaro. Gal cia koks taupus kaimynas tik gryzes po darbo sklendes atsuka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2014 01 20, 18:12)
Prieskonių barstom.

Del prieskoniu alergikams/psoriazininkams, reikia pasiskaityti. Skaiciau apie pipirus, bet neuzsiseivinau, tai net negaliu pakomentuoti, kodel visokiu pipiru nereikia alergikams valgyti. Na ir pomidorai, baklazanai, paprika. Cesnakas ir svogunas - nepiktnaudziauti. Kai jau kunas uzgijes ir skalpo nebeaiu, tai greitai visos zinios isdulkejo is galvos:)

QUOTE(jaicy @ 2014 01 20, 18:37)
Anas Nidules(sokoladines spalvos)- tas tai primine sokolada! o sitas ne  schmoll.gif

Jo ir skonis, kaip skanaus sokolado. Dar turiu maza gabaleli, tai jau vyras vakar eme skiesti, kad gerkle persti, tipo, duok man to sokolado paciulpti:)

QUOTE(" voresta " @ 2014 01 20, 18:38)

kai atradau granato žievę, tai nebebijau nė trupčio tų salmonelių. Lai tik pamėgina apsireišti  biggrin.gif .
Ką tik porą žąsies kiaušinių patvarkiau ( o atseit vandens paukščių pavojingesni) .

Maniskis pernai gulejo infekcineje apsitriedes, salia jo - toks pats jaunuolis, kiausiniu paedes pusryciams lotuliukas.gif Tai jau ir as apsirupinau granato zieve.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 01 20, 17:11)
ohoho, kur kur, man drakes patinka biggrin.gif
man kazkodel uzstrige, kad kokoso drozles yra pagrinde angliavandeniai, tai gali but, kad tam sokolade maziau angliu negu ala bounty...

Tas paleo tuoj bus keiksmazodis SM biggrin.gif O dar varyta buvo ant veganu ir zaliavalgiu, kad kisa savo mitybas, ale per temas ne vieno neuztikau, tik musu chebra biggrin.gif biggrin.gif
Na 100 gr. 27 gr. angliavandeniu, ant karto as tiek nesuvalgyciau niekad, tai nelabai ir baisu. Lastelienos ten daug, kas irgi neblogai, nu bet kas daug mesos valgo, tam ir pastrigt gali smile.gif O pirktiniuose sokoladuose man cukrus baisiausia, atrodo nesaldu, bet kai pasiziuri, kad 100 gr. 30 gr. cukraus ir fantazija atsoka blink.gif Likvora buvau nusipirkus, va ten uz sokolada bet koky skaniau wub.gif
Brangus pas jus skanai?As tikrai eiciau pasidaryt kad ir uz savus pinigus. Man cia tie sundaktariai blogesni uz veterinarus, nes jie dar gerai pasimoko pries jais tapdami, o visi GP suvaziave is velniai zino kur ir ar isvis diploma turi biggrin.gif

QUOTE(bituteba @ 2014 01 20, 17:42)
O medų užvartoju (ne kiekvieną dieną) iš karto po vakarienės, idant būtų ta pati insulino banga smile.gif na kaip sakome, bandome save apgauti smile.gif bet nieko čia neapgausi smile.gif nes šiuo metu bandau arba kuo mažiau insulino bangų, bet tada ir gaunasi sugrūdimas visko vienu ypu. Bet tai kitos vartoja džiovintus vaisius ir riešutus ? kada ir po ko ? jei po maisto, tai vėl makalynė, jei atskirai - tai jau valgymas:) nu žodžiu, reikia išmokti nepataikauti sau ir tiek, kas yra tikrai sunku, jei nori absuliučiai laikytis taisyklių. smile.gif

Uzsimerk ka kitos daro ir daryk, kaip tau geriau. Ir taip, nepataikauk sau. As ne is dyko gyvenimo sau mesa is meniu ismeciau - man po jos ziauriai noris kazko saldaus ir kad ir kiek riebalu besuvalgiau, vistiek noresiu biggrin.gif Kai jos nebeliko ( valgau zuvy, juros gerybes, grybus, kiausinius), mazesni apsisaldinimo priepuoliai uzplaukia. Bet ka norejau akcentuot, kad nesvarbu, kad ta pati insulino banga, tu riebalu ir mesos pavartojus, cukraus dar uzvarai, o cia jau tavo organizmui blogiau but negali. Nes tiek gliukoze reik apdirbt, tiek baltymus, tiek riebalus schmoll.gif Nemazink angliu, bet vietoj medaus keisk geriau y sotesnes darzoves, gal ju butent tau ir truksta, kad visiskai patenkinta butum po valgymo. Visgi ne tokia nekalta ta riebalu dieta ir tikrai reikia laikytis jos grieztai norint rezultatu g.gif
O ka tu sportuoji taip velai?Namie ar klube? g.gif Neiseina anksciau?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 20, 19:51)
Geriau nelisk I alkanu avili

