Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(SOWELU @ 2014 01 11, 19:14)

Kaip įsiskaudėjo gerklę.... Labai nenoriu sirgti, bet jaučiu kabinasi kažkas verysad.gif

Man gerklę skauda antra diena, o aš maniau, kad ten tik paleo skrepliukai doh.gif
Visą rudenį ir žiemą neturėjau anei slogos, anei gerklės problemų, o dabar kabintis nori.
Šiandien pagalvojau, kad per visą paleo laiką nei kartą neviriau sriubos blink.gif Ta proga vakarienei išsiviriau vištienos sriubytės ir labai skaniai pakapojau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mantilė @ 2014 01 11, 16:22)
ačiū Šelma, už temutę  4u.gif

orkaitėje ištroškinau raugintus kopūstus su kiaulienos faršu, skanumėlis, visai kitoks skonis nei puode troškinti thumbup.gif

Man patinka ir puode troškinti, bet kaip taisyklė, aš po jų greitai išalkstu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(taša @ 2014 01 11, 18:09)

diskutavom su draugem , kai kurios sako kad negaletu gyventi be makaronu ir bulviu.

visos taip sako irnesakyk.gif aš irgi sakydavau, kad negalėčiau gyventi be saldumynų, o kaip matot - gyvenu biggrin.gif
Atsakyti
Selma, bet koks saunuolis tavo sunus 4u.gif as isivaizduoju, kaip paaugliui sunku pakeist mityba, o dar ir atlaikyt draugu spaudima, juk tokiame amziuje draugai- dievai. Mano akyse didvyris jis mirksiukas.gif
Atsakyti
ŠELMA, dėkui už temą, galėjai ją irgi papuošti savo saldainiais biggrin.gif arba morkų pyragu nail.gif
Papildyta:
QUOTE(Šelma @ 2014 01 11, 17:30)

Jau vien organizmui šokas to netekus, o dar aplinkinių spaudimas, kad to nevalgo ir negeria, kad tik su vandens buteliu sėdi- gal tu ant dietos, kaip merga kokia  doh.gif 

Pas mane darbe net kolegės, su kuriomis mažiau bendrauju, pamačiusios, kad nevalgau tradicinių pietų, ir tai daro spaudimą "valgyk valgyk, negražu atsisakyti, na kodėl nevalgai", o paaugliui tai įsivaizduoju, viskas 10 kartų aštriau ir stipriau atrodo, ypač jeigu draugai kritikuoja. Pritariu kažkieno minčiai, kad sakytų, kad turi sveikatos problemų, ir dėl to negali valgyti. Aš taip irgi kartais darau biggrin.gif Jei pasakai, kad problemos dėl sveikatos, tai dažniausiai neklausinėja ir nesigilina (nebent labai naglos kolegės), o jeigu pasakyčiau, kad kūdinuosi ar pan, taigi būtų komentarai po komentarų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2014 01 11, 19:14)

Kaip įsiskaudėjo gerklę.... Labai nenoriu sirgti, bet jaučiu kabinasi kažkas verysad.gif

arbatmedžio inhaliacijas reiktų pabandyt.
Atsakyti
Sveikos,
man nepasireiske jokie negerumai, kol sedejau su jumis, nei pilvo putimai, nei tryda, nei galvos skausmas. Bet as ir pries tai labai liuksiskai jauciausi, miego problemu niekada neturejau wub.gif
sonine valgau, gaila diedui atiduot, bet mano valgimai buvo tik du, snd. nebevalgysiu, nenoriu. Cia gal man per smegenus vakaryksciai skaiciai dave blush2.gif snd nusipirkau karpi, visas bus man vienai su darzovem ir kokoso sauksteliu su rytine kava. Pristabdysiu kiauliena ir kiausinius isbrauksiu, valgysiu mazais kiekiaispo kokiu 3 men. eisiu bendra pasidaryt blush2.gif ir ziuresiu, kaip cia geriau. Mano smegenys uzblokuotos saldumynu pagundai, nebenoriu. Anksciau plytele sokolado vienu prisedimu sutvarkydavau, dabar kartais apie ja pagalvoju, kaip maista smegenam, bet kol kas neperku. Tai gal man ner tos jusu visu siaubo kandidos? Kaip Nidule rase apie kondensuoto skarbonkes patvarkyma, tai manes vos nesupykino, nes as sio produkto niekada nenorejau, nenoriu, nebent veliau issinoresiu blush2.gif saldainiu namie yra, visokiu, snd tvarkydama lentyna, maciau ,,raudona aguona", jei taip anksciau-buciau tik tuscia maiseli palikus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 01 11, 19:31)
Mano akyse didvyris jis mirksiukas.gif

wub.gif Ir mano smile.gif Ir aš truputi, kad sugebėjau įtikint hihihi.gif Du iš 6 jau įtrauktį į sektą nail.gif: Po truputį ir užkariausim tą ameriką biggrin.gif

