Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(renatele2828 @ 2014 01 20, 09:54)
Nezinau kaip su tom rugstim cia . Kils man jos ar ne , bus matyt su laiku .

Man iki Paleo kildavo rūgštys, ypač po saldumynų, medaus ir varškės sūrio (ir nuo kitų maisto produktų, bet ne taip stipriai). Kadangi dabar nei saldumynų, nei pieno produktų nevalgau (W30), tai tablečių nuo rūgščių nebereikia thumbup.gif Ir bendrai, skrandžio bėdos mažėja.
Atsakyti
renatele2828, jeigu nemokat pacituoti reikiamo posto, tada necituokit iš viso, spauskit Atsakyti ir rašykit ką norit pasakyti.... mirksiukas.gif 4u.gif

Mergaitės, parašykit kas vartojot skrandžio rūgšties kapsules. Kur pirkot ir kokias... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 01 20, 10:12)
Labas rytas smile.gif Na man jos ir gausesnes ir zymiai skausmingesnes, del ko - gal kad riebalu daugiau mityboje

Pas mane atvirkščiai, jokio pms, jokio skausmo, ir daug trumpesnės- 3,4 dienos smile.gif
Atsakyti
Man rytais po ankstyvų pusryčių irgi rūgštys kyla..Anksčiau maniau nuo varškės...bet pasirodo ne tik nuo jos.
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2014 01 20, 09:54)
Labukas . Voretsta neturiu as akmenuku tulzy . Tulzis tik yra letai dirbanti ir megeja nedirbti visai daktarai ja vadina tingine pas mane .

tai gerai kad bent akmenukų neturi, nes tulžies reiks daug mūsų mityboj, ir gal nustos tinginiaut, kai nustosi mušt druskos rūgštį vaistais

Nezinau kaip su tom rugstim cia . Bet kazkurios yra tikrai per daug nes apsemia dantis rugstys nueda dantu emaly , ta savaite kai laikausi daugmaz jusu maitinimosi plano geriu vis dar ir nuo rugsties tabletes . Bet greitu laiku bandysiu po viena isimti is meniu ir ziureti kas cia gausis . Kils man jos ar ne , bus matyt su laiku . Nezinau ar cia sutapimas tik prasidejo man pms dar tokiu gausiu nesu turejusi ir svariu ta prasme be gabaliuku ar kresuliu . Sory kad apie tai rasau bet gal ytakos turi tam maistas be glitimo , ar as cia tik spangstu . Gal jos susinormalizuos irgi . Gal kuriai yra taip ar buvo .

rūgšties ne per daug, o per maža, ir, kai per mažas rūgštingumas maistas neina toliau į žarnyną, o lipa stemple į viršų- nustok mažint rūgštį vaistais, tau jos yra trūkumas ir visos tavo bėdos dėl jos trūkumo.
Mačiau, kad ir Kronas tau pripaišytas- jis irgi su druskos rūgšties trūkumu siejamas- dėl blogo virškinimo, dėl mažo rūgšties kiekio žarnyne ima veistis netinkami gyviai.
Taigi, del netinkamo maisto (per daug angliavandenių) mažėja druskos rūgšties sekrecija skrandyje, rūgštis lipa į burną, tu dar naudoji vaistus kad jos dar labiau sumažintum(tada jau rūgšties iš ties sumažėja tiek, kad nebegraužia stemplės ir gerklės) susigadini visą virškinimą ir turi tai, ką turi- problemų krūvą.
Todėl nustok mušt savo rūgštį- maitinkis kaip reikia, ir visos tavo bėdos su laiku baigsis.
Atsakyti
o man jau antra diena vidurius paleidzia.
snd net nenorejau valgyt ryte.. pykino kazko, nevirskino matyt dar is vakaro unsure.gif

ziurekit, ar taip galim:

saldytas darzoves si maiselio det i garpuodi susalusias, ir garint? ar cia nesamone?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaicy: 20 sausio 2014 - 10:39
QUOTE(jaicy @ 2014 01 20, 11:38)
saldytas darzoves si maiselio det i garpuodi susalusias, ir garint? ar cia nesamone?

žinoma, kad sušalusias, jų atlaidinti nereikia... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2014 01 20, 09:43)
žinoma, kad sušalusias, jų atlaidinti nereikia...  mirksiukas.gif

Rytorasa ne visos ypas as tokios ases yra kompiuterio sferoj mirksiukas.gif siap jau taip ir darau kad spaudziu atsakyti ir rasau . Sory 4u.gif . Voresta bijau iskarto pulti stacia galva del vaistu kreonas prirasytas bet jy as begeriu tik sunkesnio maisto metu o tas buna kada pradeda kasa streikuoti jau skausmai pykinimai . Aciu mergaites kad pakomentavot del pms dekoju matysiu kokios bus kita menesy gal tik sutapimas . schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2014 01 20, 12:16)
Rytorasa ne visos ypas as tokios ases yra kompiuterio sferoj  mirksiukas.gif  siap jau taip ir darau kad spaudziu atsakyti ir rasau . Sory  4u.gif

.   
jei nori ataskyti į mano žinutę, tai ir spausk ATSAKYTI iškart po mano žinute, o ne po kokios kitos. Jei nori parašyti ne atsakymą kuriai nors, tai tada spausk atsakyti pačioj apačioj, kur yra pasirinkimas GREITAS ATSAKYMAS, ATSAKYMAS

