Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(rytorasa @ 2014 01 18, 11:27)
Ai, dar kalbėjo moteriškė, paklausus kiek per dieną ji išgeria kavos, atsakė, kad apie 10 puodelių...  ohmy.gif  unsure.gif

Mano menedzeris tiek isgeria, jei ne daugiau rolleyes.gif Ir atrodo labai gerai, kokiu 35, nors jau 46 siais metais suejo g.gif Niekada per du metus nesu macius jo geriancio vandens biggrin.gif
cushy, as tai matai isskeciu tas zuvis, tai man 10 min. per akis smile.gif nors stengiuos dabar nekept maisto isvis, geriau man virskinas, pilvo nepucia schmoll.gif Grikius ir tuos uzpilu karstu ( bet ne verdanciu vandeniu ) uzdengiu ir ryte jau paruosti thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(cushy @ 2014 01 18, 11:10)
Mano tėvukas išgirdo, kaip per tv sakė, kad dėl sveikatos reikia palaikyti pastovų gliukozės kiekį kraujyje, tai interpretavo savaip - reikia periodiškai dienos bėgyje suvalgyti cukraus, ar šiaip ko saldaus  doh.gif  Ir mane dar bando

biggrin.gif Va va cia kaip vakar forume kazkokiam skaiciau, kad viena brite atrado, kad puodelis svieziai spaustu apelsinu sulciu turi tiek pat cukraus, kiek ir coca colos skardine bigsmile.gif Tai zmones dziauges, kad va, coca cola pasirodo ne toks blogis lotuliukas.gif Nu juk apelsinu sultys=sveika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2014 01 18, 00:55)
Aš irgi ragausiu pirmą kartą smile.gif Aišku, kad bus, visą savaitgalį nuolaida.
Man sumažėjo ir taip ten ne kas buvo, o riebalas turbūt ant pilvuko sėda biggrin.gif
Kiek laiko kiekvieną pusę pakepat? Ant stiprios kaitros?

2-3 min, katra vidutine. Traskuciais nepavirsta. Nepamirskim, kad zuvis toks padaras, kuri ir istraukus is keptuves ji vis dar kepa leksteje nuo savos kaitros. Matot, kai as ipjaunu jos sonus tai ir prie kaulo mesyte iskepa greitai.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 18, 01:18)
Dar ir mesa, ir riebalus:) Jei norit svorio numesti, reikes ir vaisius isbraukti, juk juose daug cukraus. Uzsibrezkite ir pasieksite tiksla, juk  matote realius pavyzdzius:) Gal nesociai pavalgote, kad  nepakanka 3  valgymu arba psichologiskai veikia seni iprociai - ka nors pagrauzti. Pas mano vyra iki siol jie suveikia vakarais. Ima burgzti,-"noriu valgyti", nors negali noreti skrandis, reiskia smegenys gudrauti megina:) Parasykit savo meniu, ka per diena suvalgote per savo 3 kartus?
Mergai, ar nuo padauginto baltymo gali kilti spuogu ir serpetoti oda? Na negali pas mane buti angliu pertekliaus, tai kas cia  pasidare, kad pasirode "grazuoliai" Sutapo ir su pasmaguriavimais mascarpone, bet gi cia sotusis riebalas. Negaliu niekaip issifruoti

sveiki, manau jus teisi del senu iprociu, cia jie koja kisa smile.gif mano budas yra jei kazko noriu , tai cia ir dabar, del to tu kg jau nenumetu kokie 7metai. juo priaugau per pirma nestuma. per antra kiek priaugau ,tai tiek ir nukrito, bet per 1o menesiu dar 10 uzsiauginau. bandziau visokias dietas, o kai jas mesdavau prisidedavo ir kilogramai. esu emocine valgytoja. kaip sakote reikia kantrybes, laiko , o man taip sunku susitaikyti,kad jo reikia nemazai :)visada sverdavau apie 60 , max 65 kg. bet su siuo savo svoriu nesusitaikiau.nenoriu buti tokia.nors nieko pati ir nepakeiciau. buvau numetus kazkada iki 76kg, bet po to viskas po truputi grizo. del meniu , tai jis mazdaug toks : ryte 3 kepti kiausinai ant ghee su darzovem,kurias arba pakepu arba valgau sviezias. ryte man maisto kaip ir pakanka. per pietus kepta orkaiteje lasisa su salotomis. ir kokie 50 g saulegrazu, migdolu ir kokosu . po to jau as noriu valgyti po kokiu 3 valandu.na matyt iprotis uzkasti.vakare valgau arba salotas su mesa, arba tunu, arba troskintas darzoves ant sviesto ghee. kartais nesusilaikau ir suvalgau obuoli. gal galite man parasyti ka negerai darau. aciu smile.gif
Atsakyti
aistridaaa, man atrodo, turėtumėt pietus sotesnius valgyt, ne žuvį, o mėsą, lašinuko prisikąskit. O žuvį vakare palikit
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 18, 00:18)
Mergai, ar nuo padauginto baltymo gali kilti spuogu ir serpetoti oda? Na negali pas mane buti angliu pertekliaus, tai kas cia  pasidare, kad pasirode "grazuoliai" Sutapo ir su pasmaguriavimais mascarpone, bet gi cia sotusis riebalas. Negaliu niekaip issifruoti

