Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(Egliukasz @ 2014 01 19, 12:43)
Bet kokios seklos pakepintos pasidaro jau nebegeros mums schmoll.gif

Bet aš nei sezamo, nei sėmenų niekur nekepinu biggrin.gif Vartoju užberdama ant jau gatavo maisto: blynų, mišrainių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2014 01 19, 12:12)
Gali būti, kad medžiagų apykaita pereina nuo angliavandeniais varomos, anr riebalų- angliavandenių, kaip ir negauna, o naują kurą priimti dar tik mokosi  4u.gif  Man taip buvo, savaitę, gal dvi trūko ir susitvarkė  4u.gif

Nemuškite, ale sukūriau naują desertą ir pasidalinti noriu  biggrin.gif Sublenderinau moliūgą, kelias datules ir kokoso aliejaus užpyliau- "marmeladiniai" saldainiukai  wub.gif

Miltus noriu pake7sti del vaiku pati nesu perdaug ju megeja
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2014 01 19, 14:20)
Miltus noriu pake7sti del vaiku pati nesu perdaug ju megeja

Kokoso drožles (parduotvėse, pakeliuose parduoda) sumalu blenderyje ir turiu kokoso miltus smile.gif Pamalus daugiau, pasidaro kokoso sviestas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2014 01 19, 14:16)
Bet aš nei sezamo, nei sėmenų niekur nekepinu  biggrin.gif  Vartoju užberdama ant jau gatavo maisto: blynų, mišrainių  mirksiukas.gif

As tavo posta pacitavau tik todel, kad apie seklas kalbama ir tiesiog pridurt norejau, kas tinka, kas ne 4u.gif drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(Šelma @ 2014 01 19, 14:12)
Nemuškite, ale sukūriau naują desertą ir pasidalinti noriu  biggrin.gif Sublenderinau moliūgą, kelias datules ir kokoso aliejaus užpyliau- "marmeladiniai" saldainiukai  wub.gif

Nu ir isradingumas thumbup.gif
As vakar cheesecake kepiau sveciams - philadelphia a la varske/suris ( nezinau is tikro, kas ten do daiktas) sumaisyta su tryniais ir atskirai isplaktubaltymu, sauja melyniu, saukstas tapiocos miltu smile.gif Skanu buvo biggrin.gif
Nepykit, kas laikotes whole30 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 01 19, 14:44)
As vakar cheesecake kepiau sveciams - ...saukstas tapiocos miltu

Sveiki,
kas tie tapiokos miltai? Jei jie tinkami W30, tai kur jų būna pirkti?
Labai pasiilgau kokių blynelių ar kažko panašaus ax.gif

Dar turiu klausimą: kur perkate kakavos sviestą už padorią kainą? Siunčiatės? Pradėjau iš anksto galvoti, nes kai visai išbaigsiu, ne laikas bus ieškoti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gricė: 19 sausio 2014 - 14:47
Visus savo desertus vienon lentynon sukroviau smile.gif http://eglesnamuciai...dumynai_19.html
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2014 01 19, 15:45)
Sveiki,
kas tie tapiokos miltai? Jei jie tinkami W30, tai kur jų būna pirkti?

Whole30 esme ir yra menesis be desertu, visokiu skanumynu ir t.t.
Siaip paleo juos naudoja, bet blyneliams jie nelabai, geriau kokoso smile.gif Mano sese nezinodama pridejo, sake kazkokie keisti isejo, kaip spurgos biggrin.gif biggrin.gif
As viska perku UK, pas mus didelis pasirinkimas parduotuviu, kur gali visko rast a la sveikuolisko biggrin.gif
Selma - graziai atrodo skanumynai thumbup.gif O ir bloga paskaitinesiu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 19 sausio 2014 - 15:23
sveikos merginos, kur man surasti sios dietos meniu ar nuo ko pradeti?
Noretusi isbandyti, bet isvairiuose saltiniuose vis kitaip raso... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2014 01 19, 16:30)

