Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(Laisvė @ 2014 01 17, 20:06)
O indą uždengti folija galima? Folija neliečia žuvies...

na, jei neliečia, tai gal galima... rolleyes.gif
Atsakyti
o as vis gi isitikinau kad esu alergiska putpeliu kiausiniams...
taip negera nuo to majonezo pasidare... vaje vaje.. tik db atsigavau..
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2014 01 17, 17:47)
Gal kokį gerą receptuką su DORADOM žinot?  bigsmile.gif Norėčiau kepti cielas smile.gif Nupirko MB, ragausim. Brangios gyvatės, šį savaitgalį Maksimkėj vietoj 35lt. paliko 20lt./kg

As jas isdarineju, sutvarkau taip sakant, nuplaunu, is abieju pusiu ipjaunu istrizai peiliu, tokie kaip rombai gaunasi, itrinu zolelem su druska, pamarinuoju pusvalanduka, imetu i keptuve gera sauksta ghee ir sudedu doradas, pacirskinu is abieju pusiu. Krimtom su vyru taip godziai, jog galvojau, kad pirstus nusigrausim is kaifo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 01 17, 17:35)
Laba' numeciau 36 kg per metus ir pora men. Sveriau 93 kg, dabar 57 kg.

Sveikinu, labai dziaugiuosi,kad Jums pavyko thumbup.gif as sveriu 92 kg, mano svajone 63kg. dar norejau paklausti : Jus valgete tik darzoves ar po menesio itraukte ir vaisius? istikruju as esu ipratusi labai daznai uzkandziauti. kol kas sunku valgyti tris kartus per diena, bet stengiuosi. kiek kartu per diena valgete 2 ar 3?
aciu uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
Sveiki, valgiau 3 kartus. Is pradziu vaisiu vengiau. Kantrybes, viskas ateina su laiku. As pradzioj nelabai kreipiau demesi i svori, sveikata buvo svarbiau. Svoris nutirpo "netycia" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistridaaa @ 2014 01 18, 00:59)
Sveikinu, labai  dziaugiuosi,kad Jums pavyko  thumbup.gif  as sveriu 92 kg, mano svajone 63kg. dar norejau paklausti : Jus valgete tik darzoves  ar po menesio itraukte ir vaisius? istikruju as esu ipratusi labai daznai uzkandziauti. kol kas  sunku valgyti tris kartus per diena, bet stengiuosi. kiek kartu per diena valgete 2 ar 3?
aciu uz atsakyma smile.gif

Dar ir mesa, ir riebalus:) Jei norit svorio numesti, reikes ir vaisius isbraukti, juk juose daug cukraus. Uzsibrezkite ir pasieksite tiksla, juk matote realius pavyzdzius:) Gal nesociai pavalgote, kad nepakanka 3 valgymu arba psichologiskai veikia seni iprociai - ka nors pagrauzti. Pas mano vyra iki siol jie suveikia vakarais. Ima burgzti,-"noriu valgyti", nors negali noreti skrandis, reiskia smegenys gudrauti megina:) Parasykit savo meniu, ka per diena suvalgote per savo 3 kartus?
Mergai, ar nuo padauginto baltymo gali kilti spuogu ir serpetoti oda? Na negali pas mane buti angliu pertekliaus, tai kas cia pasidare, kad pasirode "grazuoliai" Sutapo ir su pasmaguriavimais mascarpone, bet gi cia sotusis riebalas. Negaliu niekaip issifruoti
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2014 01 17, 18:58)
Nesu net ragavusi šitos žuvies. Gal bus dar maximoje rytoj ir mūsų provincijoje  ax.gif

Aš irgi ragausiu pirmą kartą smile.gif Aišku, kad bus, visą savaitgalį nuolaida.

