Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(Gervuoge @ 2014 01 19, 17:20)
aciu  4u.gif  bet vis vien, nesugebu susirasti info

Pusryčiams kiaušiniai (bet kaip) su daržovėm (bet kokiom- žaliom, troškintom, raugintom)
Pietums- Mėsa (bet kaip), su daržovėm- kepsniai su salotom, troškiniai, sriubos, apkepai.
Vakarienė- salotos, ar tas pats, kaip pietums
Esmė valgai kiaušinius, mėsą, žuvį, daržoves. Ką tik sugebi paruošti su jomis, tą ir valgai biggrin.gif Lašinukus su daržovėm. Riebalo daugiau, mėsos mažiau. Daržovių daug. Psio smile.gif
Atsakyti
fsio, perskaiciau apie kandidoze is "vaitas". ir viskas, persirastartinau: matau darytas klaidas: suriai, medus doh.gif persivalgymai doh.gif na, ka gi susiimsiu kazkaip. bet man negerai likti be visiskai jokiu bulviu, todel jas palieku. va pries 2 val suvalgiau daug kopustu/morku salotu su aliejum ir virtu bulviu. dar papildomai bulviu ir sviesto. na ir aprimo vos vos seletekis...
Atsakyti
QUOTE(Radmile @ 2014 01 19, 11:50)
Laba,
aš užsiėmiau naikinti candida, jau maždaug savaitė taip maitinuosi, nu bet lomkės man tai ne tas žodis  doh.gif Žiūriu į vaisius, saldumynus ir verkt noriu  doh.gif  biggrin.gif  Jei nematyčiau pagerėjimo ant savo veido nežinau kaip čia būtų  ax.gif   Nu bet ištversiu kaip nors  smile.gif

Man tik iškilo klausimas, kai pradėjau taip maitintis (jokio cukraus, jokių miltų, grudų, vaisių, mėsos valgau, bet gal kokį 1 kartą dienoje, ne daugiau 100g, tiesa geriu papildus candidos naikinimui), man žiauriai silpna  doh.gif kiekvieną kartą atsistojus galva taip susvaigsta, kad rodos nukrisiu  doh.gif , energijos O. Sakau ar čia candida miršta, gal vandens per mažai geriu  g.gif Ar buvo kam taip ?

Šiaip daug kur rašo, kad pieno produktų negalima, naikinant kandida, bent pirmas 4 savaites . O candidos naikinimui skaičiau efektyviausias oregano aliejus.

Pirmas savaites buvao panasiai, dabar jau geriau su energija. Tik su Candidos naikinimu reiktu man pasitempt, nes vis vien po obuoli ar banana i diena suvalgau.., paleo saldumyno vieno kito vis dar paragauju.., ir riesutam, moliugu seklytem, negaliu atsispirti, ypac vakarais doh.gif. Bet pagerejima matau, reik tik dar labiau pasistengt su mitybos rezimu, nu ir matyt papildu vis delto pavartot... g.gif.
QUOTE(Gricė @ 2014 01 19, 14:45)
Sveiki,
kas tie tapiokos miltai? Jei jie tinkami W30, tai kur jų būna pirkti?
Labai pasiilgau kokių blynelių ar kažko panašaus  ax.gif

Dar turiu klausimą: kur perkate kakavos sviestą už padorią kainą? Siunčiatės? Pradėjau iš anksto galvoti, nes kai visai išbaigsiu, ne laikas bus ieškoti  verysad.gif

Dariau varskecius su tapijokos miltais, tokie kazkokie guminiai gavos smile.gif.
Kakavos sviesto Naujosios Rutos parduotuvej perku. Nenaudoju jo labai daug, tad kazkaip neatrodo brangus 100 g lyg tai ~5 Lt.
Papildyta:
QUOTE(bituteba @ 2014 01 19, 16:57)
fsio, perskaiciau apie kandidoze is "vaitas". ir viskas, persirastartinau: matau darytas klaidas: suriai, medus  doh.gif persivalgymai  doh.gif na, ka gi susiimsiu kazkaip. bet man negerai likti be visiskai jokiu bulviu, todel jas palieku. va pries 2 val suvalgiau daug kopustu/morku salotu su aliejum ir virtu bulviu. dar papildomai bulviu ir sviesto. na ir aprimo vos vos seletekis...

Nesuprantu, kodel taip tos bulves svarbios ir reikalingos? Ir prie morku salotu? Gyvenime neisivaziduociau prie morku/kopustu salotu bulviu noret g.gif. Man lengviausia buvo bulviu atsisakyt. Cia turbut kaip kam kas... O sviesta paprasta naudojat? Juk irgi pieno produktas. As tik ghi, ant kurio kai kada kepu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <tundra>: 19 sausio 2014 - 17:04
QUOTE(bituteba @ 2014 01 19, 17:14)
help, mergaites  verysad.gif

man taip suprastejo situacija su dantu jautrumu 

Savo poste mini, kad valgai daug mesos. Gal padaugini baltymo? Baltymo padauginimas pridaro bedu. Kazkas tau rase apie baltymo padauginima ir tavo problema su rugsciomis seilemis, dantuku jautruma, gal praleidai?
Atsakyti
apie vezi
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 01 19, 20:55)

