Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

lupytes papustos, veidelis nupoliruotas, plaukuciai suzeliuoti. tikri vyrai kitaip atrodo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 01 16, 17:24)
lupytes papustos, veidelis nupoliruotas, plaukuciai suzeliuoti. tikri vyrai kitaip atrodo tongue.gif

aaaa, nu gal... biggrin.gif Nuėjau dar kartą pažiūrėti.. biggrin.gif na, vis tik jis man- berniokas... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 16 sausio 2014 - 16:28
QUOTE(jautiena @ 2014 01 16, 17:16)
berniokas? kad ten mergiote!

drinks_cheers.gif patinka tavo sveikas poziuris biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azu: 16 sausio 2014 - 16:29
QUOTE(pumpica @ 2014 01 16, 16:11)
sveikos smile.gif

valgau, patogus reikalas  biggrin.gif tik kad kainuoja, tai jo..perku per akcijas  biggrin.gif bet kita rudeni butinai pasidarysiu savo tokiu maiseliu, is naminiu darzoviu...darydavau ir dabar, tik kazkaip vienoda rusi dedavau i atskirus maselius, nesove galvon darytis mixus, kaip PC smile.gif tik va kur det reikes, nzn  doh.gif reikia antra saldikli pirkti doh.gif  biggrin.gif

berniokas grieko vertas, metu as jam norejau duoti iki 30  ax.gif

tiek kiek ten jos kainuoja? buna gi akciju. man maiselio uztenko keliom dienom.
gal turit kokiu megstamiausiu? ar ir paprasciausios RIMI sueitu?
nes ziuriu daug kur yra kukuruzu, ar pupeliu.. kazkaip pasitrinkimas visai nekoks..

beje, neuzsipulkit manes . as tik nicka pakeiciau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2014 01 16, 16:24)

nepavydek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JolkitaS @ 2014 01 16, 16:49)
O apnasos iki dabar ant liezuvio geltonos, niekada tokiu neturejau, ir kas man pasakys nuo ko jos? Mano nuomone kepenys vis tik duoda tas geltonas apnasas, o kas toms mano kepenims netinka nesuprantu.

pasižiūrėk, gal karotino per daug mityboje?
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 01 16, 16:07)
olialia, na ziurek laikykis  4u.gif  o as sedziu ir galvoju, kaip gerai, kad nieko apie nestuma nezinau, nera del ko nervintis. net kiek savaiciu is viso jis trunka kol kas nezinau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Su pirmu nėštumu man taip pat buvo, net nesupratau, kad išvois kokios nors problemos ar blogumai egzistuoti gali biggrin.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(jaicy @ 2014 01 16, 16:33)
nepavydek  ax.gif

tai kad nėr ko pavydėt, kažkaip labai jau moteriškų hormonų perteklius šiuolaikiniuose "vyruose" bado akis biggrin.gif
Atsakyti

normaliai dar palyginus rolleyes.gif o kokie tikri vyrai buna? oziu smirdintis ir su dzinsais nesiojamais 20 metu? biggrin.gif man patinka save prisiziurintys vyrai -tvarkingi, kvepiantys, apsirenge stilingai smile.gif ir plauku zele kartais nemaiso biggrin.gif aisku kas per daug, tas jau negerai biggrin.gif
QUOTE(jaicy @ 2014 01 16, 16:33)
tiek kiek ten jos kainuoja? buna gi akciju. man maiselio uztenko keliom dienom.
gal turit kokiu megstamiausiu? ar ir paprasciausios RIMI sueitu?
nes ziuriu daug kur yra kukuruzu, ar pupeliu.. kazkaip pasitrinkimas visai nekoks..

man maiselis viena dienai biggrin.gif dviem kartam mirksiukas.gif as valgau daug doh.gif ir tai jau mazinu porcijas, anksciau galedavau ta maiseli be vargo per karta suryt salia dar mesos isidejus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2014 01 16, 17:19)
kur?  g.gif  unsure.gif taigi dailus bernužėlis!  biggrin.gif

goooglė duoda ir daugiau jo vaizdelių, suvesk supersyroed Kosmonavt ir pasižiūrėk. Kiek skaičiau dar laisvas, ir kažkur Anglijoj laikosi. mirksiukas.gif
Atsakyti
tiesa, jaučiuosi tikra višta, nes tikrai seivinausi tą nuorodą, kur Lumi buvo įdėjus apie cholesterolį, kur dvi lietuvės autorės rašė ir europos sąjunga parėmė biggrin.gif ir niekaip nerandu, išknisau visus bookmarkus tris kartus doh.gif gal kas turit po ranka?
Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2014 01 16, 16:44)
goooglė duoda ir daugiau jo vaizdelių, suvesk  supersyroed Kosmonavt ir pasižiūrėk. Kiek skaičiau dar laisvas, ir kažkur Anglijoj laikosi.  mirksiukas.gif

oi, pažiūrėjau, tikrai mergaitė lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos!
Aš atsisakiau kavos, padauginau angliavandenių daržovių sąskaita, sportuoju pagal rekomendacijas...priaugau 1, 5kg. , bet energija didėja. Labai geras jausmas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2014 01 16, 16:46)

oi, pažiūrėjau, tikrai mergaitė  lotuliukas.gif

ir as paziurejau biggrin.gif apsigalvojau - nevertas grieko schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gliukometro parodymai
Ryte, nevalgius, negerus - 4.4
pusvalandziui po valgio- 5.1
1.5 h po pavalgymo - 5.7
2h. po valgio - 4.9
4 h. po valgio – 4.2
Nelabai suprantu, normalus cia pokyciai ar ne.
Papildyta:
QUOTE(SOWELU @ 2014 01 16, 17:48)
Sveikos!
Aš atsisakiau kavos, padauginau angliavandenių daržovių sąskaita, sportuoju pagal rekomendacijas...priaugau 1, 5kg. , bet energija didėja. Labai geras jausmas smile.gif

o kaip reaguoji I priaugtus gramus?smile.gif Lyg it tu labai jautri priaugimui? O is ko uzaugo 1.5 kg? Is padidintu darzoviu?
Atsakyti