Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(Šelma @ 2014 01 19, 00:30)
O aš šiandien blynus daržovių valgiau.  Salierą, morkas ir svogūnus smulkiau sutarkavau, įmušiau kiaušinių

Aš irgi kepu daržovių blynus, tik ne morkų, o moliūgo tarkuoju, dar topinambo. Anksčiau ir cukinijos, bet jau baigėsi ji naminė, tai vakar be jos kepiau. Kokoso drožlių nededu, bet kartais su kokoso aliejumi valgau, užsiberdama sezamo sėklų ant jau iškeptų blynų smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Merginos, ar galima mums avinžirnių miltus naudoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2014 01 19, 10:16)
Sveikos  smile.gif

Merginos, ar galima mums avinžirnių miltus naudoti?  g.gif

Avinžirniai į sąrašą neįeina, manyčiau, jog ir jų miltai taip pat 4u.gif
Atsakyti
Miltai dazniausiai kokoso, migdolu, tapiocos vartojami paleo 4u.gif Avinzirniai neyeina y sarasa, o kam juos noretum naudot d`esprit? 4u.gif
Atsakyti
Laba,
aš užsiėmiau naikinti candida, jau maždaug savaitė taip maitinuosi, nu bet lomkės man tai ne tas žodis doh.gif Žiūriu į vaisius, saldumynus ir verkt noriu doh.gif biggrin.gif Jei nematyčiau pagerėjimo ant savo veido nežinau kaip čia būtų ax.gif Nu bet ištversiu kaip nors smile.gif

Man tik iškilo klausimas, kai pradėjau taip maitintis (jokio cukraus, jokių miltų, grudų, vaisių, mėsos valgau, bet gal kokį 1 kartą dienoje, ne daugiau 100g, tiesa geriu papildus candidos naikinimui), man žiauriai silpna doh.gif kiekvieną kartą atsistojus galva taip susvaigsta, kad rodos nukrisiu doh.gif , energijos O. Sakau ar čia candida miršta, gal vandens per mažai geriu g.gif Ar buvo kam taip ?
QUOTE(<tundra> @ 2014 01 18, 22:59)
As norejau i candidos naikinimo tema - o jei vien Pau d'Arco gert, bus bent kiek poveikis? Turiu as jo, galvoju reiktu suvartot, jei bus blogiau candidai g.gif. Ir taip jau jauciu, kad mazeja jos blogoji itaka mano organizmui. Ir dar - pieno produktu jokiam pavidale negalima jei kovojam su candida, na, pvz., varskes koki karta savaitej, kokio chedar surio? g.gif

Šiaip daug kur rašo, kad pieno produktų negalima, naikinant kandida, bent pirmas 4 savaites . O candidos naikinimui skaičiau efektyviausias oregano aliejus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Radmile: 19 sausio 2014 - 11:50
QUOTE(Egliukasz @ 2014 01 19, 10:51)
Miltai dazniausiai kokoso, migdolu, tapiocos vartojami paleo 4u.gif Avinzirniai neyeina y sarasa, o kam juos noretum naudot d`esprit? 4u.gif

Užmačiau, kad tokių yra ir sugalvojau pasiklaust, ar naudojami paleo mityboj, būčiau nusipirkus, tiesiog kad būtų namie, jei kažkada prireiktų smile.gif
Atsakyti
o tai jus tas sezamo seklas kur naudojat ir ar daznai na dar pvz semenu seklos skanios igi yra juk irgi galima,,,,,
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2014 01 18, 23:11)
Aciu uz nuoroda viskas aisku .  Dekuj .

Labas rytas aciukas uz paaiskinimus jautiena dekuj labai . As ir negaliu daug privalgyti turiu maitintis po 5.6 kartus dienoj stengiuosi daryt ilgesniu tarpus .del miltu as ir norejau paklausti neuzmaciau niekur kad butu kokoso miltu . Bet maciuo miltu be gliuteino kazi kiek jose yra tiesos .as bekona perku sveriama ir tos pacios rusies mazai pasudyta . O jei perku indeliuose kur buna visuose sopinguose tai nusisauk y burna isidet negalima surus labai . Atsidarys siandie sopingai varysiu pirkti avokadu ir sviesto bandysiu daryti ghe.
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2014 01 19, 11:10)
Labas rytas aciukas uz paaiskinimus jautiena dekuj labai . As ir negaliu daug privalgyti turiu maitintis po 5.6 kartus dienoj stengiuosi daryt ilgesniu tarpus .del miltu as ir norejau paklausti neuzmaciau niekur kad butu kokoso miltu . Bet maciuo miltu be gliuteino kazi kiek jose yra tiesos .as bekona perku sveriama ir tos pacios rusies mazai pasudyta . O jei perku indeliuose kur buna visuose sopinguose tai nusisauk y burna isidet negalima surus labai . Atsidarys siandie sopingai varysiu pirkti avokadu ir sviesto bandysiu daryti ghe.

Nereikia tau kol kas jokiu miltu, o ypac tu begliuteniu. Valgyk paprastai - mesa+darzoves+truputis riebalo arba zuvis+darzoves+riebalas. Viskas, nereikia kol kas nieko daugiau, su laiku, ziuresi. Kokosu miltu yra B&H, ten yra ir migdolu miltu ir visa kt,. bet nelaidyk pinigu, valgyk paprastai, su laiku zinosi ko tau dar reikia ar nerreikia. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiktak @ 2014 01 19, 12:04)
o tai jus tas sezamo seklas kur naudojat ir ar daznai na dar pvz semenu seklos skanios igi yra juk irgi galima,,,,,

Aš sezamą naudoju labai retai - turbūt tik ant blynų ir kartais įberiu į mišraines.
Apie sėmenis skaičiau kažkur, kad jei nesmulkintos, tai praktiškai ir iškakojamos neįsisavintos. Ar tiesa?
Atsakyti
QUOTE(Radmile @ 2014 01 19, 12:50)

Gerk daugiau vandens, siek tiek angliu padidink ( burokeliai, morkos, saldi bulve kartais), arba turek gliukozes tableciu po ranka pirmai savaitei 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Laisvė @ 2014 01 19, 13:28)

Bet kokios seklos pakepintos pasidaro jau nebegeros mums schmoll.gif
O ir siaip, tos, kurios turi daug omega 6, ju reiktu vengti.
As linu semenis vartojau, kai turejau skrandzio opu pries 10 metu, bet as jas uzpildavau vandeniu ir palikdavau pernakt, o tada ryte gerdavau tik ta glitu vandenuka, be seklu smile.gif Karta paragavau tokiu isbrinkintu, vos spejau y tualeta nubegt, vidurius paleido lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Radmile @ 2014 01 19, 12:50)
kiekvieną kartą atsistojus galva taip susvaigsta, kad rodos nukrisiu  doh.gif , energijos O. Sakau ar čia candida miršta, gal vandens per mažai geriu  g.gif Ar buvo kam taip ?

Gali būti, kad medžiagų apykaita pereina nuo angliavandeniais varomos, anr riebalų- angliavandenių, kaip ir negauna, o naują kurą priimti dar tik mokosi 4u.gif Man taip buvo, savaitę, gal dvi trūko ir susitvarkė 4u.gif

Nemuškite, ale sukūriau naują desertą ir pasidalinti noriu biggrin.gif Sublenderinau moliūgą, kelias datules ir kokoso aliejaus užpyliau- "marmeladiniai" saldainiukai wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šelma: 19 sausio 2014 - 13:12