Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(Mantilė @ 2014 01 11, 20:18)
skrepliukai tikrai neskauda, o kakavos sviesto neturi- sučiulptum gabaliuką 4u.gif

Turiu cielą gabalą, čiulpiu antra diena, bet kažkaip man neatrodo, kad jis padėtų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 11, 20:18)
Skaitau as tave ir zaviuosi, nu tu ir kieta mergiote, truksta zodziu 

O savo paaugliuka labia palaikyk, sunku jam dabar. Tiksliai , pamokink, kad pameluotu del sveikatos siek tiek tiem sikniams, saipunams.

ax.gif blush2.gif

Labai palaikau smile.gif Sakyčiau pirmas žingsnis turėti savo nuomone ir nesielgti, kai chebra rolleyes.gif

QUOTE(Mantilė @ 2014 01 11, 20:18)
s
ką reiškia "ne kažką"? ar neskanu ar mažai buvo? man taip skaniai atrodo viskas thumbup.gif

Ir man taip atrodė, todėl ir bandžiau. Nors gal ir pati kalta- ne pagal proporcijas dariau, sūrio mažiau, cukinijos daug daigiau- be skonio visiškai ir prie popieriaus prikepė, su juo valgėm biggrin.gif . Rekomenduočiau recepto laikytis, tada skonis gal nenuvils 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 11, 19:08)
O as vakar maniau, kad jau mirstu ir tikrai atsidursiu ligonineje. Vel prireme tokie patys ziaurus skausmai, kaip ir anakart, kai pasakojau, kad tik keturiomis stovint kazkiek pagerejo.

varyk tiesiai pas gydytoja savo ir sakyk kad priepuolis ziaurus jau antrakart buvo uzejes. Kokie cia laukimai vasario? doh.gif krauja galesi darytis vasari, o echoskopija turi padaryti iskart, jei ten aisku matosi koks akmenukas, ar kita koki tyrima tegu daro. Mokescius juk moki drinks_cheers.gif
Atsakyti
bet kaip gali uztekti viena kart dienoj valgyt tai idomu ka tada ir valgot tuo vienu kartu kad uztenka visai dienai
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2014 01 11, 20:28)
varyk tiesiai pas gydytoja savo ir sakyk kad priepuolis ziaurus jau antrakart buvo uzejes. Kokie cia laukimai vasario? doh.gif  krauja galesi darytis vasari, o echoskopija turi padaryti iskart, jei ten aisku matosi koks akmenukas, ar kita koki tyrima tegu daro. Mokescius juk moki  drinks_cheers.gif

Nu tiksliai, juk ne siaip sau eisiu, prireme mane, jau net nejuokinga. O kokiu tyrimu prasytis mano atveju?
Geriausia tokiu atveju kviestis greitaja. Su tokiais skausmais ligonineje labia greitai ir labia placius tyrimus padare. Mano mama kai isveze, tai maksimalius tyrimus padare per 2 dienas.
Papildyta:
QUOTE(tiktak @ 2014 01 11, 20:45)
bet kaip gali uztekti viena kart dienoj valgyt tai idomu ka tada ir valgot tuo vienu kartu kad uztenka visai dienai

Niekaip nesuprantu, ko jus taip stebites ir ka tuo norite pasakyti?smile.gif Juk niekas nesako, kad ir jus turite tik 1 karta dienoje valgyti:)
Atsakyti

kaip ir visada, tik gal porcija tokia nemaža-~800-900 gr būna, kur būna ~600 gr daržovių, ~200-250gr mėsos ir riebalo .

Matai, tu naujokė, todėl sunku patikėt tokiais dalykais.

paskaičiavau: šiandie suvalgiau: morka, kopūstas, pastarnokas troškinti+ 200 gr šernienos liesos+lašinio gabaliukas+ grietinės didelis šaukštas

angliavandenių 33.26

baltymų 62.22

riebalų 63.14

kalorijų 956.7
vakarienės nebeprireikė, nors miegot eisiu po 11, bet jau per vėlu valgyt. Aš gi žiemą nepersidirbu savo ūkyje.
Po kiek laiko ir pas tave atsiras sotumas. Nereikia savęs versti, tik reikia sočiai valgyt ir nebijot riebalų.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 11, 20:08)
Juk pasakiau juokais, nejau priemei uz gryna piniga?  lotuliukas.gif

Zinoma g.gif gryni pinigai yra geris cool.gif

Pas tave gal koks akmuo tulzies puslej, nes kazkaip pilvo srity skauda, aiksu ir kasa butu gerai patikrint . Ir nereik laukt kazkokio planinio reikalo. Pilvo skausmai yra nejuokai . Greitoji net neturi teises nevezt i ligonine su "astriu " pilvu.

Selma,
Ir as nepritarciau kad paauglys berniukas turi meluot kad yra sergantis .... (kartais mintys materializuojasi). Tegu sako ka nori, kad susilazino, kad raumenis augina, kad valia ugdo. bele ka...
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 01 11, 22:31)
kaip ir visada, tik gal porcija tokia nemaža-~800-900 gr būna, kur būna ~600 gr daržovių, ~200-250gr mėsos ir riebalo .

