Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(jautiena @ 2014 01 18, 22:13)
gal MDA tongue.gif as po marksdailyapple foruma panardau ir pastebejau, kad ekstremumu ten mazai...
o cia labai daug ir daznai yra sakoma "ne, negalima". o kuo daugiau suvarzymu, kuo daugiau "NE" tuo didesne "FAIL" tikimybe.

drinks_cheers.gif Cia jau gavosi kazkokia gydomoji dieta, kuri labai nutolo nuo Paleo, paprasto mitybos budo, atsisakant junk'o ir visu kruopu.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 01 19, 00:13)

o man labiau patinka mda,s
kokia pilnatis grazi kieme lotuliukas.gif

QUOTE(JustDi @ 2014 01 19, 00:18)
drinks_cheers.gif Cia jau gavosi kazkokia gydomoji dieta, kuri labai nutolo nuo Paleo, paprasto mitybos budo, atsisakant junk'o ir visu kruopu.

Tai kruopas valgom ir nesukam sau galvos?
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 01 18, 22:13)
gal MDA tongue.gif as po marksdailyapple foruma panardau ir pastebejau, kad ekstremumu ten mazai...
o cia labai daug ir daznai yra sakoma "ne, negalima". o kuo daugiau suvarzymu, kuo daugiau "NE" tuo didesne "FAIL" tikimybe.

Atsiprasau nemoku parasyti po komentaru tai rasau taip darzovies per piet isigarinu paprika su farsu jautienos viduj ir kelios morkytes ir brokoliai . Bet po poros valandu jauciasi alkis jau ir turi kazka galvoti uzkisti skrandy iki vakarienes o vakarienei kokia trinta darzoviu sriuba su frikadelem . Skirtumas labai yra kur mesa riebesne ir kur liesesne . Cocoso aliejaus radu saisbury nusipirkau bet sviesto neradau sveikuoliu pardej teks kitam mieste paieskoti . Kas tas ghi neikertu niekaip ir nerandu paiaskinimo forume . Vaisiu negaliuzaliu nebent vel garinti tik . Bulvese daug anglevandeniu yra . Bekoniuka rytais tai tik savaite tedarau taip nezinau kuom cia baigsis arba nebus blogai arba bus . Paziuresiu . Avokada esu bandziusi bet jis man buvo perriebus bet tada dar dziuvesius ir krekerius griauziau . Reiks pabandyti . O kaip tavo pacios kasa reagavo y nauja meniu . Bandysiu po biski reik kazka keisti nes nesibaigiantys skausmai ir blogumai neisnyksta .
Papildyta:
QUOTE(renatele2828 @ 2014 01 18, 22:33)
Atsiprasau nemoku parasyti po komentaru tai rasau taip darzovies per piet isigarinu paprika su farsu jautienos viduj ir kelios morkytes ir brokoliai . Bet po poros valandu jauciasi alkis jau ir turi kazka galvoti uzkisti skrandy iki vakarienes o vakarienei kokia trinta darzoviu sriuba su frikadelem . Skirtumas labai yra kur mesa riebesne ir kur liesesne . Cocoso aliejaus radu saisbury nusipirkau bet sviesto neradau sveikuoliu pardej teks kitam mieste paieskoti . Kas tas ghi neikertu niekaip ir nerandu paiaskinimo forume . Vaisiu negaliuzaliu nebent vel garinti tik . Bulvese daug anglevandeniu yra . Bekoniuka rytais tai tik savaite tedarau taip nezinau kuom cia baigsis arba nebus blogai arba bus . Paziuresiu . Avokada esu bandziusi bet jis man buvo perriebus bet tada dar dziuvesius ir krekerius griauziau . Reiks pabandyti . O kaip tavo pacios kasa reagavo y nauja meniu . Bandysiu po biski reik kazka keisti nes nesibaigiantys skausmai ir blogumai neisnyksta .

LT sala sianakt grazi ziema prasideda .
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2014 01 19, 00:35)
Kas tas ghi neikertu niekaip ir nerandu paiaskinimo forume .

http://www.jogosmity...ndex.php?id=602 smile.gif
Atsakyti
Kodel jus saipotes? Zmogus nori but paleo, bet juk parase kad pankreatitu serga, tai kazkaip turi surast sau kompromisa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2014 01 19, 00:39)
Kodel jus saipotes? Zmogus nori but paleo, bet juk parase kad pankreatitu serga, tai kazkaip turi surast sau kompromisa  4u.gif

permeciau akimis, bet taip ir nesupratau, katra cia saiposi is naujos musu nares?
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2014 01 18, 22:35)
Papildyta:

LT sala sianakt grazi ziema prasideda .

