Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

Nu panos, jus ir duodates po kitas temas..Kur tik nueisi, ar y dietas, ar ligas, vis kazkuria viena sutiksi biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Rimtai, panos apsiraminkit. As truputeli pakraupus nuo to, kas vyksta kaloriju skaiciavimo temoj blink.gif Nepateisinu tik to, kad SOWELU buvo uzpulta. Kazkam susivaideno, kad neva griaunami ju "grazus namuciai". Nereikia sienom apsistatyti, tai niekas ir negrius. Pastebejau, kad dalintis savo patirtimi yra pavojinga, zmones yra pikti, o ypac lietuviai (tik neisizeiskit).
O kas per stripriai brukama, visada sulauks neigiamos reakcijos. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 01 20, 14:24)
kur jus randat pomidoru pastos be cukraus? apejau visa rimi, maxima - ner tokio daikto!

Norfoj, kilas apie 6-7lt. kainavo su nuolaida thumbup.gif 33 pomidorų pasta vadinasi. Ukrainietiškai ten ar baltarusiškai užrašyta.

QUOTE(jaicy @ 2014 01 20, 14:36)
tai nori pasakyt kad vaisiai ri su baltymais nedraugauja?

Šitą jau žinau smile.gif

QUOTE(rytorasa @ 2014 01 20, 14:44)
tuoj gausi velnių...  cool.gif o kas alyvuogių aliejų kaitina ir dar apie valandą laiko...  doh.gif Nu mąstykit, mergos...  ax.gif  biggrin.gif  4u.gif

Žinau žinau irnesakyk.gif Nelaikykit jau visai ablavūkėm biggrin.gif Nepiktnaudžiauju tuo, bet ir nesureikšminu iki begalybės, nenoriu visko pritempt iki fanatiško drebėjimo dėl kiekvieno savo padaryto veiksmo gaminant valgį. Kai pirkom saulėgrąžų, rapsų aliejus, juos kaitinom, gruzdinom, valgėm grūdus ir begalę cukraus atrodė viskas normalu, tarpuose užkandžiaudavau, gerdavau po butelį kreminio likerio ant ledų atrodė norma-savęs palepinimas biggrin.gif Dabar einu palaipsniui, keičiu savo, šeimos įpročius, nebenoriu stačia galva, noriu ramiai ir visiems laikams. Ačiū už balioną biggrin.gif Ir dar, mes čia lietuvaitės su entuziazmu tik velnių duodam, gal dažniau pagirkim viena kitą už pasiekimus. Nes žinot gi kaip su tu girtuokliu ir žydinčia obelim-guli girtuoklis po žydinčia obelim, tai vieni mato girtuoklį, kiti-žydinčią obelį <<<gryni pafilosofavimai smile.gif

QUOTE(Egliukasz @ 2014 01 20, 15:16)
Nu panos, jus ir duodates po kitas temas..Kur tik nueisi, ar y dietas, ar ligas, vis kazkuria viena sutiksi biggrin.gif  doh.gif

Aš dar pas aukštukes įlendu, po dietas schmoll.gif Nebeįdomu pasidarė nail.gif

QUOTE(LumiLumi @ 2014 01 20, 15:25)
Pastebejau, kad dalintis savo patirtimi yra pavojinga, zmones yra pikti, o ypac lietuviai (tik neisizeiskit).
O kas per stripriai brukama, visada sulauks neigiamos reakcijos.  4u.gif

Vienaprasmiškai drinks_cheers.gif Jau supratau ant savo kailiuko. O antras irgi teisybė. Atrodo, kad pasakei tik ABC, o kiti suasmenina iki visos abėcėlės ir įsivaizduoja, kad noriu juos perkalbėti, kai tiesiog dalinuosi savo atradimais ir džiaugsmu.
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2014 01 20, 16:38)
Žinau žinau irnesakyk.gif Nelaikykit jau visai ablavūkėm  biggrin.gif  Nepiktnaudžiauju tuo, bet ir nesureikšminu iki begalybės, nenoriu visko pritempt iki fanatiško drebėjimo dėl kiekvieno savo padaryto veiksmo gaminant valgį. Kai pirkom saulėgrąžų, rapsų aliejus, juos kaitinom, gruzdinom, valgėm grūdus ir begalę cukraus atrodė viskas normalu, tarpuose užkandžiaudavau, gerdavau po butelį kreminio likerio ant ledų atrodė norma-savęs palepinimas  biggrin.gif Dabar einu palaipsniui, keičiu savo, šeimos įpročius, nebenoriu stačia galva, noriu ramiai ir visiems laikams. Ačiū už balioną  biggrin.gif Ir dar, mes čia lietuvaitės su entuziazmu tik velnių duodam, gal dažniau pagirkim viena kitą už pasiekimus. Nes žinot gi kaip su tu girtuokliu ir žydinčia obelim-guli girtuoklis po žydinčia obelim, tai vieni mato girtuoklį, kiti-žydinčią obelį <<<gryni pafilosofavimai smile.gif