Voresta bijau iskarto pulti stacia galva del vaistu kreonas prirasytas bet jy as begeriu tik sunkesnio maisto metu o tas buna kada pradeda kasa streikuoti jau skausmai pykinimai .                                Aciu mergaites kad pakomentavot del pms dekoju matysiu kokios bus kita menesy gal tik sutapimas .  schmoll.gif

matai, tu neparašei ką vartoji- kreonas nėra druskos rūgštį mažinantys, jie tau reikalingi virškinimui- tad pamaniau, kad muši druskos rūgštį, kaip įprastai daro GERL'ininkai. Gerk kreoną kaip prirašyta ,kiek tau reikia, kol susitvarkys virškinimas.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 01 20, 10:30)
jei nori ataskyti į mano žinutę, tai ir spausk ATSAKYTI iškart po mano žinute, o ne po kokios kitos. Jei nori  parašyti ne atsakymą kuriai nors, tai tada spausk atsakyti pačioj apačioj, kur yra pasirinkimas GREITAS ATSAKYMAS, ATSAKYMAS

matai, tu neparašei ką vartoji- kreonas nėra druskos rūgštį mažinantys, jie tau reikalingi virškinimui- tad pamaniau, kad  muši druskos rūgštį, kaip įprastai daro GERL'ininkai. Gerk kreoną kaip prirašyta ,kiek tau reikia, kol susitvarkys virškinimas.

Aciu uz patarimus . ax.gif
Atsakyti
Sveikos, siandien pusryciai: 4 kiausai, saukstas ghee ir avokadas. Sedziu uzledejus, nuo vakar purto. Namie silciausia patalpa tai miegamasis. Visur kitur kaip ledo urve, nesuprantu, tokios sildymo kainos, o rezultato nerasta. Nejau siandien niekur, velniop. Issilydziau sviestuka, uzsimeciau skalbima, susitvarkiau daugmaz darbo reikalus kompu ir igruvus i lova skaitineju jus. Istraukiau eriuko sonkaulius is saldiklio, vakare troskinsiu su darzovem.
Teip ir gyvenam biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Nusipirkau IBERICO sūdytų lašinukų-niu tirpsta burnoj blink.gif wub.gif Po to paskaitau, kad Ispanijos pietuose auginama kiaulių rūšys (tamsios tokios, gražuolės cool.gif ), auginamos laisvėj, maitinasi tik natūraliai. Kaina, aišku, irgi nepaprasta (23lt./kg, bet gavau po 11lt./kg, nes buvo nukainouoti).
user posted image

QUOTE(" voresta " @ 2014 01 19, 20:39)
sveika,
manau, tavo bėdų pradžia yra per mažas druskos rūgšties kiekis skrandyje. Kai vartosi mažiau angliavandenių, druskos rūgšties  turėtų daugėti ir bėdos trauksis.
Pasiskaitinėk atidžiau.

HS rašo:
žmonės su sumažinta druskos rūgšties sekrecija skrandyje, dažnai turi tulžies pūslėje akmenų arba yra kamuojami pankreatito (kasos uždegimo), nes per mažas rūgšties kiekis nesukelia pilno dvylikapirštės žarnos išsiplėtimo, ir atitinkamai, tulžies į ją išmetimo. Tulžis užsistovi pūslėje ir lengviau joje kristalizuojasi. Tulžies gamyba kepenyse sumažėja, kas savo ruožtu pablogina maisto virškinimą. Lygiagrečiai, didėja ir  cholesterolio kiekis, kurio perteklius šiaip su tulžimi būtų pašalinamas.

Be pakankamos druskos rūgšties koncentracijos ir tulžies, kasa pilnai „neįsijungia“ ir neišpila iš savo latakų fermentų, kurie ilgainiui ima virškinti pačią kasą – chroniškas  pankreatitas, pastoviai sutrikęs virškinimas

Gal pradžioje tau net reikėtų vartoti druskos rūgšties kapsules, kol susitvarkys virškinimas. Pasiskaityk Kresser'į ir pati spręsk.

Viskas apie mano mamą, bet neturi žmogus valios atsisakyt grūdinių ir cukraus, visko prisigalvoja, kad tik pateisint savo elgesį.
O druskos rūgšties kapsulės jei padėtų (visą gyvenimą pankreatitai, problemos su kasa, kepenim, dabar dar žarnynas operuotas randėja...)?

QUOTE(jautiena @ 2014 01 19, 20:54)
baisiausia tai statistika tame straipsnyje:
In the early 1900s, one in 20 people developed cancer
In the 1940s, one in 16 people developed cancer
In the 1970s, it was one in 10
Today, it’s one in three
blink.gif

Joooo, o kaip visi pyksta, erzinasi, nervuojasi, jei imi ir pradedi kalbėti, kad tik patys privalo rūpintis savimi, o ne gydytojai, kad galima daug ką pakeisti vien mitybą pakeisdami...Skaudžiausia, kai taip daro artimiausi, mylimi žmonės sad.gif

QUOTE(renatele2828 @ 2014 01 20, 11:16)
Aciu mergaites kad pakomentavot del pms dekoju matysiu kokios bus kita menesy gal tik sutapimas . 

PMS yra priešmenstruacinis sindromas smile.gif . Jūs turbūt turėjot omeny menstruacijas, o ne PMS 4u.gif Man mėnesinių (mmm, jei norit trumpiau wink.gif) ciklas tapo pastovus-27 d. , tiesa gausumas nesumažėjo, bet jos nebeskausmingos thumbup.gif
Atsakyti