Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(" voresta " @ 2014 01 16, 17:44)
goooglė duoda ir daugiau jo vaizdelių, suvesk  supersyroed Kosmonavt ir pasižiūrėk. Kiek skaičiau dar laisvas, ir kažkur Anglijoj laikosi.  mirksiukas.gif

pažiūrėjau iš smalsumo, tik nelabai atskiriu, kuris ten jis, kur kitas... daug foto išmeta. O be to, kas man iš to, kad jis laisvas... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 01 16, 16:44)
goooglė duoda ir daugiau jo vaizdelių, suvesk  supersyroed Kosmonavt ir pasižiūrėk. Kiek skaičiau dar laisvas, ir kažkur Anglijoj laikosi.  mirksiukas.gif

gal ne tos pakraipos?.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 01 16, 15:48)
ir as paziurejau biggrin.gif apsigalvojau - nevertas grieko  schmoll.gif  biggrin.gif
prisizvengiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image

dar nesugalvojau ka siandien valgysiu, kaip pagrindini valgi, kol kas tik lapu ir lasiaku privanojus. uztat kepu cheesecake'a rytoj pusryciam. as juk turiu priezasti storet, maistas cia ne prie ko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 16, 17:52)

o kaip reaguoji I priaugtus gramus?smile.gif Lyg it  tu labai jautri priaugimui?  O is ko  uzaugo 1.5 kg? Is padidintu darzoviu?

Nepatinka man..bet ką darysi..jei to reikėjo, kad energijos atsirastų..tai lai būna smile.gif vasarą gal numesiu smile.gif kai maudimukų sezonas prasidės biggrin.gif Nežinau nuo ko užaugo..na valgau tikrai daug.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 01 16, 17:44)
man maiselis viena dienai  biggrin.gif dviem kartam  mirksiukas.gif as valgau daug  doh.gif ir tai jau mazinu porcijas, anksciau galedavau ta maiseli be vargo per karta suryt salia dar mesos isidejus  biggrin.gif

na, jeigu daržovių mišinys, tai man irgi pakelis vienam kartui. Taigi ten 400g. Išverda, sukrenta... rolleyes.gif Mėsos juk kilogramais nevalgom, tai ne tokia ir siaubinga ta porcija gaunasi... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 01 16, 16:16)
berniokas? kad ten mergiote!

Kad ne kiekviena mergiote taip atrodo. Varau zalios mesos est lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,siandien as dvi savaites paleo smile.gif -5 kg g.gif bet labai skauda skrandi kokia trecia diena,ir liezuvis geltonom apnasom,kvapas is burnos nekoks...kazi ka darau blogai ? valgau pora kartu per diena,pietums mesyte dazniausiai su darzove,,vakariene kiausus kokius su darzovem. bet skrandis atrodo pastoviai stovi,skauda kazkur panasiai kaip budavo stemples uzdegimas kazkada blink.gif
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2014 01 16, 18:46)
tiesa, jaučiuosi tikra višta, nes tikrai seivinausi tą nuorodą, kur Lumi buvo įdėjus apie cholesterolį, kur dvi lietuvės autorės rašė ir europos sąjunga parėmė biggrin.gif ir niekaip nerandu, išknisau visus bookmarkus tris kartus  doh.gif gal kas turit po ranka?

http://gamta.vdu.lt/...olesterolis.htm
prašom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2014 01 16, 16:59)
-oi, puikiai suprantu... Aš tris vyrus turiu, tai irgi pastoviai galvą suku kuo užkimšti...  doh.gif  Bet jiems mano dieta nerūpi, valgo ką nori...

Ir maniškiams nerūpi, bet rūpi man, todėl ir ieškau, kaip sveikai ir nebrangiai pilvus jiems prikišt smile.gif Pigiausia ir greičiausia blynai,bulvės, ale varivuoju su mėsa, daržovėm kažkaip.... Tai kas super teisinga, ne mūsų kišenei, tai va su tais apkepais ir bandau iš š vašką spausti biggrin.gif

QUOTE(jautiena @ 2014 01 16, 17:24)
lupytes papustos, veidelis nupoliruotas, plaukuciai suzeliuoti. tikri vyrai kitaip atrodo tongue.gif

biggrin.gif
QUOTE(jaicy @ 2014 01 16, 17:33)
tiek kiek ten jos kainuoja? buna gi akciju. man maiselio uztenko keliom dienom.
gal turit kokiu megstamiausiu?

Pagalvojau, kiek maišelių man reiktų tokiai šoblai lotuliukas.gif doh.gif
Pavasarį didesniu daržu pasirūpinsiu ir šaldikliu talpesniu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2014 01 16, 17:06)

bigsmile.gif 4u.gif ačiū tau labai labai, šviečiu artimuosius rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nomore: 16 sausio 2014 - 17:11
QUOTE(nomore @ 2014 01 16, 17:08)
bigsmile.gif  4u.gif ačiū tau labai labai, šviečiu artimuosius  rolleyes.gif

As planuoju atspausdinti ir nuvezti mociutei. Jos gydytoja padare tik bendra cholesterolio tyrima ir gavo 7. Tai prirase statinus gerti gun_bandana.gif o bobule kaimiskus kiausinius valgo, ozkos pieno suri pati gamina, sviesta kaimiska valgo. Matytumet, kiek dar sveikatos turi. Viena visa uki apeina, o jai 77 metai. Ir dabar prisake ta bruda gert. As sakaiu, kad mestu von, kad negertu, o kita karta prasytu lipidogramos. Bet panasu, kad zmones bijo daktaru. Mociute skundesi, kad gydytoja grubi. Sakiau, keiskit. Bet kurgi... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(san @ 2014 01 16, 13:11)
O kam vargintis su tais 40 laipsnių g.gif galima ir visai nekaitinti.

nekaitinti nebent daržoves galima, o kaip kiaulės ausį nekaitinus suvalgyti lotuliukas.gif ?

QUOTE(Nidulia @ 2014 01 16, 13:54)

pacituot neįmanoma....
kiek ten tą kiaulės ausį verdu...tikrai ne tiek kiek kokią kiaulės koją, kad jau mėsa nuo kaulų kristų

QUOTE(jaicy @ 2014 01 16, 16:33)
beje, neuzsipulkit manes . as tik nicka pakeiciau  4u.gif

iškart supratau kas tu drinks_cheers.gif
Atsakyti