geras straipsniukas
Atsakyti
bituteba - o bulves padeda tau nuo tos rugsties? g.gif As tai pora kartu paragavus esu su darzovem - viena buvo virta, kita kepta su lupena, po abieju praejus mazdaug 15 min. taip skaudejo skrandy ir rugstys kilo, kad kaip drakonas galeciau spjaudytis doh.gif Kaip ydomiai, kazkaip man vis ne taip, kaip kitiems doh.gif
Paleo ne ta mityba, kur galima griesyt y valias, beleka valgyt ir prikast paleo patiekalu ir tiketis rezultatu. Tiesa pasakius, smogia gerai antru lazdos galu uz tokius dalykus schmoll.gif Tom dienom kai valgau ryzius ar grikius ( na cia karta du y savaite), grieztai ta diena mazinu riebalus. Nes arba tu vaziuoji ant gliukozes is angliavandeniu, arba ant riebalo - vienu uzpakaliu visos zoles neapsi**si kaip mano geras draugas sakydavo schmoll.gif Jeigu paleo tai paleo, jeigu nuodemiavimo dienos, riebalo tada neliesciau schmoll.gif O tai po to gaunas, kad ir svoris uzauga ir visokie biesai pradeda darytis.
Man dantis skaudejo tik karta - bandant zaliavalgiaut po kasdienes citrusiniu vaisiu dozes doh.gif Va ten tai isjautreje dantys tikrai nuo apelsinu ir greipfrutu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 19 sausio 2014 - 20:09
QUOTE(renatele2828 @ 2014 01 19, 00:35)
Bandysiu po biski reik kazka keisti nes nesibaigiantys skausmai ir blogumai neisnyksta .

sveika,
manau, tavo bėdų pradžia yra per mažas druskos rūgšties kiekis skrandyje. Kai vartosi mažiau angliavandenių, druskos rūgšties turėtų daugėti ir bėdos trauksis.
Pasiskaitinėk atidžiau.

HS rašo:
žmonės su sumažinta druskos rūgšties sekrecija skrandyje, dažnai turi tulžies pūslėje akmenų arba yra kamuojami pankreatito (kasos uždegimo), nes per mažas rūgšties kiekis nesukelia pilno dvylikapirštės žarnos išsiplėtimo, ir atitinkamai, tulžies į ją išmetimo. Tulžis užsistovi pūslėje ir lengviau joje kristalizuojasi. Tulžies gamyba kepenyse sumažėja, kas savo ruožtu pablogina maisto virškinimą. Lygiagrečiai, didėja ir cholesterolio kiekis, kurio perteklius šiaip su tulžimi būtų pašalinamas.

Be pakankamos druskos rūgšties koncentracijos ir tulžies, kasa pilnai „neįsijungia“ ir neišpila iš savo latakų fermentų, kurie ilgainiui ima virškinti pačią kasą – chroniškas pankreatitas, pastoviai sutrikęs virškinimas

Gal pradžioje tau net reikėtų vartoti druskos rūgšties kapsules, kol susitvarkys virškinimas. Pasiskaityk Kresser'į ir pati spręsk.

Ar tulžyje akmenų nėra?
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 01 19, 17:55)

baisiausia tai statistika tame straipsnyje:
In the early 1900s, one in 20 people developed cancer
In the 1940s, one in 16 people developed cancer
In the 1970s, it was one in 10
Today, it’s one in three
blink.gif
Atsakyti
QUOTE(<tundra> @ 2014 01 18, 21:59)
As norejau i candidos naikinimo tema - o jei vien Pau d'Arco gert, bus bent kiek poveikis? Turiu as jo, galvoju reiktu suvartot, jei bus blogiau candidai g.gif. Ir taip jau jauciu, kad mazeja jos blogoji itaka mano organizmui. Ir dar - pieno produktu jokiam pavidale negalima jei kovojam su candida, na, pvz., varskes koki karta savaitej, kokio chedar surio? g.gif

as geriau pries Paleo sias kapsules. situacija tikrai gerejo- isgeriau puse bonkutes.
Papildyta:
QUOTE(Šelma @ 2014 01 19, 14:45)
Visus savo desertus vienon lentynon sukroviau  smile.gif  http://eglesnamuciai...dumynai_19.html

nuostabiai! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 01 19, 21:57)
as geriau pries Paleo sias kapsules. situacija tikrai gerejo- isgeriau puse  bonkutes.
Papildyta:
nuostabiai! thumbup.gif

Labukas . Voretsta neturiu as akmenuku tulzy . Tulzis tik yra letai dirbanti ir megeja nedirbti visai daktarai ja vadina tingine pas mane . Nezinau kaip su tom rugstim cia . Bet kazkurios yra tikrai per daug nes apsemia dantis rugstys nueda dantu emaly , ta savaite kai laikausi daugmaz jusu maitinimosi plano geriu vis dar ir nuo rugsties tabletes . Bet greitu laiku bandysiu po viena isimti is meniu ir ziureti kas cia gausis . Kils man jos ar ne , bus matyt su laiku . Nezinau ar cia sutapimas tik prasidejo man pms dar tokiu gausiu nesu turejusi ir svariu ta prasme be gabaliuku ar kresuliu . Sory kad apie tai rasau bet gal ytakos turi tam maistas be glitimo , ar as cia tik spangstu . Gal jos susinormalizuos irgi . Gal kuriai yra taip ar buvo .
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2014 01 20, 09:54)
Sory kad apie tai rasau bet gal ytakos turi tam maistas be glitimo , ar as cia tik spangstu . Gal jos susinormalizuos irgi . Gal kuriai yra taip ar buvo .

Labas rytas smile.gif Na man jos ir gausesnes ir zymiai skausmingesnes, del ko - gal kad riebalu daugiau mityboje g.gif Nes palyginimui kai riebalu buvo minimumas pas mane ir nevalgiau mesos - mm dazniausiai trukdavo tris keturias dienas ir tai negausiai schmoll.gif
Atsakyti