Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

Hippie, as nebijau diskutuoti, as nenoriu veltis i TEORINIUS gincus.
I interneta as galiu ideti kokia tik noriu info apie save, o ir veida pafotoshopinti. Sakyti kad edu zalia mesa, o is tikruju maukti alu su cipsais.
As kalbu apie tai ka patyriau. Ir pasakiau kad "stebuklinguju, gyvuju fermentu" teorija yra zaliavalgystes "arkliukas" . Na ir paskui kazkas kazkur nuolauke apie zalia mesa ir t.t. Aij nesvarbu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 01 16, 21:32)

*Negundykit prasau su tais skanumynais  ax.gif

**Vaziuosiu savaitgali i kaimuka, pirksiu lasiniu  essen.gif  dzukiski lasinukai yra jega  thumbup.gif

*Skanumynai yra gerai biggrin.gif Aš va šeštadienį brolio gimtadieniui kepsiu juoduką (nors pati nevalgysiu), galvoju gal ir tie varškės kamuoliukai įdomiai atrodytų smile.gif

**Aš valgau žemaitiškus ir nesiskundžiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 01 16, 20:15)
Niu ir ka, rijau zalia jautienos kumpi su kalnu darzoviu, niam

Pas mus facebooke IS temoj kaip grybas po lietaus isniro kazkoks vegetaras ir prasidejo propaganda.

Velnias, kaip gundo paragaut ax.gif Vytinta tai valgau (beje, pati pasivytinau kiauliuko, paprasta ir be galo skanu thumbup.gif ), ale ta žalios mėsos baimė doh.gif Net šašlo marinuoto niekad žalio nesu kandusi, nors B dažnai čiumnpa.

O, IS tai? Labai smalsu blush2.gif Jei apie Paleo, tai prašyčiausi kompanijon ax.gif
Atsakyti
Selma, IS - issetine skleroze smile.gif
Atsakyti
Marinuotas saslas isvis jega (apie zalia kalbu) bigsmile.gif

IS yra issetine skleroze. Apie paleo as ten isvis nenoriu uzsiminti schmoll.gif

Ir i ta kompanija nenorek, nepriimsiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LumiLumi: 16 sausio 2014 - 20:59
Nebenoriu, Lumi 4u.gif

Mano bernas pasidavė biggrin.gif Per varžybas susmuko, amonjaku pakėlė, pati atkalbėjau nuo Paleo (nors spardėsi, kad nemes, nes susilažinom). Matau, kad jaučiasi blogai. Savaitė Paleo ir visas vos gyvas- ką ne taip darau? Didelis fizinis krūvis? Dėl rūkymo?
Sutarėm, kad pirma mes rūkyti, o paskui maistą tvarkys. Kolkas lai užkandžiauja sau, niekaip trijų valgymų neištraukia, nors ir sočioai pavalgo. Pusryčiams bus duona- sumuštiniai, mokykloj valgys, bet namų pietūs, vakariene vis tiek Paleo gaminu visiems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šelma: 16 sausio 2014 - 21:06
QUOTE(Šelma @ 2014 01 16, 22:03)
Nebenoriu, Lumi  4u.gif

Mano bernas pasidavė  biggrin.gif  Per varžybas susmuko, amonjaku pakėlė, pati atkalbėjau nuo Paleo (nors spardėsi, kad nemes, nes susilažinom). Matau, kad jaučiasi blogai. Savaitė Paleo ir visas vos gyvas- ką ne taip darau? Didelis fizinis krūvis? Dėl rūkymo?
Sutarėm, kad pirma mes rūkyti, o paskui maistą tvarkys.

Tai duokit jam grikiu, bulviu , ir vaisiu ir bus viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2014 01 16, 22:05)

drinks_cheers.gif Taip ir darysiu. Va ir lyčių skirtumai, dukrai irgi pradžioj sunku buvo, ale mergičkos kietesnės biggrin.gif Nors ji labiau motyvuota buvo- oda akyse taisėsi, o bernui, jokio tolko "kankintis mirtimi" kai jokių problemų, o visas likęs pasaulis šventę švenčia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 01 16, 20:32)
Hippie, tiesiog zalia (nepazaliavusi), sviezia jautienos kumpi.  biggrin.gif  Pasipjausciau plonom juostelem, pabarsciau truputeli pipiriuku, uzspaudziau citrinos, uzmeciau kapareliu ir kelis laselius alyvuogiu aliejaus.

Nu geri tavo tyrimai  drinks_cheers.gif

Stengiuosi nekreipti demesio, tik sunku kai elementaria diskusija su kitais nariais priveda iki piktumu ir gincu. Atrodo, kad visi toj pacioj valtyje sedim, bet kazkam vis prisireikia ta valti isiubuoti.

Vaziuosiu savaitgali i kaimuka, pirksiu lasiniu  essen.gif  dzukiski lasinukai yra jega  thumbup.gif

Oi, tik nereikia susireikšminti biggrin.gif Čia gi jau carpaccio umn.gif biggrin.gif Tik be kieto sūrio cool.gif Niammm, ir aš užsimaniau. Sušaldytą supjaustot plonai?