nieko nereikia sureikšminti iki begalybės. .. biggrin.gif O tokius dalykus, kur lengvai galima pakeisti nekenksmingais, manau, verta pasistengti pakeisti, na, bet jums spręsti, man tai kas... mirksiukas.gif
Aš, pvz., tą patiekalą gaminčiau neužpilant prieš kepant majonezo ir nekaitinant jo valandą. Iškepus ištraukčiau iš orkaitės ir tada gardinčiau majonezu, grietine, ar sviestu... ax.gif Ir valgyčiau patiekalą su neperkaitintais riebalais.. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 20 sausio 2014 - 15:56
QUOTE(Egliukasz @ 2014 01 20, 16:16)
Nu panos, jus ir duodates po kitas temas..Kur tik nueisi, ar y dietas, ar ligas, vis kazkuria viena sutiksi biggrin.gif  doh.gif

Aš tai nepiktai užsukau į tas kalorijas. Nes radau savo užrašus kur skaičiuodavau bandelė-sūrelis, makaronai, duonyte ir žiūrėk jau viršyta kalorijų norma biggrin.gif biggrin.gif Tai galvoju pasidalinsiu savo patirtimi. Bet jos gal ten alkanos sėdi, priklausomos nuo anglių ir cukrų užtai ir piktos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 01 20, 14:16)
ohoho, kur kur, man drakes patinka biggrin.gif
QUOTE(Egliukasz @ 2014 01 20, 14:01)
Sokoladas turi cukraus vistiek, net tas 85%. Geriau pasidarytum pati kazka, kad ir kokoso drozles sulipdytos su kokoso aliejum a la bounty <...>
man kazkodel uzstrige, kad kokoso drozles yra pagrinde angliavandeniai, tai gali but, kad tam sokolade maziau angliu negu ala bounty... be to 85% tai slabnas sokoladas, reik imt min 90%, o dar geriau 99% arba visus 100% thumbup.gif
nors pastaruoju metu man sokolado visai nesinori, isvis saldziai nenoriu ir riesutu nebenoriu. uztat lasiakai i trasa eina, kad net! pririjau burokeliu su lasiakais, varysiu tuoj sportuot biggrin.gif

QUOTE(bituteba @ 2014 01 20, 13:13)
<...>
o tell me prašau, kas gali atsitikti blogo, t.y. kokios pasėkmės, kai gyveni ne visai paleo? pagrindine problema, kad [pastoviai bus padauginta gyvulinių riebalų ir baltymu ? ir iš to išplaukiančios pasėkmės ? ..  g.gif
<...>
kaip kokios pasekmes? uzversi kojas vat. aisku, ne taip greit, kaip kad visiska sh... esdama, vis tiek "kaput" tongue.gif tongue.gif isvis kas cia per klausimas? "pastoviai apsiedu, ar tai labai blogai?"

p.s. siandien uzsiregistravau ultragarso (scan pas mus vadina, nzn kaip lt) tyrimui, gavau data balandzio blink.gif menesi, as tuo metu jau busiu 5-6men nescia. idomu ar cia normalu, ar cia tokie airiskos medicinos ypatumai...
Atsakyti
Tiesa, prisiminiau. Apie RŪTOS kakavos sviestą. Pirkau. Niu, nepykit, bet fui biggrin.gif Dabar dar šaldytuve turėjau, bet nenaudoju. Nei kvapo, nei skonio, nepalygint su tuo, kur parsisiunčiau. Kaip visad lietuviai bando kažkokį fufliką prastumt hihihi.gif

