Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(Nidulia @ 2014 01 18, 16:23)
Ne visi taip lengvai toleruoja oregano eterini alieju:)

O. Ačiū už info.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 18, 17:23)
Man reikia 30% baltymo 40% riebalo 30% angliu. Jei as sveriu 56 kg, kaip cia man labia tiksliai viska susidelioti?smile.gif

Tai jeigu sąlyga, kad 1 g baltymo vienam kg svorio, tai gaunasi 56 g gryno baltymo ir 56 g grynų angliavandenių (ir tai sudaro po 30 proc., vadinasi 100 proc. bus apie 190 g), riebalams lieka apie 80 g (na jei labai tiksliai - 78 g biggrin.gif )
Dėl paukštukų tai pirmą kartą girdžiu, kad negalima miežių arba kviečių, svarbu kad būtų aliejingų sėklyčių (populiariausios saulėgrąžos) ir šiaip kuo įvairiau, tuo geriau. Mes pirkom va tokį mišinį: 37 Grūdų mišinys volierose laikomiems paukščiams-SUPER ENERGY MIX 15 kg
Deli Nature 37- Sudėtis: nelukštentos saulėgrąžos, kukurūzai, lukštentos avižos, kviečiai, avižiniai dribsniai, kviečių dribsniai, kukurūzų dribsniai, riešutai, razinos, kadagio uogos, šermukšnio uogos, lukštentos saulėgrąžos, laukinių žolių sėklos. Bet mano vyriškis ornitologas, tai negaila jam pinigų buvo:)
Atsakyti
QUOTE(lugne @ 2014 01 18, 18:33)
Tai jeigu sąlyga, kad 1 g baltymo vienam kg svorio, tai gaunasi 56 g gryno baltymo ir 56 g grynų angliavandenių (ir tai sudaro po 30 proc., vadinasi 100 proc. bus apie 190 g), riebalams lieka apie 80 g (na jei labai tiksliai - 78 g  biggrin.gif )
Dėl paukštukų tai pirmą kartą girdžiu, kad negalima miežių arba kviečių, svarbu kad būtų aliejingų sėklyčių (populiariausios saulėgrąžos) ir šiaip kuo įvairiau, tuo geriau. Mes pirkom va tokį mišinį: 37 Grūdų mišinys volierose laikomiems paukščiams-SUPER ENERGY MIX 15 kg
Deli Nature 37- Sudėtis: nelukštentos saulėgrąžos, kukurūzai, lukštentos avižos, kviečiai, avižiniai dribsniai, kviečių dribsniai, kukurūzų dribsniai, riešutai, razinos, kadagio uogos, šermukšnio uogos, lukštentos saulėgrąžos, laukinių žolių sėklos. Bet mano vyriškis ornitologas, tai negaila jam pinigų buvo:)

notworthy.gif
nesuprantu kas man darosi, bet siandien net paprastos matematikos nesuvokiu. Va ka reiskia tokiu nuostabiu oru, gerai pasivaikscioti miske, protas atsijunges:)

reiskia man reikia:
56g baltymo
78g riebalo
56g angliu
ne per daug cia man angliu??
vo, mieziu nera jusu pirktame misinyje paukstukams, gal ju ir negalima:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 18 sausio 2014 - 17:46
Aš tai neduočiau rugių ir produktų su rugiais (pvz. juodos duonos), bet palaukim Vorestos, ji čia žinovė.
56 g angliavandenių, tai čia gi tikras low carb, kur jau ten per daug irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(lugne @ 2014 01 18, 19:22)
Aš tai neduočiau rugių ir produktų su rugiais (pvz. juodos duonos), bet palaukim Vorestos, ji čia žinovė.
56 g angliavandenių, tai čia gi tikras low carb, kur jau ten per daug  irnesakyk.gif

mergos 30 g angliu tevalgo, o man net 56 g??
Manuo suo, tai tikra paleoliste. Zalia mesa ir kaulus pirmiausiai nesa I siltnami ir pakasa I zemes pafermentuoti, tik tada eda. Visas suo baltas o snapas juodut juodutelis nuo kapstymosi zemese lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lugne @ 2014 01 18, 19:22)
Aš tai neduočiau rugių ir produktų su rugiais (pvz. juodos duonos),

drinks_cheers.gif , aš irgi neduočiau. Rugių paukščiai nevirškina.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 18, 19:52)
mergos  30 g angliu tevalgo, o man net 56 g??

Nidulia, tai esme ir yra angliuose. As padauginau ir jegos atsirado wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 18, 19:52)
mergos  30 g angliu tevalgo, o man net 56 g??

nesuk galvos dėl kiekio, svarbu- laikykis paskirto santykio.
Atsakyti
Va, pagal Paleo ir labai taupu biggrin.gif

http://smaikstu.lt/d...eriausia-dieta/
Atsakyti
Nidulia, pažiūrėjau tam iHerbo Candida support oregano aliejaus yra 200 mg. 2 - ose kapsulėse, tu dvi ir gerdavai?
o aš nusipirkau iš čia, tai 1 kapsulikėj tik 25 mg. aliejaus tėra. Ir rašo, kad gerti po 2 į dieną. Ar ne per maža dozė kovai su candida?
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2014 01 18, 19:58)
Nidulia, tai esme ir yra angliuose. As padauginau ir jegos atsirado  wub.gif

gi dar obuoli ryte valgydavau, dabar I banana pakeiciau.

QUOTE(Mantilė @ 2014 01 18, 21:04)
Nidulia, pažiūrėjau tam  iHerbo  Candida support oregano aliejaus yra 200 mg. 2 - ose kapsulėse,  tu dvi ir gerdavai?
o aš nusipirkau iš čia, tai 1 kapsulikėj tik 25 mg. aliejaus tėra. Ir rašo, kad gerti po 2 į dieną. Ar ne per maža dozė kovai su candida?

Lyg ir 2 geriau, jau nepamenu. Tai tu jau ir taip kovoji su candida, neduodama jai maisto:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 18, 19:45)
gi dar obuoli ryte valgydavau, dabar I banana pakeiciau.
Lyg ir 2 geriau, jau nepamenu. Tai tu jau ir taip kovoji su candida, neduodama jai maisto:)

Labas vakaras merginos noreciau paklausti merginu kurios gyvena uk . Kur jus randat pirkti cocoso aliejaus ir cocoso sviesto ? Ir kitas kalusimas ar normalu per savaite laikantis sios dietos numesti 3 kg. as tik pradedanti bandanti . Pirma atsisakiau gliutininiu produktu cukraus ir vaisiu nevartoju . Rytinis kavos puodelis yra su medaus sauksteliu naturalaus ir kokoso pienu . As dar bijau taip drasei valgyt keptus maistus . As viska garinu . Bet pusrycius isbandziau keptas kiausinis ir 2 riekutes bekoniuko . Skrandis pirma diena buvo soke nuo tokiu pusryciu bet kasa nesuregavo . Gal kad negavo anglevandeniu . Man ju ir taip ribot reikia . Skaitineju tema jusu ir bandau pati su savim . Kazi neprisidirbsiu blogiau ? Ar yar kuri laikantis sios dietos ir turinti problemu su pankretitu ? Jei kuri atsakysit busiu dekinga .
Atsakyti