Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(taša @ 2014 01 15, 21:13)
o kaip darei?


supjausčiau gabaliukais, užbarsčiau pipirų, druskos, palaikiau. Troškinau su daržovėmis... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2014 01 15, 21:09)
o as visada zinojau kad i karsta paprasta piena ipila rauginto smile.gif ir sutraukia varske smile.gif

taip, jei karšto pieno bus mažiau -~ 1/3 rūgpienio kiekio- bus varškė, jei daugiau-~1/2, gausis sūrio masė. Tačiau bet kuriuo atveju liks nesugadinto baltymo ir įvairių gyvų laktobacilų, ko nelieka anuose receptuose.
Tačiau galima iš rūgpienio pasidaryt varškę ir be pieno, puodą su rūgpieniu įmerkus į karštą vandenį, ar pastačius ant nekarštos krosnies.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 15 sausio 2014 - 20:30
QUOTE(rytorasa @ 2014 01 15, 21:17)
supjausčiau gabaliukais, užbarsčiau pipirų, druskos, palaikiau. Troškinau su daržovėmis...  rolleyes.gif

širdis yra labai dirbantis raumuo, tad tikėtis, kad bus labai skanus, neverta.
Aš sumetu gabaliukus trumpam į troškinį ir greit išjungiu ugnį. Valgyt galima.
Atsakyti
O man širdis toks skanus dalykas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2014 01 15, 20:43)
O man širdis toks skanus dalykas  bigsmile.gif



kaip gamini??????


as Liutauro laida ziurejau- sake labai labai greit apkepint. vos ne 2 min. nes paskui pasidarys gumine.
tai ir galvoji -ar geriau virt ar visgi rizikuot ir kept?

aj, as neprisitaciau, cia ta kuriai rupi sirdis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaicy: 15 sausio 2014 - 20:57

QUOTE(nomore @ 2014 01 15, 19:54)
Darydavau iš pusės banano ir 2-3 kiaušų.


Kiaušinienė su bananu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2014 01 15, 18:49)
O blynus, reiks bandyti iškepti su kokoso miltais, kad ir nekokia ten jų maistinė vertė gaunasi , bet vaikams reikia kartais


drinks_cheers.gif Juolab gyvena aplinkoje, kurioje pilną tokių "skanumynų", o ir visą gyvenuimą juos valgė.
Sūnui žiauriai sunku, vos neapalpo per treniruotę doh.gif Silpna, kojos linksta. Nesportuot negali, ryt varžybos, kitą savaitę dar dvi, jam tai žiauriai svarbu. Ko duot daugiau, kad geriau jaustųsi g.gif Man irgi pirmą mėnesį keliai linko, jaučiu reik pralaukt, ar ne unsure.gif

QUOTE(InJe*kcija @ 2014 01 15, 20:12)
Aš kažkada bandžiau kepti tokius paleo blynus, bet gavosi paleo košė  unsure.gif  Tada ant nervų užsibarsčiau cinamono ir sulapnojau tą košę. SKonis tai geras, bet tiesiog nesuklijavo nei kiaušiniai, nei kokosų miltai... unsure.gif

Gal nuo miltų rupumo priklauso g.gif Maniškiai tokie labai rūpūs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 01 15, 20:56)
kaip gamini??????
as Liutauro laida ziurejau- sake labai labai greit apkepint. vos ne 2 min. nes paskui pasidarys gumine.
tai ir galvoji -ar geriau virt ar visgi rizikuot ir kept?


aš pusryciams labai trumpai pakepinau širdį smulkiai papjaustytą ir užpyliau plaktais kiaušiniais, gavosi labai sotus ir skanus omletas.
Atsakyti
Uoj panos, apsikaifavau nuo vakarines sriubos thumbup.gif

Kalafioro galva, keli cesnako gabaliukai, saliero, morkos, pertrazoliu - isvirta ir sublenderiuota, po to ydeta atskiroj keptuvej apkepti grybai su svogunu ir pirmyn essen.gif Galima dar det grietines ar grietineles irgi butu skanu cool.gif apsiedziau ir laiminga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2014 01 15, 19:45)
Super, AČIŪ. Copy paste  4u.gif
Tai, kad ir be jos galima varškės, sūrelių pasigamint:
http://grynas.delfi....e.d?id=51067093

Kiek laiko verdat?
Virė 24h. Gana cool.gif Kitą kartą darysiu kai pvoresta rekomendavo, nes visi namai "kvepia", niu MB susiraukęs į namus įėjo, susiraukęs gėrė ir vis bumbėjo, kad jam nepatinka biggrin.gif

Tai cia dar dasipirkt ka nors reik,o su bakterija tereik pieno. Dar lietuvoje galima kaimisko pieno gaut tai rugpini pasidaryt,o cia tik parduotuvese pienas. Tai ta bakterija issigelbejimas uzpili pienu ir turi .