Niu ir man taip pasirodė rolleyes.gif . O gal kuri žinot kuo gali būti blogai, jei DTL gerokai viršytų viršutinę ribą? g.gif

drinks_cheers.gif doh.gif 4u.gif Yra tokių vampyrų, aš, kaip donorė biggrin.gif dažnai tokių sutinku cool.gif Tik, kad moku pasakyti NE arba atsiriboti/ignoruoti, kas mane labai dažnai gelbėja. Geriausia reakcija į tokius/tokias-jokios reakcijos 4u.gif

Oujee, baby thumbup.gif Dzūkai rules wub.gif Mano dziedukas ir močiutė buvo dzūkai wub.gif

QUOTE(Azu @ 2014 01 16, 20:44)
Hippie, as nebijau diskutuoti, as nenoriu veltis i TEORINIUS gincus.

Tai viską suprantu, šiaip pafilosofavau iš patirties, kad mes dar nemokam ramiai diskutuot iškart norim, kad kitas neginčijamai tikėtų mūsų tiesa, o jei taip neįvyksta-iškart pradaedam irzti.

Papildyta:
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 01 16, 20:49)
Skanumynai yra gerai  Aš va šeštadienį brolio gimtadieniui kepsiu juoduką (nors pati nevalgysiu), galvoju gal ir tie varškės kamuoliukai įdomiai atrodytų

Aš, tai susipainiojus tarp juodukų ir šokoladinių, kuris čia kuris? rolleyes.gif

QUOTE(Šelma @ 2014 01 16, 20:50)
Velnias, kaip gundo paragaut  Vytinta tai valgau (beje, pati pasivytinau kiauliuko, paprasta ir be galo skanu  thumbup.gif ), ale ta žalios mėsos baimė  doh.gif  Net šašlo marinuoto niekad žalio nesu kandusi, nors B dažnai čiumnpa.

Carpaccio ragavus? Žiauriai skanu essen.gif Tavo vytinta sasyska wub.gif dar kaba cool.gif Einu pažiūrėsiu, mažu savaitgalį pasilepinsim su SB...

QUOTE(Azu @ 2014 01 16, 21:05)

Tą patį norėjau rašyt, kad duog anglių normalesnių nei vadinama "duona".
Papildyta:
QUOTE(Šelma @ 2014 01 16, 21:18)
drinks_cheers.gif Taip ir darysiu. Va ir lyčių skirtumai, dukrai irgi pradžioj sunku buvo, ale mergičkos kietesnės   

Bet mergaitė ir neturi tokių didelių sportinių krūvių. Kaip parašyta HS-pirma susitvarkykit organizmą, pajauskit energijos antplūdį ir tik tada pradėkit sportuot. O čia vos ne pamatus kasdienius organizmui išmuši, o krūviai nesikeičia-negerai.
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2014 01 16, 21:38)
Oi, tik nereikia susireikšminti biggrin.gif Čia gi jau carpaccio umn.gif biggrin.gif Tik be kieto sūrio cool.gif Niammm, ir aš užsimaniau. Sušaldytą supjaustot plonai?

Nesireiksminu tongue.gif As tikro carpaccio nesu ragavus. Pjausciau nesaldyta, peilis geras, be to valgyt norejau, nenorejau laukti kol pasals biggrin.gif MB kreivai ziurejo, bet nieko net neburbtelejo, kazkaip jam nebudinga si karta, nes megsta bumbet lotuliukas.gif

ir dar, prasau mane tujinti (galioja visoms) didis.gif

ok, einu i slauni adata susismegsiu, blin kaip tas ketvirtadienis greit ateina bijau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LumiLumi: 16 sausio 2014 - 21:46
QUOTE(Hippie @ 2014 01 16, 22:40)

Aš, tai susipainiojus tarp juodukų ir šokoladinių, kuris čia kuris?

Bet mergaitė ir neturi tokių didelių sportinių krūvių.

Tas, kur pas mane valgei.

Šiai dienai turi panašius, bet, pirmą Paleo mėnesį nesportavo.

Neragavau jokių karpačių, laukiu kol kas pavaišins cool.gif Tada gal iš mandagumo žalios mėsos išspjaut negalėsiu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 01 16, 19:32)
...
Vaziuosiu savaitgali i kaimuka, pirksiu lasiniu  essen.gif  dzukiski lasinukai yra jega  thumbup.gif
thumbup.gif gavau uzvakar siuntinuka nuo mamos naminiu lasiniu, storis per 5 pirstus, kieti, standus, svieziu dumeliu kvepiantys wub.gif tik viena beda, kad persistenge su kiekiais - nesveriau, bet is akies ten bus apie 7kg. man vienai blink.gif nes maniskis nevalgo tokiu dalyku doh.gif doh.gif

QUOTE(LumiLumi @ 2014 01 16, 20:42)
<...>
ok, einu i slauni adata susismegsiu, blin kaip tas ketvirtadienis greit ateina  bijau.gif
nesugebeciau, niekaip. vien nuo tokios minties plaukai piestu.

Šelma: jam grikiu, ryziu, bulviu, bananu, medaus. o ka sportuoja?
Atsakyti