QUOTE(InJe*kcija @ 2014 01 11, 19:37)
ŠELMA, dėkui už temą, galėjai ją irgi papuošti savo saldainiais biggrin.gif arba morkų pyragu

o jeigu pasakyčiau, kad kūdinuosi ar pan, taigi būtų komentarai po komentarų doh.gif

Tai pusė mergų Whole, neerzinau biggrin.gif Šiandien pietums šitas- http://www.bernardin...askuciai/112432 - nekažką schmoll.gif
Vorestos cepelinai super (bet tik man biggrin.gif ), dar trinta pomidorų sriuba super (ant ghee pakepią svogūnas ir česnaką, suverčiau koncervuotų pomidorų, lauro lapą, pipirą, sutryniau ir vuolia thumbup.gif )- ir vėl tik man ir dičkiams, mažiai valgė susiraukę, vienas vienu mauku išgėrė, kaip vaistus- už mamytę, kitą teko papirkt bananu laugh.gif Sunku jiems su manim ax.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2014 01 11, 19:52)
wub.gif  Ir mano smile.gif Ir aš truputi, kad sugebėjau įtikint hihihi.gif  Du iš 6 jau įtrauktį į sektą nail.gif: Po truputį ir užkariausim tą ameriką  biggrin.gif
Tai pusė mergų Whole, neerzinau  biggrin.gif 

Aš irgi whole, bet nieko, kavos su kokosu atsigeriu ir užtenka to saldumo smile.gif
Mano draugė-sugyventinė irgi anksčiau tik stebėdavosi mano nauja mityba, galvojo, kad praeis per kokį mėnesį ir po to vėl normaliai maitinsiuos smile.gif Nedariau spaudimo, nesiūliau valgyti tą patį, ką ir aš, bet dabar po truputį pati įsitraukia: namuose nebėra duonos, kai darausi valgyti, paprašo, kad padaryčiau daugiau, nes ir ji valgys, maistą gaminasi (čia išvis stebuklas jos atžvilgiu) ant ghee, o šiandien paprašė, kad padaryčiau kokosinių šokoladinių saldainių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2014 01 11, 19:45)
saldainiu namie yra, visokiu, snd tvarkydama lentyna, maciau ,,raudona aguona", jei taip anksciau-buciau tik tuscia maiseli palikus doh.gif

atiduok tuos hidrintus riebalus "gerai draugei", ar kaimynę pavaišink biggrin.gif
kad negundytų.

Dirbtiniai transriebalai susidaro cheminiu būdu iš dalies hidrinant augalinį aliejų. Hidrinimo proceso metu augalinis aliejus paverčiamas pusiau kietais riebalais, naudojamais margarinuose ir komerciniam maisto ruošimui. Iš dalies hidrinti augaliniai riebalai arba transriebalai yra patrauklūs maisto pramonei, kadangi pasižymi ilga tinkamumo vartoti trukme, yra stabilūs gruzdinant maisto produktus, jų pusiau kieta konsistencija tinkama kepinių, saldumynų ir greitai paruošiamo maisto gamyboje.

Koks transriebalų neigiamas poveikis sveikatai?
• Transriebalų vartojimas gali sukelti reikšmingą žalą sveikatai ir neturi jokių naudingų savybių.
• Transriebalai didina žemo tankio lipidų (arba blogojo cholesterolio) ir mažina didelio tankio lipidų (arba gerojo cholesterolio) kiekį.
• Transriebalai daugiau nei bet kuri kita maistinė medžiaga didina koronarinės širdies ligos riziką.
• Transriebalai siejami su staigiomis mirtimis nuo širdies ligų ir padidinta diabeto rizika.
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2014 01 11, 05:27)
Sveiki vilkai tikrai neirodymas smile.gif negalima lyginti dvieju visiskai skirtingu organizmu (turiu omeny zmogaus ir vilko) .
Vilkai geba kntroliuoti savo virskinimo procesa. Skrandyje  Nesdami mesa vilkiukams , jie gali reguliuot kiek ja apvirskint, pries atryjant .