Laisvai. man nuo baltymo perteklaius iškart ant odos išlenda reikalai.

QUOTE(Egliukasz @ 2014 01 18, 10:50)
biggrin.gif Va va cia kaip vakar forume kazkokiam skaiciau, kad viena brite atrado, kad puodelis svieziai spaustu apelsinu sulciu turi tiek pat cukraus, kiek ir coca colos skardine bigsmile.gif Tai zmones dziauges, kad va, coca cola pasirodo ne toks blogis lotuliukas.gif Nu juk apelsinu sultys=sveika biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ko žmogus nepadarys, kad save pateisintų..

QUOTE(aistridaaa @ 2014 01 18, 11:33)
gal galite man parasyti ka negerai darau. aciu smile.gif

vakare valgykit baltymus prie daržovių, geriau miegosis ir organizmui bus lengviau, jis naktį naudoja baltymus lopymui ir statyboms wink.gif

ačiū, mergaitės, už patarimus. mūsų didžiausia bėda yra ta, kad dukra labai daug ko nevalgo, tai mąstau, kad visgi reikės jai daryti valgyti taip, kaip ir anksčiau, o mes su vyru tai jau ramiai ant tų sriubų ir daržovių su taukais beigi kiaušų pagyvensim. man toks meniu netgi labai prie dūšios, aš ir taip dažnai sriubom mintu tirštom biggrin.gif
praeis tas laikas, dar badu nemirėm nė per vieną tokį laikotarpį biggrin.gif
Hippie, bušk užpavydėjau tos draugų/giminių rato idėjos... mes neturim beveik draugų, giminės toli, gyvenam labai izoliuotai... o ir šiaip, aš dabar nekilnojamas turtas, man su mašina bent kiek pavažiavus, šakės iškart biggrin.gif
tiesa, svoris man vis dar pakrenta, po kokį puskilogramį per mėnesį. Gydytoja leido, sakė, nieko baisaus, atsargų netrūksta lotuliukas.gif Kai pagalvoju, tokiu laiku, kai laukiausi dukros, jau buvau priaugusi kone 10 kg. rijau iš liūdesio ir nevilties doh.gif doh.gif doh.gif ot durna buvau, dabar va jau žinau, kad viskas vis tiek gyvenime susiklosto, o tada atrodė oj oj... tatukas paliko, mokslai nebaigti, pinigų nėr biggrin.gif
Atsakyti
tai principas Paleo ir yra ar ne valgyt retai ir neuzkandziauti ir jei tikslas yra dar numesti svorio atsisakyt ir vaisiu,,,, ar taip suprantu
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 01 18, 09:38)
Labas rytas visoms 4u.gif
Su kuo valgei ta majoneza?Gal ne kiausiniai kalti,bet kazkokia kombinacija, ka suvalgei? g.gif
Noriu raugintu kopustu siandien rolleyes.gif
Hippie, is kur tas riebalas ant pilvo ses paleo laikantis? 4u.gif Neturetu biggrin.gif Bet man keista, kad mano krutine tokia ir laikos, nors riebalu tiek daug ir nebevalgau, kame cia saknys kazin smile.gif
Wallis, kur dingai?? g.gif
Nekepkit zuvu ant aukstos kaitros, negadinkit skonio, nepadarykit traskuciais 4u.gif Pasauta y ykaitusia orkaite 10 min. ir gatava thumbup.gif

labuka smile.gif

ne, tris kartus ragavau putpeliu kiausinius ir visus tris kartus susirgdavau..
as to nepastebejau, bet MB sako- tau jau du kartus migrena su vemimu nuo tu kiausu. nenorejau to tiket, galvojau sutapimas.
o vakar valgiau su liezuviu, svieziu, jauno versiuko ir kaip negera pasidae , net nuejau prigult.. pykino, stovejo viskas, isgeriau dvi druskos rugsties ir tik velai vakare praejo. o kaip tycia teatre buvau, galvojau vemsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2014 01 18, 11:31)
Gal  biggrin.gif  aš porą kart esu žiūrėjus, man tas daktaras kaip tik pasirodė prijaučiantis paleo

