Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(jautiena @ 2014 01 16, 23:20)
tik viena beda, kad persistenge su kiekiais - nesveriau, bet is akies ten bus apie 7kg.

nesugebeciau, niekaip. vien nuo tokios minties plaukai piestu.

Šelma: jam grikiu, ryziu, bulviu, bananu, medaus. o ka sportuoja?

Negenda gi, bus iiillgaaaaammmm thumbup.gif

Kai nėra pasirinkimo, viską žmogus sugeba unsure.gif verysad.gif

Rankinį, vakarais geležis tampo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šelma: 16 sausio 2014 - 22:29
QUOTE(LumiLumi @ 2014 01 16, 21:42)
MB kreivai ziurejo, bet nieko net neburbtelejo, kazkaip jam nebudinga si karta, nes megsta bumbet  lotuliukas.gif

ir dar, prasau mane tujinti (galioja visoms)  didis.gif

ok, einu i slauni adata susismegsiu, blin kaip tas ketvirtadienis greit ateina  bijau.gif

Mano irgi mėgsta pabambėt, bet kažkaip su Paleo mažiau bamba thumbup.gif

Oooo, kaip smagu-bandau priprast: tu, tu, tu, tu-ti, tu-ti, tu-ti-taaa laugh.gif http://www.youtube.c...h?v=RvepbkwodVU dėl savęs... biggrin.gif

Aš galiu susmeigt, jei reikia. Bet sau lengviau ax.gif Kas savaitę kažką vartoji? cool.gif 4u.gif

QUOTE(Šelma @ 2014 01 16, 21:50)
Tas, kur pas mane valgei.

Neragavau jokių karpačių, laukiu kol kas pavaišins  cool.gif Tada gal iš mandagumo žalios mėsos išspjaut negalėsiu laugh.gif

Neatsimenu, duok, prašau, abiejų nuorodas 4u.gif

Kai jį valgai, tai nelabai ir supranti, kad mėsa žalia wink.gif Nes ji su druskyte, pipiriukais, , pasimarinavus aliejuke, petražolėse wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 01 16, 22:20)
ten bus apie 7kg. man vienai  blink.gif

nesugebeciau, niekaip. vien nuo tokios minties plaukai piestu.

Nesk ant turgaus biggrin.gif

Nesugebejau ir as, MB smegdavo, bet dabar jau autoinjektorius yra, tik skauda labiau, bet nors adatos nematau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Hippie @ 2014 01 16, 22:25)
Kas savaitę kažką vartoji? cool.gif  4u.gif

Jo, toki bruda IS pristabdymui, nu bent jau taip farmacija ir medikai teigia.

Mergos, suvariau savo naujojo blenderio inda, jau uzkniso doh.gif kokoso sviestas yra blogis (technikos atzvilgiu)
Galbut pirksiu sita
Atsakyti
Čia kokosinis juodukas: http://keistaipapras...s-juodukas.html
o šokoladinio torčiuko recepto nesu išsisaugojusi ir ant greitųjų pas Elatą bloge neradau..
Čia dar burokėlių keksiukai http://keistaipapras...ukai-cacao.html
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 01 16, 22:20)
thumbup.gif gavau uzvakar siuntinuka nuo mamos naminiu lasiniu, storis per 5 pirstus, kieti, standus, svieziu dumeliu kvepiantys  wub.gif  tik viena beda, kad persistenge su kiekiais - nesveriau, bet is akies ten bus apie 7kg. man vienai  nes maniskis nevalgo tokiu dalyku

Jetkau, nesiskųsk tik, kaip smagu wub.gif Nu ką, užteks ilgam, nesuges irnesakyk.gif Pagaliau kokį gabaliuką gal užšaldyk.

Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 01 16, 23:45)

Mergos, suvariau savo naujojo blenderio inda, jau uzkniso  doh.gif  kokoso sviestas yra blogis (technikos atzvilgiu)
Galbut pirksiu sita

Aš sviestą su kavamale malu.
Mano senasis blenderis užsilenkė, dabar turiu naują, 700w galingumo, bet jaučiu, kad gamintojas šiek tiek padaugino rašydamas vatų skaičių.. Kažkaip nepatinka man jis, nesijaučia, kad galingesnis būtų unsure.gif
Atsakyti
Neturiu kavamales, tektu ir sita pirkti. Ech...
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2014 01 16, 22:03)
Nebenoriu, Lumi  4u.gif