Juk pasakiau juokais, nejau priemei uz gryna piniga? lotuliukas.gif

QUOTE(rytorasa @ 2014 01 11, 09:50)
kai kurios narės -voresta, Nidulia, naudojasi kitomis teorijomis, kitais šaltiniais ir visa tai priklijuoja Paleo sąvokai. Nesakau, kad tai netiesa, ar kad aš tam nepritariu, bet tai ne Paleo, o tik labai panašu į tai. Na, galima pavadinti patobulinta, aukštesnio lygio Paleo...  biggrin.gif

O kas ne paleo o tik panasu I paleo? Kad mesa neturu buti pervirta? Man atrodo, kad tai ir yra tikras paleo, nes nemanau, kad paleolito zmogeliukai valgydavo perkepta mesa. Gal net ir zalio raumens krimsteledavo, kai issibadave pagaliau sumedziodavo zveri.O gal ne taip supratau tavo minti?

QUOTE(taša @ 2014 01 11, 18:09)
p.s man netiko vakariskiai 'cepelinai', del svogunu, rieugejau ir bezdejau visa vakara sad.gif kita karta pabandysiu su porais

Ir as siandien pasidariau "cepelinus". Labai skanu buvo ir suvirskino gerai
QUOTE(sapniukass @ 2014 01 11, 19:45)
Kaip Nidule rase apie kondensuoto skarbonkes patvarkyma, tai manes vos nesupykino, nes as sio produkto niekada nenorejau, nenoriu, nebent veliau issinoresiu blush2.gif saldainiu namie yra, visokiu, snd tvarkydama lentyna, maciau ,,raudona aguona", jei taip anksciau-buciau tik tuscia maiseli palikus doh.gif

Aga, o raudona aguona irgi tvarkei kaip reikalas:) Gal pas tave ir tikrai near tos kandidos isbujojimo. Pas mane labai daug simptomu buvo. Liezuvis tai ziauriai apnestas baltu patalu buvo, vaginoze besikartojanyi, gleiviniu grybelis. Net neabejoju, kad puotavo pas mane gvardija kadidos.

O as vakar maniau, kad jau mirstu ir tikrai atsidursiu ligonineje. Vel prireme tokie patys ziaurus skausmai, kaip ir anakart, kai pasakojau, kad tik keturiomis stovint kazkiek pagerejo. Kazkuri komentavote, kad tai gali buti inkstuose sujudejes akmenukas, tai vakar nejuokais issigandu, nes jau velai vakare ropojau keturiomis ir raiciausi is skausmo saules rezginio, skrandzio ir pilvo srityse. Laukiu as to vasario menesio, kai pagaliau jau man priklausys kraujo tyrimai, tai prasysiu ir ekoskopiju.
Merginos, patarkite ko man dar prasyti, kokiu tyrimu. Jei jau eisiu, tai reikia maksimum programa padaryti, nes uzknisa, kai mokescius moki o pasako, kad tik 1 karta metuose galiu tyrimus darytis.
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 01 11, 20:01)
Nedariau spaudimo, nesiūliau valgyti tą patį, ką ir aš, bet dabar po truputį pati įsitraukia: namuose nebėra duonos, kai darausi valgyti, paprašo, kad padaryčiau daugiau, nes ir ji valgys, maistą gaminasi (čia išvis stebuklas jos atžvilgiu) ant ghee, o šiandien paprašė, kad padaryčiau kokosinių šokoladinių saldainių biggrin.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2014 01 11, 19:52)
:valgė susiraukę, vienas vienu mauku išgėrė, kaip vaistus- už mamytę, kitą teko papirkt bananu laugh.gif Sunku jiems su manim  ax.gif  cool.gif

Skaitau as tave ir zaviuosi, nu tu ir kieta mergiote, truksta zodziu 4u.gif
O savo paaugliuka labia palaikyk, sunku jam dabar. Tiksliai , pamokink, kad pameluotu del sveikatos siek tiek tiem sikniams, saipunams.
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 01 11, 18:28)
Man gerklę skauda antra diena, o aš maniau, kad ten tik paleo skrepliukai  doh.gif

skrepliukai tikrai neskauda, o kakavos sviesto neturi- sučiulptum gabaliuką 4u.gif

QUOTE(Šelma @ 2014 01 11, 18:52)
Šiandien pietums šitas- http://www.bernardin...askuciai/112432 - nekažką  schmoll.gif

ką reiškia "ne kažką"? ar neskanu ar mažai buvo? man taip skaniai atrodo viskas thumbup.gif

vakar išvirau plaučiukų, sumaliau su virtais lašinukais. Koks skanus omletas ryte su jais buvo ir sotus toks. Dar turiu idėją orkaitėje su jais iškepti tokį kaip apkepą, tik gaila nebeliko jau... biggrin.gif
Atsakyti