Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(Gricė @ 2014 01 12, 09:42)
Na, šitas klausimas ir man rūpi. Aš valgau tris kartus, valgau sočiai, bet net tarp trijų valgymų praalkstu. Tada geriu gryną vandenį arba žolelių arbatą. Naminių žolelių arbata, kaip suprantu, W30 leidžiama?

Tiesiog tikiu ir laukiu, kad ateis tas metas, kai užteks 1-2 valgymų. Laukime, tiktak. Aš antras mėnuo Paleo, tai gal dar ne laikas  g.gif

Man ketvirtas mėnuo paleo, bet dar net nesvajoju apie valgymą kartą dienoje smile.gif
Valgau 2-3 kartus, priklausomai nuo darbo grafiko, nuotaikos ir t.t. Savaitgalį dažniau būna 2 kartai, darbo dienomis 3. Tiesa, darbo dienomis pusryčiai būna neperšaunama kava, o po to du normalūs valgymai.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 11, 20:08)
Nu tiksliai, juk ne siaip sau eisiu, prireme mane, jau net nejuokinga. O kokiu tyrimu prasytis mano atveju?
Geriausia tokiu atveju kviestis greitaja. Su tokiais skausmais ligonineje labia greitai ir labia placius tyrimus padare. Mano mama kai isveze, tai maksimalius tyrimus padare per 2 dienas.

niu va, pati žinai ką daryti- bet jei nenori gultis į ligoninę, eik pas šeimos daktarę, jau ji tai žinos kokius tyrimus tau paskirti.

QUOTE(Azu @ 2014 01 11, 20:36)
Selma,
Ir as nepritarciau kad paauglys berniukas turi meluot kad yra sergantis .... (kartais mintys materializuojasi).  Tegu sako ka nori, kad susilazino, kad raumenis augina, kad valia ugdo. bele ka...

tegul sako, kad alergiškas saldumynams, kad spuogai kyla nuo jų, kiti irgi gal spuoguoti yra- tai supras ir dar paseks jo pavyzdžiu.

QUOTE(Hippie @ 2014 01 12, 00:30)
Įdomus receptukas smile.gif Mantile, aš jums parašiau 

senai senai su plaučiukų įdaru virdavau cepelinus, lietinius kepdavau. Dabar prisiminiau ir kitaip sugalvojau panaudot biggrin.gif
atsakiau 4u.gif

Su pirmu sniegeliu šiais metais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2014 01 12, 09:42)
Na, šitas klausimas ir man rūpi.

Tiesiog tikiu ir laukiu, kad ateis tas metas, kai užteks 1-2 valgymų. Laukime, tiktak. Aš antras mėnuo Paleo, tai gal dar ne laikas  g.gif

šitaip maitintis pradėjau prieš 2 metus sausio mėn, kadangi sėdžiu namuos ir fizinės veiklos ne prūdais, tai sotumas atsirado po keletos savaičių, tada perėjau prie dviejų kartų ir taip gyvenau iki kitos žiemos. Kai ji atėjo, vėl darbų nedaug ir pradėjau dažniau valgyt vieną kartą, nei du.
Tas vienas kartas yra greičiau iš tingėjimo taisytis valgyt, kai visai nesijauti alkana.
Taigi, jei jūs keliatės anksti, daug dirbate, jums visai nereikia savęs prievartauti.
Aš pelėda, be 9 žiemą nesikeliu, į darbą neinu, man ir vieno karto per akis.
Ateis pavasaris, prasidės darbai, ateis ir poreikis daugiau valgyt.
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2014 01 11, 23:30)
Aš taip sakiau apie ruginę duoną su raugu namie keptą <...>
tokios TIKROS duonos neatsisakyciau retkarciais pasmaguriauti... bet pas mus niekur tokio stebuklo nepardavineja, o pati nenoriu terliotis...
saviskiui iskepu paprasta mieline is ruginiu-speltos miltu, nes jis be duonos sv. kasdienines atsisako gyventi. na ir tegu...

pusryciam uzlapnojau "graikisko" jogurto 10% rieb, su saldytom uogom, kavos birzgaliuko su grietinele ir sedziu patenkinta.
pietum bus upetakis. dar nesugalvojau, kaip gaminsiu. tiesa ne laukinis, ech...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 12 sausio 2014 - 12:11
QUOTE(jautiena @ 2014 01 12, 13:10)
tokios TIKROS duonos neatsisakyciau retkarciais pasmaguriauti... bet pas mus niekur tokio stebuklo nepardavineja, o pati nenoriu terliotis...

As tokios turiu dabar gabaliuka maza, sese atveze mamos kepta. Tai sedziu ir uostau, net valgyt graudu biggrin.gif
Pabandyk daigintu rugiu duonele, sveikuoliu parduotuvese buna, skani 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2014 01 12, 01:30)
Aš taip sakiau apie ruginę duoną su raugu namie keptą, dar apie kavą, bet va, jau 6-ios dienos WHOLE, tai negeriu  cool.gif

Aš vis paskaitau, ir galvoju, kad laikydamasi menesį Whole30 rytais gerdavau neperšaunamą kavą g.gif Dabar visos masiškai čia tos kavos atsisako smile.gif
Tai taip iseina, kad netaisyklingai aš čia tą menesį matinausi g.gif

Gal kas morkų blynelių ar pyrago receptuką kur turit netoli g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2014 01 12, 10:58)
tegul sako, kad alergiškas saldumynams, kad spuogai kyla nuo jų, kiti irgi gal spuoguoti yra- tai supras ir dar paseks jo pavyzdžiu.