Mano bernas pasidavė  biggrin.gif  Per varžybas susmuko, amonjaku pakėlė, pati atkalbėjau nuo Paleo (nors spardėsi, kad nemes, nes susilažinom). Matau, kad jaučiasi blogai. Savaitė Paleo ir visas vos gyvas- ką ne taip darau? Didelis fizinis krūvis? Dėl rūkymo?
Sutarėm, kad pirma mes rūkyti, o paskui maistą tvarkys. Kolkas lai užkandžiauja sau, niekaip trijų valgymų neištraukia, nors ir sočioai pavalgo. Pusryčiams bus duona- sumuštiniai, mokykloj valgys, bet namų pietūs, vakariene vis tiek Paleo gaminu visiems.

vaikams galima ir dažniau valgyt, nebūtinai reik tų trijų kartų laikytis- jie gi dar auga, lai skiriasi tas insulinas.
manau , per staigiai angliai nusikirto. paskaičiuok biškį kiek ko gaunasi. Žintyje pasiklausk- ten gi pats sportininkas ir treneris.
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2014 01 16, 17:27)

iškart supratau kas tu  drinks_cheers.gif

ane?smile.gif))
o tu kas tokia? kazkai pasimeciau g.gif
Atsakyti
[quote=Mantilė,2014 01 16, 19:08]
papasakok prašau kaip tą daiktą naudoji (kaip atrodo radau googlej) ir kiek kainavo?
[/quote]

Eurovaistineje FreeStyle Freedom Lite modelis , su medau kortele tekainuoja 9.30. Ten yra aparatelis, adateles ir 10 juosteliu. Brangu juosteles, kai jau pritruksti ir reikia pirktis jas atskirai. 50 juosteliu kainuoja apie 70-80 litu. Pati farmacininke mane pamokino, kad man pigiau bus nusipirkti 5 aparaciukus (ten juk jau yra 10 juosteliu) po 9.30 =50 juosteliu= 46.5 lt, nei 50 juosteliu atskirai=70/80lt.

[quote=cushy,2014 01 16, 19:24]
Aš irgi su kandida kovoju, ir atrodo visai sekmingai. Gal galit nurodyt kokį straipsnį, kur apie raugintus produktus parašyta?
[/quote]

straipsniuose apie kova su candida yra surasyta dieta etapais, kaip ja dusinti, tai pirmame dietos etape , prie nevalgytinu dalyku, irasyti rauginti dalykai. Nepamenu katrame straipsnyje is siu:
http://vaitas.eu/blo...j-gydytis-i-tik
http://www.homosanit...zes_nugalejimas

[quote=pumpica,2014 01 16, 19:24]
<!--QuoteBegin-Nidulia+2014 01 16, 17:5metu

Va cia pasiskaitinejau apie ta berniuka, zaliamesaedziuka, tai yra idomiu dalyku, bet kai pati nepazistu to bernelio, negaliu komentuoti stebuklu, kurie su juo vyksta
[url=http://supersyroed.mybb.ru/viewtopic.php?id=34&p=11--><div class='quotetop'>QUOTE(Nidulia @ 2014 01 16, 17:5metu

Va cia pasiskaitinejau apie ta berniuka, zaliamesaedziuka, tai yra idomiu dalyku, bet kai pati nepazistu to bernelio, negaliu komentuoti stebuklu, kurie su juo vyksta
[url=http://supersyroed.mybb.ru/viewtopic.php?id=34&p=11)</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin-->http://supersyroed.mybb.ru/viewtopic.php?id=34&p=11[/url]
[/quote]

Geras, ten pas ji ir zili plaukai pradejo atgal spalva igaut biggrin.gif o tai kaip jis maitinasi konkreciai - valgo visiskai zalia mesa, ar trumpai kaitinta g.gif angliavandeniu kaip suprantu zaliavalgiai neriboja? g.gif valgo gi ten riesutus ir t.t.
[/quote]

Tai ir sakau, oda isgrazejo, plaukai zili juoduoti pradejo, dar kazka stebuklingo buvau iskaiciusi:)

[quote=" voresta ",2014 01 16, 19:49]
Papildyta:

normalu normalu.
Rekomenduojama gliukozės koncentracija kraujo serume (plazmoje) nevalgius yra 3,33-6,11 mmol/l.
Nerimaut turėtum, jei kristų žemiau 3. O hipoglikemija – tai jau gliukozės kraujyje sumažėjimas iki 2,5 mmol/l.
[/quote]