Matai, tu naujokė, todėl sunku patikėt tokiais dalykais.
paskaičiavau: šiandie suvalgiau: morka, kopūstas, pastarnokas troškinti+ 200 gr šernienos liesos+lašinio gabaliukas+ grietinės didelis šaukštas

angliavandenių 33.26

baltymų  62.22

riebalų    63.14

kalorijų 956.7
vakarienės nebeprireikė, nors miegot eisiu po 11, bet jau per vėlu valgyt. Aš gi žiemą nepersidirbu savo ūkyje.
Po kiek laiko ir pas tave atsiras sotumas. Nereikia savęs versti, tik reikia sočiai valgyt ir nebijot riebalų.

labai aciu uz info nes jo tikrai labai truksta,,,,,, visos tik raso kaip pyragus kepa sausainius gamina ir dar kusta,,,,,,,,, 4u.gif
Atsakyti
pyragai ? Taigi, šventės praūžė smile.gif tikrai ne visos tuos pyragus kepė.
Mano šeimoj jų nėra ir nereikia, tačiau jei mažesni vaikai šeimoj- na, reikia kažko skanesnio šventėms. Bet nemanau, kad čia kuri nors kasdien pyragais minta.
Atsakyti
Aš rytoj kepsiu kakavinį ax.gif Bet turiu pasiteisinimą - mano vyrų gimtadieniai tongue.gif
Atsakyti
Išėjom pasižmonėt su šeimyna, tai Charlie suvalgiau jautienos pipirinį kepsnį, tai net nepalygint su MEDIUM RAW Bokšte, Kanto g. schmoll.gif Pastarajam restoranėly DAUG gardžiau...

QUOTE(tiktak @ 2014 01 11, 16:02)
ar cia yra daug kurios valgo tik viena kart dienoje ir kaip jums nepabosta ta mesa man idomu

Aš valgau du, kai PMS-3k./d., bet SOČIAI.

QUOTE(InJe*kcija @ 2014 01 11, 18:28)
Šiandien pagalvojau, kad per visą paleo laiką nei kartą neviriau sriubos Ta proga vakarienei išsiviriau vištienos sriubytės ir labai skaniai pakapojau

visos taip sako aš irgi sakydavau, kad negalėčiau gyventi be saldumynų, o kaip matot - gyvenu

Aš kelis kartus viriau-tirštą moliūgo, dar tirštą daržovinę su mėsos kukuliais.

Aš taip sakiau apie ruginę duoną su raugu namie keptą, dar apie kavą, bet va, jau 6-ios dienos WHOLE, tai negeriu cool.gif

QUOTE(pumpica @ 2014 01 11, 18:31)
Selma, bet koks saunuolis tavo sunus 4u.gif as isivaizduoju, kaip paaugliui sunku pakeist mityba, o dar ir atlaikyt draugu spaudima, juk tokiame amziuje draugai- dievai. Mano akyse didvyris jis mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(InJe*kcija @ 2014 01 11, 18:37)
kolegės, su kuriomis mažiau bendrauju, pamačiusios, kad nevalgau tradicinių pietų, ir tai daro spaudimą "valgyk valgyk, negražu atsisakyti, na kodėl nevalgai",

o jeigu pasakyčiau, kad kūdinuosi ar pan, taigi būtų komentarai po komentarų doh.gif

doh.gif Aš, tai visad tokiems įkyruoliams (nes su alkoholio vartojimu panašiai būdavo) atsakydavau, kad , jei jis ar ji blogai jaučiasi dėl to, kad aš negeriu ar kažko nevalgau, tai tegu prisijungia ir kartu negeria/nevalg biggrin.gif

Tai taip ir yra, kuo toliau, tuo mažiau aš su jais diskutuoju smile.gif Darau kaip man reikia ir tiek. Jei, kuris pakirkina, bando pašiept, tai juokiuosi su juo kartu ir tiek smile.gif

QUOTE(Šelma @ 2014 01 11, 18:52)
Tai pusė mergų Whole, neerzinau  biggrin.gif 

Aš tą patį pagalvojau ką tu parašei, ot šaunuolė kokia biggrin.gif

QUOTE(Mantilė @ 2014 01 11, 19:18)
vakar išvirau plaučiukų, sumaliau su virtais lašinukais. Koks skanus omletas ryte su jais buvo ir sotus toks.

Įdomus receptukas smile.gif Mantile, aš jums parašiau až dėl batukų mergaitiškų ax.gif 4u.gif

QUOTE(tiktak @ 2014 01 11, 19:45)

Man kol kas 1k. neužtenka. Paleo leidžia ir 3k./d/ valgyt, svarbu tarpuose neužkandžiaut ir valgyt SOČIAI, renkantis sveiką maistą.

QUOTE(tiktak @ 2014 01 11, 21:32)
labai aciu uz info nes jo tikrai labai truksta,,,,,, visos tik raso kaip pyragus kepa sausainius gamina ir dar kusta,,,,,,,,,

biggrin.gif Visi pyragai yra be cukraus, be grūdinių miltų ir kepami LABAI retai wink.gif
Atsakyti

Na, šitas klausimas ir man rūpi. Aš valgau tris kartus, valgau sočiai, bet net tarp trijų valgymų praalkstu. Tada geriu gryną vandenį arba žolelių arbatą. Naminių žolelių arbata, kaip suprantu, W30 leidžiama?
QUOTE(" voresta " @ 2014 01 11, 21:31)

Tiesiog tikiu ir laukiu, kad ateis tas metas, kai užteks 1-2 valgymų. Laukime, tiktak. Aš antras mėnuo Paleo, tai gal dar ne laikas g.gif
Atsakyti