Paleo principas - valgai, kai isalksti. Jokia kita priezastis negalioja (laikas, proga, liudesys, etc) jei jus isalkstat 3 kartus per diena, tiek kartu irvalgykit, jei 4, tai 4. Pamazu viskas normalizuosis ir valgysit reciau. Ghi, tai isgarintas sviestas, nuoroda kaip pasigaminti idejo mergaites, galima nusipirkti lenku parduotuveje, jis kibireliuose. Jei nevalget vaisiu iki siol, tai ir nevalgykit. Saldziosios bulves nera blogai, ne kasdien ir nedaug tikrai nepakenks, bet jei tik galit jas valgyt. Jei bekoniukas tinka, tai gerai, gal nereikia kiekviena diena? Darzoviu pridekit kiekvienam maitinimui, tik rinkites saugias sau. Man sis meniu ne naujas, as visada taip maitinuosi (gal isskyrus sventinius periodus). Daryk pokycius, tik nekeisk visko iskart, bandyk, ragauk, ziurek kaip kasa reaguos, ivesk po viena naujove, jei bus blogiau, zinosi nuo ko. Jau bus zymiai geriau visu miltu ir kruopu nevalgant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 19, 00:48)
permeciau akimis, bet taip ir nesupratau, katra cia saiposi is naujos musu nares?

Sorry, susirode neteisingai biggrin.gif pilnatis veikia sad.gif
Atsakyti
PILNATIS, ką? biggrin.gif

QUOTE(Nidulia @ 2014 01 18, 22:12)
Galit gi ne tik garinti, bet virti, tusinti, troskinti.

Kuo skirasi tušinti ir troškinti?

QUOTE(jautiena @ 2014 01 18, 23:13)

Yra tiesos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hippie: 19 sausio 2014 - 00:08
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 18, 22:48)

Aciu uz nuoroda viskas aisku . Dekuj .
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 18, 22:29)
o man labiau patinka mda,s
kokia pilnatis grazi kieme  lotuliukas.gif
Tai kruopas valgom ir nesukam sau galvos?
As noriu pasakyt, kad nereik taip visko sukomplikuot, nes cia jau beveik gaunas "is didelio rasto, isejo is krasto".

mane paleo uzkabino del to, kad viskas labai paprasta, o kartu logiska ir pagrista. paleo labai paprasta ir greita paaiskinti, nera kruvos painiu taisykliu, kaip kad n-dienu valgom ta, n-dienu ana ir n-dienu isvis nieko nevalgom ir pan.
paleo mityboj atsisakoma grudiniu ir cukriniu produktu, seklu alieju, pusfabrikaciu ir kitokiu perdirbtu maisto produktu. maistas yra perkamas kaip patiekalu ingridientai, o ne iskart kaip patiekalai turintys kruvas ingridientu. is tu indridientu namuose yra gaminami valgiai paprastais ir patogiais metodais. valgom sociai ir valgom kai issalkstam. SIMPLES mirksiukas.gif
pvz MDA niekas ant kryziaus nekala nei kepimo, nei saltienos virimo. aisku pvz vien kepti nera gerai, ivairoves reikia visur.

renatele2828: su kasos problemom man neteko susidurti, bet jeigu per dvi valandas issalkstat, tai tikriausiai per mazai valgot... riebesnis maistas aisku pagelbetu, bet jeigu negalit, tai negalit.
o bacon, as kuri laika jau nevartoju, nes bjaurus jis man pasidare, kazkoks pripumpuotas, isbrinkintas, na netikras ir visada per surus. pirkau ir is skirtingu mesininku ir is supermarketo, na nekas nekas... ir isvis kiauliena perku labai retai, nes mano manymu kokybe jos prasta ir smirdi man ji...
ties kokoso sviestu irgi neuzsiciklinkit - nieko ten stebuklingo, tikrai. kelis kartus pirkau, kaip saldaini sulaiziau, nei tai valgis, nei patiekalas, nerimta ir tiek. uz ta pati piniga galima 4 avokadus nukauti ir tikrai nera tokie riebus, pabandykit vel. galima sutrinti ir kaip padaziuka prie salotyciu su al.aliejum ir citrina mmmm, net seiles burnoj susikaupe...

as siandien virtu burokeliu prisirijus. ismulkinau svogunuko ir raug. agurkiuku, al. aliejaus ir apsiedimas. bet pries tai akis uzkliuvo uz spintelej antrus metus beliudincia pupeliu skardine, tai sakau, ai reik sunaudot. tinka prie burokiuku pupeles skonio atzvilgiu, mociute visalaik taip gamindavo, bet kaip mano pilvuj jos nepatiko, tai ojoj doh.gif guliu dabar lovoj ir manau, kad antklodes kampus reik priristi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 19 sausio 2014 - 00:19
O aš šiandien blynus daržovių valgiau. Salierą, morkas ir svogūnus smulkiau sutarkavau, įmušiau kiaušinių ir kadangi kokoso drožlių neturėjau, tai šmotelį sūrio sutarkavau sulipinimui. Kita kart morkų nedėsiu, bus "bulviniai" blynai iš saliero wub.gif
Atsakyti