http://paleo.forumotion.eu/c1-paleo 4u.gif
Atsakyti
help, mergaites verysad.gif

man taip suprastejo situacija su dantu jautrumu doh.gif negaliu net sypsotis, buvau vakar pas dantista - galvojau is kedes pasoksiu. burnoj rugscios seiles skiriasi istisai. skaitau kiek imanoma ir HS ir googlej, kaip ir viskas aisku. taciau kodel, kaip pradejau vartoti daug mesos ir riebalu man situacija apsiverte aukstyn kojom ? as siuo metu bandau sarminti situacija, sviezios darzoves kuo daugiau, virtos bulves. ar gali buti, kad jei neoaduodu i skrandi riebios daug mesos ir riebalu, tu mano skrandzio sulciu issiskiria gerokai per daug ? g.gif kad nevirsitu virskinant anglius ir krakmola ? aisku, as paleo nesaziningai laikausi, ar galejau padauginti varskes suriu, grietines, kiausu ? g.gif
visaip galejo buti ? bet ka dabar staigiai daryti ? kaip situacija taisyti. kaip per nervus kerta tos rugscios seiles, beprotiskas jautrumas doh.gif
seniau, po gerus pietu 100 % paleo dar gera rieke lasiniu sudytu uzkrimsdavau ir jausdavau ta stipresni seileteki ... g.gif
matyt as persistengiau, visur reikia saiko ir porciju prasme ir medziagu santykio prasme ...
nu aisku galiu cia prielaidas daryti, kaip help ka man db daryti ? kaip tas seiles rugscias numusti ?
isskaiciau daug ka nete, bet kas efektyviausiai ? jokiu kitu nusiskundimu nera - nei skausmu nieko. dantistas liepe ieskoti helicobacterio, kazkada seniai kraujas parode teigiama rezultata. bet niekad nesiskundziau taip. karta teko, kai laukiausi, bet bananai, bulves nusarmino situacija, dar vanduo sui vos vos citrina.
db irgi bandysiu panasiai pagyventi ?
ar gal geriau duoti skrandzio sultims mesos daugiau kad turetu ka veikti ir susitvarkys ?

ai, pries tai dar labai buvo sutrike salinimas, tai padidinau baltymu kieki, ir susitvarke. riebalu daug vartoju.
svoris nesikeicia
Atsakyti
aciu 4u.gif bet vis vien, nesugebu susirasti info blush2.gif
pasiklydau ieskojimuose, o gal ir nera kazkokio konkretaus meniu pradedantiems?
sukonkretinta pavyko rasti 9 dienu meniu, taciau zalio kiausinio ir virtu morku as noreciau atsisakyti ir uzkeisti kazkuo kitu..zodziu, nerandu, padekite blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2014 01 19, 16:30)
Man pradžiai informatyvus štai šitas JustDi postas
QUOTE(JustDi @ 2014 01 19, 00:55)
Paleo principas - valgai, kai isalksti. Jokia kita priezastis negalioja (laikas, proga, liudesys, etc) jei jus isalkstat 3 kartus per diena, tiek kartu irvalgykit, jei 4, tai 4. Pamazu viskas normalizuosis ir valgysit reciau. Ghi, tai isgarintas sviestas, nuoroda kaip pasigaminti idejo mergaites, galima nusipirkti lenku parduotuveje, jis kibireliuose. Jei nevalget vaisiu iki siol, tai ir nevalgykit. Saldziosios bulves nera blogai, ne kasdien ir nedaug tikrai nepakenks, bet jei tik galit jas valgyt. Jei bekoniukas tinka, tai gerai, gal nereikia kiekviena diena? Darzoviu pridekit kiekvienam maitinimui, tik rinkites saugias sau. Man sis meniu ne naujas, as visada taip maitinuosi (gal isskyrus sventinius periodus). Daryk pokycius, tik nekeisk visko iskart, bandyk, ragauk, ziurek kaip kasa reaguos, ivesk po viena naujove, jei bus blogiau, zinosi nuo ko. Jau bus zymiai geriau visu miltu ir kruopu nevalgant 4u.gif

Aš irgi tik pradedančioji. Valgau mėsą (kiauliena, vištiena, jautiena, sūdyti lašiniai, subproduktai) žuvį, daržoves. Kadangi noriu numesti truputį svorio, tai 30 dienų nevalgau pieno produktų ir vaisių. Jokio cukraus, jokių miltų.
Čia nėra griežto meniu kaip kad kitose dietose. Nėra tokio pūsryčiams: kiaušinis, salota, kava..., pietums: virta vištos krūtinėlė, pomidoras ir t.t.
Valgai leistinus produktus ir psio. Tik kad prie puodų dabar daugiau stoviu ax.gif
Atsakyti