QUOTE(Egliukasz @ 2014 01 17, 21:32)
Daugiau riebalu ir krutine netgi padides dydziu,

Man sumažėjo ir taip ten ne kas buvo, o riebalas turbūt ant pilvuko sėda biggrin.gif

QUOTE(LumiLumi @ 2014 01 17, 22:24)
As jas isdarineju, sutvarkau taip sakant, nuplaunu, is abieju pusiu ipjaunu istrizai peiliu, tokie kaip rombai gaunasi, itrinu zolelem su druska, pamarinuoju pusvalanduka, imetu i keptuve gera sauksta ghee ir sudedu doradas, pacirskinu is abieju pusiu. Krimtom su vyru taip godziai, jog galvojau, kad pirstus nusigrausim is kaifo biggrin.gif

Kiek laiko kiekvieną pusę pakepat? Ant stiprios kaitros?
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 01 17, 23:05)
o as vis gi isitikinau kad esu alergiska putpeliu kiausiniams...
taip negera nuo to majonezo pasidare... vaje vaje.. tik db atsigavau..

Labas rytas visoms 4u.gif
Su kuo valgei ta majoneza?Gal ne kiausiniai kalti,bet kazkokia kombinacija, ka suvalgei? g.gif
Noriu raugintu kopustu siandien rolleyes.gif
Hippie, is kur tas riebalas ant pilvo ses paleo laikantis? 4u.gif Neturetu biggrin.gif Bet man keista, kad mano krutine tokia ir laikos, nors riebalu tiek daug ir nebevalgau, kame cia saknys kazin smile.gif
Wallis, kur dingai?? g.gif
Nekepkit zuvu ant aukstos kaitros, negadinkit skonio, nepadarykit traskuciais 4u.gif Pasauta y ykaitusia orkaite 10 min. ir gatava thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Mano tėvukas išgirdo, kaip per tv sakė, kad dėl sveikatos reikia palaikyti pastovų gliukozės kiekį kraujyje, tai interpretavo savaip - reikia periodiškai dienos bėgyje suvalgyti cukraus, ar šiaip ko saldaus doh.gif Ir mane dar bando į "doros" kelią atvesti doh.gif

QUOTE(Egliukasz @ 2014 01 18, 11:38)
Wallis, kur dingai?? g.gif
Nekepkit zuvu ant aukstos kaitros, negadinkit skonio, nepadarykit traskuciais 4u.gif Pasauta y ykaitusia orkaite 10 min. ir gatava thumbup.gif

Aš irgi Wallis pasigedau.
10 min man per mažai, prie kaulo dar žalia būna, 20- pats tas, sultinga ir visai ne traškučiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2014 01 18, 11:10)
Labas rytas  4u.gif
Mano tėvukas išgirdo, kaip per tv sakė, kad dėl sveikatos reikia palaikyti pastovų gliukozės kiekį kraujyje, tai interpretavo savaip - reikia periodiškai dienos bėgyje suvalgyti cukraus, ar šiaip ko saldaus  doh.gif  Ir mane dar bando į "doros" kelią atvesti  doh.gif

aha, turbūt žiūrėjo "Kvieskite daktarą".... biggrin.gif Ten kelis kartus kartojo- tik nepamirškit pavalgyti, atrodo, kad čia toks labai jau lengvai pamirštamas dalykas... biggrin.gif O šiais laikais ir taip žmonės nuo ryto iki vakaro kramto... rolleyes.gif Ai, dar kalbėjo moteriškė, paklausus kiek per dieną ji išgeria kavos, atsakė, kad apie 10 puodelių... ohmy.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 18 sausio 2014 - 10:27
Gal biggrin.gif aš porą kart esu žiūrėjus, man tas daktaras kaip tik pasirodė prijaučiantis paleo
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2014 01 18, 11:31)
Gal  biggrin.gif  aš porą kart esu žiūrėjus, man tas daktaras kaip tik pasirodė prijaučiantis paleo

nežinau, kam jis prijaučiantis, bet kartais nuvažiuoja į lankas.. biggrin.gif
Atsakyti