QUOTE(rytorasa @ 2014 01 20, 15:51)
nieko nereikia sureikšminti iki begalybės. ..  biggrin.gif O tokius dalykus, kur lengvai galima pakeisti nekenksmingais, manau, verta pasistengti pakeisti, na, bet jums spręsti, man tai kas...  mirksiukas.gif
Aš, pvz., tą patiekalą gaminčiau neužpilant prieš kepant majonezo ir nekaitinant jo valandą. Iškepus ištraukčiau iš orkaitės ir  tada gardinčiau majonezu, grietine, ar sviestu...  ax.gif Ir valgyčiau patiekalą su neperkaitintais riebalais..  tongue.gif

Mmm, koks ilgas liežuvis cool.gif biggrin.gif Dėl begalybės rašiau abstrakčiai, imant domėn viską KIEK reikia visko žinot, išmokt, pritaikyt, kad kartais padarom kaip įpratę, kaip skaniau, greičiau, bet tai nereiškia, kad nežinom ar metam Paleo pro langą. Neužpilti tą akimirką atrodė negalėjau biggrin.gif , nes viršuj buvo pjaustyti pievagrybiai, būtų sudžiūvę umn.gif. Kitą kartą bandysiu aptept sviestu ar kokoso aliejum, o majonezu patepliosiu po to. My point is, kad gyvenimas ne idealus, bet mes mokomės ir einam į priekį, tam labai padeda ir palaikymas, paskatinimai ir pagyrimai, ne tik kritika. Bet kokiu atveju ačiū už pastabą ir rūpestį 4u.gif <<<balionas pilnas gaivaus žiemiško oro ir saulės šviesos.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 01 20, 16:11)
p.s. siandien uzsiregistravau ultragarso (scan pas mus vadina, nzn kaip lt) tyrimui, gavau data balandzio  blink.gif menesi, as tuo metu jau busiu 5-6men nescia. idomu ar cia normalu, ar cia tokie airiskos medicinos ypatumai...

Kai nori greitai tai reki, kad skauda. Siaip tikrai nenormaliai ilgai g.gif cia tau pirmas scan'as bus kaip nestukei?
Atsakyti

Liumi, gal nusipirkai ta blenderi?
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 01 20, 15:15)
Kai nori greitai tai reki, kad skauda. Siaip tikrai nenormaliai ilgai  g.gif  cia tau pirmas scan'as bus kaip nestukei?
aha schmoll.gif man kazkaip labai ilgu atrodo, o jeigu ten razinka su dviem galvom? man vis pamaudzia pilvo apacia, pasiskundziau seimos gydytojui, tai pasake, kad tai normalu, juk gimda auga, pleciasi, blah blah... gal eit privaciai to scan'o, ar ka...
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 01 20, 16:19)

Liumi, gal nusipirkai ta blenderi?

Dar ne, stipendijos laukiu, turetu but sia savaite biggrin.gif

Jautiena, manau eik privaciai pirmam kartui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LumiLumi: 20 sausio 2014 - 16:41
Egliukasz, del vaisiu: matai, zinute visko neimanoma aprasyti, atrodo man savaime suprantama, o va kt zmogus pagalvoja kt.
As pati pora metu pagal H. Seltona valgiau, tai del vaisiu - viska zinau ka sakai. valgau tik ryte. Del viso kt - sutinku. Na gal cia gatsiai prisipazinau, tai ir paciai bus lengviau. - psichologinis jau aspektas smile.gif
o mano valgymai yra 4, kartais 5, bet kartais 3. Iskaiciuoju ir rytine stipria juoda arbata su slakeliu pienu smile.gif po to apie 11-12 keli vaisiai, tada apie 14 pietus ir vakariene priklausomai ar 18-19 yra sportas ar ne. jei yra sportas, tai gaunasi tik apie 21.30 doh.gif , nes negaliu po sporto valgyti, tiesiog negaliu. o jei n4ra sporto, tai vakarien4 19.
O medų užvartoju (ne kiekvieną dieną) iš karto po vakarienės, idant būtų ta pati insulino banga smile.gif na kaip sakome, bandome save apgauti smile.gif bet nieko čia neapgausi smile.gif nes šiuo metu bandau arba kuo mažiau insulino bangų, bet tada ir gaunasi sugrūdimas visko vienu ypu. Bet tai kitos vartoja džiovintus vaisius ir riešutus ? kada ir po ko ? jei po maisto, tai vėl makalynė, jei atskirai - tai jau valgymas:) nu žodžiu, reikia išmokti nepataikauti sau ir tiek, kas yra tikrai sunku, jei nori absuliučiai laikytis taisyklių. smile.gif
Atsakyti