Hippie, Shelma, as tai zaviuosi jusu isradingumu ir apsukomis

biggrin.gif

O kas mums nabagėms belieka verysad.gif biggrin.gif Mano chebra tokio amžiaus, kad patys pasigamina kas jiems skanu, jei šaldytuve nėra- nusiperka (užsidirba jau). O dėl maisto pyktis didžiausia durnystė būtų, turiu ir be jo priežasčių staugimui cool.gif Tai ir vairuoju tarp skanu ir sveika. Todėl ir baltymas pas mane perkaitintas būna (paaiškink šešiolikiniui bernui, kad sveika tik pašildyta mėsa, o apkepas be traškios sūrio plutelės valgomas doh.gif ) ir desertai dažni- negaminsiu Paleo, tai nusipirks nepaleo ir mažiukus pavaišins smile.gif Diskutuojam apie sveiką gyvensena, apie tai, ką geriau rinktis, bet jie gi vaikai, teorija vieną, o praktika, kai kompanija su kurią žiūri filmą trauškia čipsus, popkornus ir guminukus, o tu ką, ryžas, to negalima, ano irnesakyk.gif Pavyzdį galiu rodyti, bet tikrai savo nervų lastelių nemarinsiu eidama iš proto, kaip iš jų tobulybes-paklusnybes padaryt schmoll.gif Šiandienos jų "kažkas skanaus" Paleo vafliukai- kiaušinis, bananai ir kokosų miltai biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2014 01 20, 20:46)
Šiandienos jų "kažkas skanaus" Paleo vafliukai- kiaušinis, bananai ir kokosų miltai  biggrin.gif

O švenčiausiasis swoon.gif Proporcijos iš akies? Pas mamą vafliukų keptuvė, baigus whole būtinai bandysiu
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2014 01 20, 10:12)
Labas rytas smile.gif Na man jos ir gausesnes ir zymiai skausmingesnes, del ko - gal kad riebalu daugiau mityboje g.gif Nes palyginimui kai riebalu buvo minimumas pas mane ir nevalgiau mesos - mm dazniausiai trukdavo tris keturias dienas ir tai negausiai schmoll.gif

Man mm iki paleo buvo gausios, dabar jos super gausios doh.gif Žiaurus nepatogumas. Gerai bent tiek, kad neskausmingos, nes iki tol naktim nepamiegodavau, neišgėrusi ibumetino tabletės.
Papildyta:
QUOTE(LumiLumi @ 2014 01 20, 15:03)
As parsiveziau dzukisko lasinio, kiausu kaimisku, zodziu saldikas uzkrautas  rolleyes.gif

Tas kaimas yra geras dalykas biggrin.gif Pas mane po savaitgalio irgi lašinukų šaldytuve atsirado, dar triušis šaldikly, kopūstas šaldytuve - gyventi galima biggrin.gif
Atsakyti
sportai
Atsakyti
QUOTE(Silvaja @ 2014 01 20, 17:59)
Jei ryte namuos pavalgyčiau kiaušinių, o paskui namuose būnu tik apie 19 val. ką galėčiau valgyti darbe ( dėdavaus sumuštinį prie kavos), ar kiaušinį galima ir kepti ar tik virtą?  biggrin.gif  4u.gif

Kai pradėjau laikytis paleo ir išpuoldavo dirbti pilną dieną, tada namuose pusryčiams valgydavau tą, ką įprastai valgau pietums (mėsa+daržovės), o pietums įsimesdavau porą virtų kiaušinių, lašinių riekelę, varškės sūrio gabalėlį, daržovių stiklainiuką.
Dabar nebesinešu išvis pietų, nes sočiai privalgius ryte, nesunkiai ištempiu iki vakaro. Šilto maisto nešimąsis į darbą man nepasiteisino schmoll.gif Ryte pasigamindavau, bet per dieną termose jis vis vien kažkiek pavėsta ir nebėra taip skanu.
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 01 20, 21:00)
O švenčiausiasis  swoon.gif Proporcijos iš akies? Pas mamą vafliukų keptuvė, baigus whole būtinai bandysiu

Liepiau dukrai atraportuot kiek ko dėjo, tai 100 gramų kokosų miltų, 6 kiaušiniai ir du bananai. Neragavau, bet B sakė, gali būti net mažiau saldu (kitų neklausiau, jie neadekvatūs, dar uogienės užsiteptų ir nebūtų per saldu biggrin.gif ) Šiaip, pagalvojau, kad jei nedėti bananų, o tiesiog miltai su kiaušiniais, druskytės, tai gal būtų "kažkas" ant ko sumuštinį galima tepti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 01 20, 20:44)
Likvora buvau nusipirkus, va ten uz sokolada bet koky skaniau wub.gif

Kas tas yra? Google meta kaip smegenų skystis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 01 20, 21:11)
Kas tas yra? Google meta kaip smegenų skystis  blink.gif

tas yra http://www_rawinn_lt...s-sviestas-300g
senai seilę varvinu, bet dar neragavau.
Greičiausiai imsiu cielas pupeles http://www.sveikipro...ogiskos-250-g-0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 20 sausio 2014 - 20:20
QUOTE(jautiena @ 2014 01 20, 16:11)

kaip kokios pasekmes? uzversi kojas vat. aisku, ne taip greit, kaip kad visiska sh... esdama, vis tiek "kaput"  tongue.gif  tongue.gif isvis kas cia per klausimas? "pastoviai apsiedu, ar tai labai blogai?"
[/i]

cia tai geras biggrin.gif va toks blaivus poziuris man patinka lotuliukas.gif as irgi visad galvoju, nu ko cia taip jau nerti stačiai į visas smulkmenas ir niuansus, gi vistiek visi dvesim, klausimas kas nuo ko ir kada. Gi kiekviena turite pavyzdžių, kai sveikuolis mirė jaunas ir atvirkščiai.(suprantat manau, tingiu rasšyt)
nu nėra taip jau baisiai kad priėdu, gi čia kaip šnekam fporume, dažnai neišeina visos tiesos atspindėti, viena bandai parašyti, kitas kitaip supranta, o dar ir intonacijos ir kt dalykai smile.gif
na iki, susijamsiu 4u.gif ačiū už spyrius subinėn, man to reikia smile.gif
Atsakyti