Aš tai susidariau nuomonę, kad jis Paleo, nes ne vieną kartą girdejau :"nevalgykit angliavandenių, valgykit riebalus ". Ir jis pats numetęs 30 kg.
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 01 18, 09:38)
Labas rytas visoms 4u.gif
Nekepkit zuvu ant aukstos kaitros, negadinkit skonio, nepadarykit traskuciais 4u.gif Pasauta y ykaitusia orkaite 10 min. ir gatava thumbup.gif

ciela? g.gif
man maximum pusvalandzio reik, nes kitaip buna vandeninga zuvis tokia(apie karpi sneku, gabaliukais 10 cm storio)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaicy: 18 sausio 2014 - 12:50
QUOTE(norala @ 2014 01 18, 14:49)
Aš tai susidariau nuomonę, kad jis Paleo, nes ne vieną kartą girdejau :"nevalgykit angliavandenių, valgykit riebalus ". Ir jis pats numetęs 30 kg.

drinks_cheers.gif tą patį girdėjau
jaicy, man visam karpiui irgi 30 min reikia. Egliukasz rašė, kad kepa išskėstą, tai tada gal ir iškepa per 10 min
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2014 01 18, 13:49)

drinks_cheers.gif Ir per vakarykštę laidą sakė, kad išalkęs žmogus griebiasi šokolodo- klaida, geriau lašinuko ant staigiųjų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistridaaa @ 2014 01 18, 12:33)
ryte 3 kepti kiausinai ant ghee su darzovem,kurias arba pakepu geriau apvirk,patusink, nes per daug kepiniu:)  arba valgau sviezias. ryte man maisto kaip ir pakanka.Mazoka riebalo, nenuostabu, kad po poros valandu esi alkana Cia dar reiketu ant virsaus suvalgyti gera arbatini sauksta kokosu aliejaus. Jei meti svori, geriau kokosas nei lasinys. Mergai, pataisykite, jei nusikalbu.
per pietus kepta orkaiteje lasisa su salotomis. ir  kokie 50 g saulegrazu, migdolu ir kokosu . po to jau as noriu valgyti po kokiu 3 valandu.na matyt iprotis uzkasti. saulegrazu alieju padovanok "geram draugui" jis visai netinkamas. Ir vela mazai riebalo, kokoso daugiau uzkask.vakare valgau arba salotas su mesa, arba tunu, arba troskintas darzoves ant sviesto ghee. kartais nesusilaikau ir suvalgau obuoli. gal galite man parasyti ka negerai darau. aciu smile.gif
Obuolys vakare tau ne draugas. kazkiek salotu su mesike ir truputi riebaliuko.

Nelabai gerai darai:)
Dabar isimk is raciono visiskai visus vaisius. Galu gale - ne sezonas. Bus vasara braskes,serbentai, melynes, avietes tai ir pasmaguriausi siek tiek. Rudeni - obuoliai, bet labia saikingai ir tai, jei nuspresi, kad jau gali.
O apie candida skaitei? Neitari jos pas save, nes tada meniu kazkiek keiciasi.
Ir uzsispirk, kad tarp maitinimu neuzkandziaunama, net saulegrazos seklytes nereikia isimesti I burna. Apie insulin suolius skaitei ar ne?

nomore, ir tau kylai spuogai, jei baltymo padaugini?4 menesisu neturejau nei vieno, o dabar suskaiciavau 5/6 kaklo ir nugaros srityje:(
Na, jau laukiu svarstykliu, reikes sverti, nes matau, kad grybauju. Man tai sekasi, tai gliukomaciai, tai svarstykls, vis nesigauna normaliai visko susigraibyti doh.gif
Merginos, kokio kiekio baltymu reikia visai dienai, kd butu nepadauginta ir nenumazinta?
Atsakyti