Neturi jis bėdų su oda, pasisekė mano bernams dėl šito. Ale sugalvojau dar geriau cool.gif Pasakė chebrytei, kad mes susilažinom ir jei laikysis mano maitinimosi taisyklių galės jo gimtadienį švęsti sodyboje biggrin.gif Tai dabar draugeliai ne ką labiau suinteresuoti, dėl to laisvo ploto, kad jis šudukų nevalgytų lotuliukas.gif Vakar sako man, bet kiek visokio šlamšto valgiau, net nepastebėdavau, kiek jo aplink.

QUOTE(norala @ 2014 01 12, 15:48)

Gal kas morkų blynelių ar pyrago receptuką kur turit netoli  g.gif

Aš improvizavau vakar- smulkiai tarkuotos morkos, apelsino įtarkavau, balanas saldumui, kelios razinos, kiaušinis ir kokosų miltai. Blynelius saldžius daryčiau- morkos, bananas, kiaušinis, kokosmilčiai. Sūrius- morkos, svogūnas, gal kokios mėsytės smulkiau, kiaušinis g.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 01 12, 13:01)
Tas vienas kartas yra greičiau iš tingėjimo taisytis valgyt, kai visai nesijauti alkana.
Taigi, jei jūs keliatės anksti, daug dirbate, jums visai nereikia savęs prievartauti.

Aš keliuosi 5.30, bet "lūžtu" vakare apie 22.00 val. Man gerai valgyti 3 kartus kol kas.
Aš vis paskaitau, ir galvoju, kad laikydamasi menesį Whole30 rytais gerdavau neperšaunamą kavą g.gif Dabar visos masiškai čia tos kavos atsisako smile.gif
Tai taip iseina, kad netaisyklingai aš čia tą menesį matinausi  g.gif

Nežadu kavos visiškai atsisakyti aš ax.gif Prieš šventes laikiausi W30, gėriau rytais kavą arba su kokoso pienu, arba su kokosu aliejumi. Pradžioje gėriau su ghee sviestu, bet perskaičiau čia, kad laikantis W30 pieno produktų nevartoti.
Dabar vėl laikausi W30, geriu kavą rytais.
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2014 01 12, 16:46)
Nežadu kavos visiškai atsisakyti aš ax.gif Prieš šventes laikiausi W30, gėriau rytais kavą arba su kokoso pienu, arba su kokosu aliejumi. Pradžioje gėriau su ghee sviestu, bet perskaičiau čia, kad laikantis W30 pieno produktų nevartoti.
Dabar vėl laikausi W30, geriu kavą rytais.

Ghi galima ir per whole smile.gif Aš kavos irgi nenoriu kol kas atsisakyti, geriu su kokosų pienu, aliejum.
Kava per whole30 yra leidžiama.
Papildyta:
Tai taip iseina, kad netaisyklingai aš čia tą menesį matinausi  g.gif

Aš irgi rytais neperšaunamą geriu, sėdžiu whole savaitę smile.gif Nieks rankom nepaplos už kavos gėrimą, bet stipriai ir nebars biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi geriau vieną puodelį kavos ryte išgerti, nei tris dienas kenčiant abstinenciją ar dar kokį galą kankintis nuo galvos skausmo: juk ir dirbti visą dieną kokybiškai reikia, ir su krūva žmonių bendrauti, ir šiaip norisi pilnaverčio gyvenimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2014 01 12, 16:22)
Vakar sako man, bet kiek visokio šlamšto valgiau, net nepastebėdavau, kiek jo aplink.

na jei jau vyrukas mano kad tai, ką jis skaniai valgė- yra šlamštas- tai jis teisingam kelyje.
Atsivėrė akys. bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2014 01 12, 15:22)
Blynelius saldžius daryčiau- morkos, bananas, kiaušinis, kokosmilčiai. Sūrius- morkos, svogūnas, gal kokios mėsytės smulkiau, kiaušinis  g.gif

Šiandien SB išprašiau, kad panašiai pakeptų, bet be vaisių-morka, cukinija smulkia burokine, plius kokoso pamalto ir du kiaušai, druska, pipirai. Labai niam niam. O, kai grietinę galėsiu, tai bus kaip gurmaniški pusrytukai.

QUOTE(Gricė @ 2014 01 12, 15:46)
Nežadu kavos visiškai atsisakyti aš ax.gif Prieš šventes laikiausi W30, gėriau rytais kavą arba su kokoso pienu, arba su kokosu aliejumi.

Pradžioje gėriau su ghee sviestu, bet perskaičiau čia, kad laikantis W30 pieno produktų nevartoti.

Aš irgi lygiai taip sakiau (dar ir sakau), bet užsimaniau mėnesį pagyvent be jos, įrodyt sau, kad galiu padaryti tai ką užsibrėžiu smile.gif , o ir kofeino poveikį po whole, išgėrus puodelį pamatysiu-ar labai tonizuoja, ar kelia dirglumą ir pan., nes kol kas (iki whole) geriant kavą man ne jos poveikis, o kvapas, skonis darė įspūdį.

Ghee jau ne pieno produktas, o 99,8 % Likę 0,2 vanduo, kuris kepant išgaruoja, jis per whole30 galimas wink.gif Geriau kavos atsisakyt nei Ghee.

>>>Azu, žinokit padeda tie žirniukai mano vaikui... rolleyes.gif Gal galit paklaust pas vyrą kiek laiko reiktų juos vartot (nekenktų)-du, tris mėnesius? 4u.gif
Atsakyti