4 valandos po valgymo, jau galiu sakyti, kad esu nevalgiusi, ane? O kokio bieso skaicius zemesnis nei ryte, kai daug daugiau valandu buvau nevalgiusi?
[quote=LumiLumi,2014 01 16, 20:15]

Nidulia, o nuo mascarpones neniezti skalpo, neberia taves? Tik siaip idomu g.gif

Visus puldineja, del smulkmenu isizeidineja, ir kazkodel manes labai nemegsta, nes mano postai atseit ja izeidzia (nesuvokiu protu, nes nei zodzio jai nesakau) doh.gif
Nervai pakrike, o kaip tu manai. Paesk tik zole, paziuresi, ar nervai laikys, kai nuolat alkana smile.gif
[/quote]

Skalpo - tai kaip buvo likes vienas paniezintis taskas, taip ir turiu ji kol kas, tai negaliu net pakomentuoti. O del berimo, tai vakar pasakojau, kad atsirado keli giluminukai ant nugaros, apciuopiau ir ant kaklo du. Nezinau su kuo juos susieti. Su artejanciomis menesinemis nenoreciau sieti, nes jau seniai tokiu grazuoliu neatsiranda pries mnsn. Belieka itarti mascarpone arba ivestus I mityba obuolius. Matei, kur buvai Roko paaiskinima nukopinusi del spuogu?
Panos, gal jus turite minciu, ka tureciau itarti del tu, neseniai atsiradusiu spuogu, kuriu jau net isvaizda buvau pamirsusi seniausiai?

[quote=Šelma,2014 01 16, 21:50]
Velnias, kaip gundo paragaut ax.gif Vytinta tai valgau (beje, pati pasivytinau [/quote]

Selmut, tu gi pati kapoji zalia mesa lotuliukas.gif Juk vytinta mesa=zalia mesa. Matau, kad nelabai krecia baime, kai vytinta mesike skanauji?smile.gif
O del sunaus, tai nereikia jam grizti prie sudmaiscio, teisingai panos parase, duok bulve viena kita, grikiu, banana ryte. Matyt nuemus sudangliavandenius, gliukoze bernaiciui labai pakrito:) Del dukros - seniai irodyta, kad mergos zymiai istvermingesnes ir lengviau pasiekia savo tikslus, nei bernai:)
Papildyta:

eina na.....mo kampas
na viska taip pat dariau visa gyvenima SM ir niekada tokia kose nesigaudavo, kaip paskutiniu metu. Matyt jau sena tarka visai suduro blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 16 sausio 2014 - 23:02
QUOTE(LumiLumi @ 2014 01 16, 22:45)
Nesk ant turgaus  biggrin.gif

Nesugebejau ir as, MB smegdavo, bet dabar jau autoinjektorius yra, tik skauda labiau, bet nors adatos nematau  mirksiukas.gif
Papildyta:
Jo, toki bruda IS pristabdymui, nu bent jau taip farmacija ir medikai teigia.

Mergos, suvariau savo naujojo blenderio inda, jau uzkniso  doh.gif  kokoso sviestas yra blogis (technikos atzvilgiu)
Galbut pirksiu sita

och....
as ir sita nusiziurejus buvau. pabezdzioniausiu tada ax.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 01 16, 23:53)
vaikams galima ir dažniau valgyt, nebūtinai reik tų trijų kartų laikytis- jie gi dar auga, lai skiriasi tas insulinas.

manau , per staigiai angliai nusikirto. paskaičiuok biškį kiek ko gaunasi. Žintyje pasiklausk- ten gi pats sportininkas ir treneris.

Kaip anksčiau nepaklausiau doh.gif Kankinu nabagus cool.gif biggrin.gif

Paskaičiuosiu, jaučiu numažinau doh.gif Vaisių jokių nedaviau. Reiks dar pasitreniruoti ir iš naujo startuot. Švelniau ax.gif

QUOTE(Nidulia @ 2014 01 16, 23:55)
Selmut, tu gi pati kapoji zalia mesa   Juk vytinta mesa=zalia mesa.

O del sunaus, tai nereikia jam grizti prie sudmaiscio, teisingai panos parase, duok bulve viena kita, grikiu, banana ryte. Matyt nuemus sudangliavandenius, gliukoze bernaiciui labai pakrito:) Del dukros - seniai irodyta, kad mergos zymiai istvermingesnes ir lengviau pasiekia savo tikslus, nei bernai:)

Tu tik man nesakyk laugh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šelma: 16 sausio 2014 - 23:01