QUOTE(lugne @ 2014 01 16, 13:10)
Man visada buvo neaiški ta žaliavalgių fermentų teorija. Dėl baltymų ar riebalų, kurie nesugadinami kaitinant, viskas aišku, tvarkoj, bet prie ko čia taip aukštinami fermentai? Juk fermentas yra baltymas, o baltymas papuolęs į skrandį, jei ten viskas tvarkoj, pradedamas virškint. Taigi visa fermentų išsaugojimo teorija ir kaip jie ten labai padeda virškint tą maistą, su kuriuo buvo suvalgyti, man švelniai tariant yra iš piršto laužta arba aš čia kažko nesuprantu. Išsaugom fermentus nekaitindami daugiau 42 laipsnių, o kad juos veikia rūgštis skrandy, tai apie tai kažkaip žaliavalgiai nešneka...
<...>
kaip tik skaitau tokia knyga "Catching fire: How cooking made us human"
dar tik du skyrius perskaiciau, bet visi zaliavalgiai, tiek zoles, tiek zalios mesos jau suvartyti ir sumalti i miltus

labai idomi knygele, rekomenduoju!
p.s. jeigu atrodot, is profilio, kaip tas personazas ant knygeles virselio, tuomet zaliavalgyste jums greiciausiai tiktu...
QUOTE(taša @ 2014 01 16, 13:30)
beje, valgot pirktines saldytas darzoves?
aisku valgom! nes pigesnes ir kartu kokybiskes uz nesezonines sviezias.
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 16, 14:27)
O koks tas normalus lygis?
Iki praeito parasymo buvau rami, bet dar po pusvalandzio, klito , mano gala, per greitai
po valgio 1.5 h - 5.7
po valgio 2 h - 4.9 beveik kaip ryte, visai nevalgius ir negerus.
ziu, pagerk bulletproof kavytes ryte ir pasimatuok po pusvalandzio, val, 2val. gi labai idomu, kiek vien riebaliokas itakoja gliukoze.
QUOTE(nomore @ 2014 01 15, 14:04)
13 savaičių. Jo, tepliojo, ir echo matosi, kad bande atplyšti vienoj vietoj.. Nu tu man košmarikų nepasakok

Aš tikiuosi, kad pakils, bet nelabai didelė tikimybė.
olialia, na ziurek laikykis

o as sedziu ir galvoju, kaip gerai, kad nieko apie nestuma nezinau, nera del ko nervintis. net kiek savaiciu is viso jis trunka kol kas nezinau