As si kart dariau is vistos,tai visu pirma vista tiesiog paguldziau ant svogunu ir morku i ta puoda ,kepiau 6 val (as ryte sumetu ka noriu i ta puoda ir pasirenku 6 arba 8 val,grystu pietus jau pagaminti) Aisku ta vista isskiria tiek skyscio ,kad pusiau paskendus buna jame.Vista suvalgom ,o odeles ,iskeltus kaulus sumetu atgal dapilu vandens ir dar kokiom 6-8 val. Elektros naudoja maziau nei virykle,nereik but namie ir priziuret,pats puodas issijungia ir pasilieka ant sildymo programos ir kas svarbiausia ner namie kvapo gaminamo maisto,
Atsakyti
Vakarienei jūros ešerį kapojom su salotom-tarkuota morka, stebuklinga tarka tarkuoti saliero lapkočiai, agurkas šiaudeliais+naminis majonezas, druskytės kiek-niam niam.

QUOTE(Egliukasz @ 2014 01 15, 21:51)
Uoj panos, apsikaifavau nuo vakarines sriubos thumbup.gif

Kalafioro galva, keli cesnako gabaliukai, saliero, morkos, pertrazoliu - isvirta ir sublenderiuota, po to ydeta atskiroj keptuvej apkepti grybai su svogunu ir pirmyn essen.gif Galima dar det grietines ar grietineles irgi butu skanu cool.gif apsiedziau ir laiminga biggrin.gif


Oi, liuks, jau žinau ką ryt gaminsiu, nes turiu visas sudedamąsias yahoo.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tik grietinės nedėsiu sau ir SB ir...vaikams grybų-ni ni nepripažįsta schmoll.gif , o gal juos sumalt ir nieko nesupras rolleyes.gif O saliero gumbo dėjot ar lapkočių?

QUOTE(Stelo @ 2014 01 15, 22:22)
Tai cia dar dasipirkt ka nors reik,o su bakterija tereik pieno. Dar lietuvoje galima kaimisko pieno gaut tai rugpini pasidaryt,o cia tik parduotuvese pienas. Tai ta bakterija issigelbejimas uzpili pienu ir turi .

  As si kart dariau is vistos,tai visu pirma vista tiesiog paguldziau ant svogunu ir morku i ta puoda ,kepiau 6 val (as ryte sumetu ka noriu i ta puoda ir pasirenku 6 arba 8 val,grystu pietus jau pagaminti) Aisku ta vista isskiria tiek skyscio ,kad pusiau paskendus buna jame.Vista suvalgom ,o odeles ,iskeltus kaulus sumetu atgal dapilu vandens ir dar kokiom 6-8 val. Elektros naudoja maziau nei virykle,nereik but namie ir priziuret,pats puodas issijungia ir pasilieka ant sildymo programos  ir kas svarbiausia ner namie kvapo gaminamo maisto,


Vienas vargas jums ten-grįžkit Lietuvon biggrin.gif Niu tikrai, galiu iš bendradarbio nusipirkt kaimiško pieno, o iki dabar nelabai tai vertinau smile.gif

O-ho, kiek pliusų. Koks čia puodas, aš maniau pas jus paprastas greitpuodis g.gif Nes kvapas ir palikimas saviruošai-super dalykai, kai daugybė reikalų, darbų, vaikų.
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 01 15, 20:56)
kaip gamini??????
as Liutauro laida ziurejau- sake labai labai greit apkepint. vos ne 2 min. nes paskui pasidarys gumine.
tai ir galvoji -ar geriau virt ar visgi rizikuot ir kept?

kartias tiesiog išverdu, kartais trumpai pakepu arba troškiny pasigamina. visaip man jinai skani.

QUOTE(Hippie @ 2014 01 15, 21:25)
Kiaušinienė su bananu  smile.gif

nu taip, ale sueina biggrin.gif man tai ten saldybių saldybė gaunasi biggrin.gif
Atsakyti